Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna seara,

Claudinna am Razvanel cel frumos si mami , si noi am patit la fel cu mancarea

Laureta La Mulyi Ani Inisei cu intaqrziere dn partea noastra Sa cresti mare si frumoasa

Ada nastere usoara prietenei tale, poate deja a nascut [:P]

Bitza felicitari pentru dintzoc

Noi am fost afara, pitica a mai ramas putin cu tati iar acum e in premergator…tare incantata de el , cu papa asa si asa in rest foarte mult compot amestecat cu apa plata la greuuuu

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

'mna seara!

eu am recunoscut-o pe Deea si pe Razvanel pe Claudina si Irina ba S-au facut prea printese, au slabit, coafuri noi Si da, am recunoscut BASCA! ici la gashca!

INISA sa cresti mare sanatoasa, ca de frumoasa nu mai vorbim!
laureta: sa nu-mi spui ca tu ai castigat la loto
bitza: nu am uitat, pediatrul meu este plecat din tara, revine si pleaca in concediu pana 25 iunie
monica:

legat de intalnire, eu nu pot veni in IOR, nu am masina si nici nu prea stiu ce si cum cu stransul caruciorului, daca ar fi in Tineretului ar fi o super treaba, daca nu, spuneti-mi ora si locul si ma reped doar eu, fara Falkone
Vreau neaparat sa le vad pe Piolica si Elsa, plus restul din gashca de IOR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am iesit si noi din casa la 18.45 si am simtit ca ma sufoc, imi venea sa arunc hainele de pe mine, voi cum va descurcati?? la ce ore iesiti cu picii? vad ca eu sunt mai putin rezistenta decat piciul la caldura

angelinna am vazut crinul dolofanel

khristin sa stii ca ne era dor de voi

Laura unde e nora mea?? cred ca o dai cat de curand si pe ea la dansuri

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Fetele am si eu o dilema.
Radu mai serveste tzitzi noaptea...si uneori putin inainte de culcare la 8 .30 asa. La 6 are cerealele.
Eu nu am idee cat suge el noaptea..cred eu nu foarte mult..dimineata trezirea la 7..si nu mai vrea tzitzi..mananca pe la 8.30/9 sa zic..fructele. iar la 12 supa. Peste zi tzitzi ii mai dau ocazional..la cerere.
Acum..dilema mea..eu ma gandesc ca poate nu mai am lapte suficient..dupa supt ziua nu trece mult..si daca ii dau mancare,,mananca.
Nu stiu ce sa fac..mi-e teama ca nu are lapte suficient..am citit la voi ca ar trebui macar 2 mese substantiale de lapte..seara si dimineata.Mie mi-se pare ca se cam intarca.
I-as da lapte praf..voi ce ziceti?
Dar alta belea...nu accepta biberonul..nici la apa...sau ceai..bea cu cana. Oare sa incerc sa-i dau dimineata si seara lapte cu cana..macar asa stiu cat bea..uoffff...help please

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

baby_boy nu stiu sa raspund dar iti trimit o si un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD multumim de aprecieri , Robert e un scump

Baby_boy, Crina bea lapte doar dimineata si seara cate 150ml apa cu 5masuri lapte si 3 de cereale, peste zi fructe, mancare, iaurt si cum am mai spus compot mult, daca el se simte bine asa atunci e ok, dar poti incerca lapte cu canita

Pupam fetele si boboceii, noi ori plecam sa vedem meciul ori mergem afara

Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

baby_boy nu stiu sa raspund dar iti trimit o si un

pup you back

Astept sa vad daca au fetele vreo ideea..chiar nu stiu ce sa fac.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

CD multumim de aprecieri , Robert e un scump

Baby_boy, Crina bea lapte doar dimineata si seara cate 150ml apa cu 5masuri lapte si 3 de cereale, peste zi fructe, mancare, iaurt si cum am mai spus compot mult, daca el se simte bine asa atunci e ok, dar poti incerca lapte cu canita

Pupam fetele si boboceii, noi ori plecam sa vedem meciul ori mergem afara

Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

nu plecaaaaaa, zi-mi si mie de compot, please, eu vreau sa-i fac din cirese si piersici, sa-i dau fructele maiune dimineta si zeama pe timpul zilei, ca bea la lichide de ma sparge. Io vreau sa-i pun zaharina, tu cum l-ai facut?
ici la Crin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva gata sunt lamurita. Iti inteleg pozitia fata de note, nu prea o impartasesc dar cred ca asta deja nu mai conteaza.

Si cu asta v-am pupat pe portofel ca sa zic asa. In zilele urmatoare plecam la mare pentru doua saptamani, apoi ii pregatesc ziua lui Alexei si ma apuc de proiectul de HS al lui deci imi canalizez timpul pe treburile astea. Am decis sa imi petrec mai putin timp la calculator si pentru ca din pacate nu mai am de unde sa tai voi scurta timpul alocat DC-ului. O sa mai arunc un ochi din cand in cand, mai dau de stire despre noi ocazional dar sa stiti de ce dispar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna seara .Acum am ajuns de la serbare,a fost emotionant tare ,tare,dar frumos..am absolvent de gradi...

Babymom sorry,acum am vazut mesajul tau,azi am avut serbare...voi cand aveti?

Claudinna iti dai seama ca nu te-am recunoscut??Din cauza de freza noua si culoare mai noua

Muuh

Ange cate kg are Crinul frumos??

Cuscra draga...la dans cu ea cat de curand

baby boy ai incercat cu linguritza?Apoi treptat cu bibe?

Khristinam facut poze,sper sa le descarc mai incolo

feli,bitza,moni,Lumi[

Laureta

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput