Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Sa-l laud putin pe leutz? Astazi si-a tinut singur echilibrul, stand in picioare si a incercat sa paseasca. Numai primul pas i-a reusit dar mie mi-au dat lacrimile de emotie, eram terminata. Estimez ca in doua saptamani, maxim trei, merge singur.
Pe afara nu mai vrea sa mearga tinut de doua maini, daca-l tin de o manuta si mergem amandoi pe unde vrea el, e super fericit.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Laureta, Bianca e simpatica foc!
E cumintica nu-i asa?

Edit: Inisa!

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Giulianna sunt sigura ca Edutzu va merge rapid la cum este hotarat.Prietenul Biancai a inceput sa lase manutza pe la 9 luni juma si la 10 luni juma gata alerga. O sa pun un filmuletz cu el sa il vedeti ce dulce este
Bianca este cuminte da, adica nu este moracanoasa, nu plange din orice, nici macar cand se loveste nu urla prea tare. In rest nu sta locului o secunda, e numai pe jos toata ziua misunand in toata casa. Daca ar si papa cum vreau io ar fi perfecta

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Eram sigura ca e cuminte, i-am studiat gesturile :)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Noapte buna!

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

intarziat urez si eu la multi ani Inisei si Andei :)

Ada, a sosit in sfarsit cortul Babymoov! E super, l-am montat...acum imi mai trebuie un izopren si il scot afara :)

le: apropo de comenzi online mi-a sosit si crema de fata de pe strawberrynet.com.....desi pretul era super bun, mi-au cerut la posta tva...asa ca tot banii pe care i-as fi platit aici i-am dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Poftiti la si
Laureta ai 2 fete superbe!!
Giulianna felicitari leutzului!Mama,se anunta deja primul "mergator"!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dragelor eu din pacate zic pas la intalneala pentru ca imi este total peste mana acolo si n-am cu ce sa ajung. Tre sa schimb vreo 3 metrouri plus cat fac pana la metrou... macar de va vedeati si voi in Tineretului partea aia de la Sincai... chiar imi este greu.

S-a pupati pe piolica si pe Elsa si din partea mea

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 26+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Neata!

Moni offf imi pare rau. Auzi da' nu acolo ne vedem, pe partea cu Sincai? Eu asa am inteles. Am zis, mare minune de-oi ajunge eu fix la punctul de intalnire :))

Edit: m-am luminat, acolo ne vedem, Tineretului intrarea de la Sincai.

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza.

khristin, multumesc de urari! bafta multa cu dintii 5 si 6, sa iasa fara dureri!

baby_boy, eu zic sa astepti parerea Ramonei ca e toba in domeniul asta. Totusi, nu as opta inca pentru lapte praf... poate incerci sa te mulgi si sa ii dai din canita? dar laptele tau, nu lapte praf... of, sper sa fie bine.

Miruna, concediu placut! sa iti iasa toate asa cum iti doresti! sa auzim de bine!

Laura, felicitari ptr absolventul de gradi!!

Laureta, Bianca e mortala si dulce foc!! Ma bucur ca a fost ok la serbare.
Noi nu suntem chiar f bine, din pacate...... ne chinuim cu mancarea... cand papa 220gr + urechile mele in 5 minute, cand nu vor sa pape neam... mai ales Robi...... si nu pricep unde e buba. nu le place laptele asta fara lactoza, nu mai vor bibe, ii doare in gat, nu pot respira de muci, s-au saturat de medicamente, e de la caldura... chiar nu stiu.... oricum, azi e ultima zi de tratament, usor-usor trecem si pe lapte normal, cu lactoza... om vedea... sper sa ma mai tina nervii... cand vad biberonul si uneori si lingurita parca ii apuca nebuneala...

Votat Bighidel, primul lui punct pe ziua de azi! hai mai fetelor....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput