FIV 229

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

exista doua modalitati de a face et: unde uterul, respectiv pozitionarea embrionilor se vizualizeaza prin ecografie abdominala, unde este necesara vezica plina, si cealalta, cand ecografia se face pe cale vaginala, unde vezica trebuie sa fie goala. cam asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

la Szeged se face ecografie vaginala, si vezica trebuie sa fie goala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

Citat:
citat din mesajul lui oanademunck

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Aaaaaaaaa,mai mi-am amintit ceva. Imediat cum se termina ET-ul, te lasa in aceeasi pozitie pe masa,singura, sa faci pipi asa ca Fulga,pe jos. Dupa care vine o asistenta sa te spele cu apa calda, te muta pe targa si te duce in salon. Doamne, ce moment penibil.

Catalina

coltul meu de rai

Jiizzz deci la Romanica inca se mai practica obiceiuri de pe vremea bunicii bunicii....cand or sa intzeleaga mare parte din docotrii si asistentele respective ca un pacient nu inceteaza a fi fiintza uymana si se transforma in animal sau obiect cand intra in spital!!!

eu credeam ca e poveste din Grecia unde a facut FIV-rile.

o fi experientza greceasca da suna mai mult decat romaneste. Eu sunt sub impresia a ceea ce citeam zilele trecute la povestea nasterii..cum sunt tratate unele paciente mai ales in anumite zone din provincie dar nu numai, cum li se vorbeste in plin travaliu, cum sunt se poarta unele cadre medicale, cum sotii nu au voie sa asiste decat dupa ce contribuie finanicar in vro 5 buzunare din vro 7 ture, cum primesc 20 de minute sa alapteze copii si cand a expirat timpul ura si la gara, nu conteaza a supt n-a supt copilul si etc si etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

ei in spitalele noastre daca ai face asa ar veni tanti X,infirmiera de servici si te-ar da jos de pe masa sa cureti repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

uitati ce am gasit scris de Rala la Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100 - mi s-a parut interesent de impartasit cu voi
[urlhttp://www.countdowntopregnancy.com/earlypregnancysymptoms/chart_dpo.php?dpo=0[/url]
am studiat site-ul si iar sunt optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna39 spune:

Concluzia mea e ca totusi ar fitrebuit sa intreb despre toate aceste proeduri lainceput. Fata de cat m-am chinuit, mi se pare strigator la cer sa nu faca si ei toate, TOATE demersurile pentru a creste sansele prinderii acelui unic embrion.
Apoi, chestia cu vezica plina, intr-adevar este utila pentru ecografie abdominala (iar vezica goala pentru ecografia endovaginala). Pare mai sigura metoda ecografiei endovaginale, iar mi-e ciuda ca nu am intrebat.
V-as recomanda celor mai varstnice sa intrebe si de assisted hatching. Stiu ca se face cu mai multa precizie prin metoda laser si nu prin metorda eroziunii chimice. Ma rog, la mine nici nu s-a pus problema de hatching la un embrion.
De multe ori aflii toate astea dupa procedura. trist.

Oana, ce anume te-a incurajat din articol? am citit si eu si tot cautam un "semn", dar nu l-am gasit...

Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

A nu Oana, este experienta greceasca si te rog sa ma crezi ca nu esti tratat sub nici o forma ca un animal. Sunt doar extrem de precauti si o ora nu vor sub nici o forma sa te misti. Nu este deloc placut dar este ca si cum faci pipi la plosca numai ca plosca este pe podea . Dupa care anunti ca ai terminat si vin sa te spele si sa te mute in salon. Nu am ce sa le reprosez si crede-ma ca am cu ce sa fac comparatie.

In Romania??? In Romania iti pot spune un singur lucru. Ca m-au carat cu copilul intre picioare prin tot spitalul si daca nu urlam sa ma acopere voiau sa ma duca dezbracata. Ca m-au curetat intr-o sala de consultatii fara strop de anestezie ca era sambata....si nu aveau anestezist. Ca erau revoltate asistentele si infirmierele de pe sectie ca m-au dus acolo....nu de alta da am facut multa mizerie si cine sta sa curete. Ca eu urlam pe masa si cei din camera cu pricina analizau clitorisul fetitei mele si organele genitale ale baietelului si comentau in gura mare. Si multeeeeee altele pe care incerc sa le uit, dar din pacate imi apar in fata ochilor in fiecare noapte si nu imi dau pace.....probabil si pentru ca se apropie ziua in care se face un an si nu prea stiu ce am de facut....adica daca trebuie sa fac ceva.

Iar daca cei din Grecia mi-ar spune sa fac pipi de pe acoperis, as face. Pentru ca nu mi-au dat nici o secunda senzatia de nepasare sau lipsa de respect. Dimpotriva.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Doamne, prin ce ai putut trece...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

OFFF,CATALINA CATE AI PUTUT INDURA.SA-TI DEA D-ZEU PUTERE SI SA POTI UITA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

mi se strange sufletu si ma apuca toate crizele cand ma gandesc in ce hal suntem tratate in tarisoara noastra draga unde cotizam la asigurarile de sanatatesi sa nu imi zica cineva ca tine de bani si de conditii - trebuie sa fii OM - si asta poti sa o faci si fara bani si conditii!

Mergi la inceput