Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

am iesit si noi din casa la 18.45 si am simtit ca ma sufoc, imi venea sa arunc hainele de pe mine, voi cum va descurcati?? la ce ore iesiti cu picii? vad ca eu sunt mai putin rezistenta decat piciul la caldura

Mami de Mikul Robert Constantin

Moaaaaaaaaaa!!! Nu pot sa cred...ti-a fost cald?!? Hai ma ca adia putin vantu', ce naiba, puteai sa mai pui ceva pe tine nu sa dai jos
Hmm... Cred ca nu esti tu! Hai zi repede cine a intrat pe contul tau?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Buna seara!
Am adormit copilul la 21, mai tarziu cu o ora fata de programul lui;sa vad maine la cat da desteptarea!
Babytza,Angelynna
Andy.p Ai baiat mare!Felicitari!
Felicia Astept, si asa homeopatul din Iasi nu mai primeste pacienti noi,ca pleaca in concediu si la Suceava ma chinui de cateva zile si nu raspunde nimeni, nici pe fix, nici mobil
Oricum, de cand folosesc Avene Trixerra e mult mai bine!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lidia ,Nerantula pe unde sunteti ?

Miruna distractie placuta la mare Si te mai asteptam cu vesti despre voi

Roxule noi iesim dimineata de la 9.30 pana in jur de 12 apoi mai iesim dupa-amiaza dupa 17.30, in functie de cum se trezeste si papa fructele.

Legat de intalneala. Imi este indiferent unde ne vedem atata timp cat este bine pentru toata lumea. Piolica nu a sunat inca, o sa o sun eu sa vad ce zice. Va spun cum aflu ceva

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Am mesaj de la ea. Unde ramane intalnirea ? Asta daca e vreme buna, evident. IOR sau Tineretului ? Si la ce ora ?

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

giuli nu-ti bate joc de o biata mama cu metabolismul dereglat(si numai) dar pe bune la 18.45 nici o adiere am mers un pic si parca a mai inceput sa adie, eu n-am mai iesit din casa de cand cu caldurile astea, adica n-am iesit decat seara tarziu,nu mai sunt obisnuita nu stiu cum o sa mai scot copilul, mai ales ca dimineata e somnoros, papa, face caca are program incarcat rau in prima parte a zilei

si acum off topic: echipa mea favorita de fotbal a castigat titlul cel mare

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Aoleu, imi pare rau ca am creeat confuzii, in poze era Claudinna cu Razvanel, nu Dya cu ginerica (Andrei). Oboseala, bat-o vina.

Sper ca nu am suparat pe nimeni

Revin, s-a trezit maraici.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna seara!

N-am citit decat in foarte mare .. nu stiu daca ajungem maine la intalnire, Gruia merge la piscina de la 12 si trebuie sa mai doarma o tura pana atunci, altfel e varza acolo ..

Babymom, am nevoie de ceva ajutor ... cu analizele lui Gruia, as vrea sa ti le trimit cumva, dar nu stiu cum ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Maine la 11 la intrarea principala in Tineretului. La masinute ...

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Nerantula e bine puiul ?

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Nerantula e bine puiul ?

Poze

Vot pt Maya

Nu stiu inca .. am primit rezultatele analizelor pentru care am recoltat ieri, hemoleucograma completa, Ca, Fe, proteine si sunt multe, multe incercuite ... secretara doctoritei mele a zis doar ca laboratorul nu a adaptat intervalele de referinta pentru sugari, dar nu a stiut sa-mi spuna mai multe, doctorita nu mai era la cabinet sa le vada si sa vorbim, pana maine dimineata nu mai am rabdare ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput