Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 6
babytza spune:
Tin pumnii sa fie bine
Laura asteptam pozele
Eu va pooop, sunt tare obosita....stingerea la mine O noapte linistita va doresc
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
laureta spune:
Multumesc fetelor de urari
Serbarea a iesit frumos cu atatia puiutzi mici si scumpi nici nu se putea altfel.
Dupa serbare ne am plimbarit in parc, ne am copt, tb iesit dupa ora 20.00 de acuma
Bianca face iarasi greva foamei, m am saturat, un dinte greva, un muc greva, eeee
Dar am rezolvat o problema, ne place basketul
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
laureta spune:
Si pozele de la serbare, normal ca aparatului i se termina bateria cand nu trebuie
http://community.webshots.com/album/572953679hwDpsO
anamona spune:
nerantula, sunt convinsa ca totul e bine cu haiducelul.
nu iti mai face griji ca superi samburelul
si grijile astea sunt semn de gravidenie....eu una eram super serioasa in sarcina cu tendinta de a exagera usor in cele mai multe cazuri:)))
gaia.nevia spune:
fetelor, multumesc de sustinere!
Intr-adevar prietena mea a nascut. S-a internat la 8 si ceva, a nascut la 11, baiat (asta cica stiam) 3.300 & 49.5cm, sa-i traiasca!
Vorbim aici de ora australiei... a nascut cu capu'n jos...
Sunt asa de emotionata si bucuroasa, parca nascui io...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Nerantula, as vrea sa te pot linisti
Si noi avem la fel analizele de bebei. Cu multe marcaje, explicatia fiind ca valorile de referinta nu sunt adaptate pt bebei; deci marcajele n-au nicio valoare.
Gaia, mumã pentru voi:
laureta spune:
Ma apuca groaza cu caldurile astea. As sta numai in apa(ca nah nu degeaba sunt pestisor)
Io anulez programarea la gineco pt a 4 oara, azi am avut niste pete maro si nu vreau sa fac PAP asa ca nu are sens. Am scapat si de data asta
Moni bafta miine la doctor
gaia sa i traiasca bebeul prietenei
bitza pupam iepuras cu 4 dintzi
300, da exact asa a zis si doct in leg cu deviatia de sept ca trecerea anilor vor agrava problemele gen sinuzita/otita/urechi etc, uf
musette voi ce faceti? nu prea ai mai scris
khristin a casa ma duc in general 1 data pe an, vara. Dar anul trecut n am fost ca eram burticel, si mi e asa de dooor de orice de acolo
Lumi cum sunteti?
baby boy daca nu se satura cerea papa zic io, incearca macar apitza cu linguritza pt hidratare
andy pozeeeee
claudinna arati super
gaia.nevia spune:
laureta, unde e casa ta, ca numa io nu stiu...
Gaia, mumã pentru voi:
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia laureta, unde e casa ta, ca numa io nu stiu... Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
Nu plange ca nici eu nu stiu
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi