Grasute vs. grasunei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Sunt sigura ca Deus nu a deschis acest topic pt a crea un loc de aruncat cu replici care mai de care mai jignitoare la adresa graselor/grasilor. Avand in vedere ca s-a pierdut esenta subiectului si s-a ajuns la cu totul altceva, parerea mea personala ar fi ca acest subiect ar trebui inchis, sau mutat la ZZ, maculatura sau oriunde altundeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

nici o persoana grasa nu vrea sa fie grasa. E vorba de educatie in ale nutritiei, de timp liber de, de, de... E o mare diferenta intre plinuti si obezi si aia care ocupa 2 scaune in autobuz. In definitiv toti obezii au probleme de sanatate; inima, diabet u name it.

e adevarat ca e una din placerile vietii sa maninci dar cind doctorul spune ca ai de ales intre sanatate si mincarea excesiva ce alegi?

Au ofst multe emisiuni la tv cu persoane care nu se puteau da jos din pat sau iesi din casa. Acei oameni mincau catitati industriale, ceva gen 30 000 calorii pe zi. Una e sa vorbim despre grasute pe plaja cu tispe kile in plus (care se pot ascunde la urma urmei) si alta de oameni care, pt a fi transportati la spital trebuie sa darimi zidul casei.

E greu de slabit (zic eu care-s la dieta). daca ar fi asa simplu nu s-ar mai chinui atita Oprah sau Queen latifah etc... Indiferent ce si cum tot nu gasesc justificarile invectivelor pe acest forum.
Cit despre romanii care vorbesc crezind ca nu-i intelege nimeni i s-a i ntimplat si lui Andrei Codrescu - are un eseu pe tema asta; era in metrou si vorbea cu un prieten porcosenii crezind ca nu il intelege nimeni si la capat de linie a fost apostrofat de un batrinel care statuse cuminte pe bancheta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana
Unii chiar zgaraie retina... Nu i vorba de nici un timp liber Ii vezi la fast food uri, nu mai au loc pe scaun dar se indeasa acolo si comanda doar portii uriase.

Get a life!!!!

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Citat:

Unii chiar zgaraie retina... Nu i vorba de nici un timp liber Ii vezi la fast food uri, nu mai au loc pe scaun dar se indeasa acolo si comanda doar portii uriase.

Tot respectul ptr cei ce incearca sa faca ceva sa mai dea jos kg ele!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Banuiesc ca ai mancat si tu alaturi de ei, din moment ce ai putut observa cat comanda si cum mananca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella
E vorba de educatie in ale nutritiei, de timp liber de, de, de... E o mare diferenta intre plinuti si obezi si aia care ocupa 2 scaune in autobuz. In definitiv toti obezii au probleme de sanatate; inima, diabet u name it.

E vorba de mai mult decat educatie in ale nutritiei. Multi supraponderali sunt asa din cauza medicatiei pe care o iau (antidepresive de exemplu), altii nu isi permit sa manance sanatos (pentru ca o salata e mult mai scumpa decat un burger), altii au joburi unde trebuie sa stea pe scaun, altii au probleme medicale care ii opresc sa faca miscare, sunt foarte stresati, etc. Nu cred ca este jobul omului de pe strada sa judece si sa emita judecati privind motivele sau 'estetica' celorlalti.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Cred ca numai in Romania e o preocupare asa de deasa despre cum arata lumea pe plaja sau persoanele care trec pe langa tine pe strada.
La mine la job si in cercurile de prieteni straini niciodata nu am auzit comentarii despre cat de grasa/urata ar fi o persoana care trece pe langa noi.
Am auzit comentarii despre anumite piercinguri/coafuri/haine....dar asta pt ca lucrez in universitate si multi dintre studenti adopta stiluri ciudate.....iar comentariile au fost de genul "that's interesting" si nu "mama uite si la ala/aia ce urat/urata e"

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cllaudia

Citat:

Tot respectul ptr cei ce incearca sa faca ceva sa mai dea jos kg ele!

corina mama Ralucai

Banuiesc ca ai mancat si tu alaturi de ei, din moment ce ai putut observa cat comanda si cum mananca...

Banuiesti gresit!!! Fast food urile aici au terase afara n trotuar sau geamuri f mari si nu i greu sa vezi.
Si da! nu spun ca niciodata nu am fost acolo dar daca as arata asa nu as pune piciorul in asemenea locuri d'apoi sa mai cer si large size...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:

Get a life!!!!

http://ezinearticles.com/?Causes-of-Obesity-in-America---Obesity-Help&id=1919562

Au containerele alea de soda mari cat capul lor, ca n Europa nici nu stiu daca am vazut asa imensitati si cu alea ii vezi in brate si n carucior ca nu se mai pot deplasa de grasime, inconstienti...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citat:

Au containerele alea de soda mari cat capul lor, ca n Europa nici nu stiu daca am vazut asa imensitati si cu alea ii vezi in brate si n carucior ca nu se mai pot deplasa de grasime, inconstienti...

Foarte urat gandesti si te exprimi.
Poate intr-o buna zi o sa ajungi si tu sa te dai de-a dura pe trotuar, si atunci voi fi tare curioasa ce discurs vei avea referitor la "inconstientii" astia de obezi.
Nu-ti inchipui ca esti ferita cumva de chestia asta.

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

Mergi la inceput

Ah! dupa prima nastere am ramas cu 5-6 kg in plus. Nu am mai putut sa le dau jos. Dupa 6 p.m. nu mananc (sunt in luna a 7a acum si am maaare grija ce si cand mananc);ii vad intrand in cladire bagand in ei la 9-10 seara. Cum numesti asta? Eu o numesc inconstienta! Sa ti mai spun ce am vazut la all you can eat?!
Si o numesc inconstienta ptr ca oamenii aia nu se gandesc deloc dar deloc la sanatatea lor.

Am mai spus si repet: tot respectul ptr cei care chiar daca s supraponderali sunt atenti la dieta. Jos palaria!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput