Grasute vs. grasunei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si eu am trait tot liceul complexata ca sunt grasa: aveam 57kg la 1m68.

suntem invatati de mici sa comentam. auzim parintii comentand pe altii, altii ne comenteaza pe noi. un copil e invat ca "rade lumea de el", "rad copiii la scoala" etc.
si in general sunt comentate femeile. orice iese din comun e comentat si dezbatut. am fost odata prin centru cu o prietena cu un poncho si intr-o ora vreo 5 indivizi au emis opinii cu voce tare.

pe aici nu am auzit pe nimeni comentand si varietatea e mare - haine, siluete.
exact acelasi lucru il spunea si o fata poloneza, polonezii sunt tot asa, putin toleranti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

dar aici nu era vorba de nesimtiti !
Va rog DOAMNELOR!

Fumatul dulciurile, carbohidratii, etc dau efectiv dependinta...unele persoane pot mai usor altele mai greu, unele persoane nu au nici o vina fiindca parintii i-au hranit cand au fost mici si i-au invatat sa manance mult si des...Despre fumat, fiecare cu treaba lor!

Prietena noastra Natasa s-a pronuntat mai sus cum ca " a cunoscut persoane obeze care spuneau ca nici nu vor sa renunte la mincat pentru ca ar simti ca le-ar fi luata o placere, atunci asta se cheama inconstienta si nesimtire".

Logic, am intrebat-o daca cei dependenti de nicotina sunt, in opinia ei, la fel de inconstienti si de nesimtiti precum cei dependenti de mancarica.
Astept nerabdatoare raspunsul.

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Eu sunt o gurmanda, barbate miu la fel, dar la el la 2m nu se pune frate, plus squash, plus bicicleta...eu nu pot sport, decat alergatul cu carutul care m-a facut rezistenta la mers pe jos, de cred ca pot bate lejer ceva recorduri si in centru ma duc pe jos, de au ajuns cateodata copiii sa-mi ceara sa luam autobuzul totusi dar...acuma sa-mi spuna mie cine se abtine cand e gratar la tine in curte, gasca, se rade, se bea un paharel de vin, copii se alearga, briza bate, soarele te mangaie si tu inghiti doar la frunze de salata.

Cu toate astea, dupa a 3 sarcina acuma cand alaptez mai putin am intrat la dieta si am dat jos 5 kg, dar zici ca parca as fi mers pe luna, atat de greu mi s-a parut, acuma e mai usor, am un ritm, ma abtin, dar e greu, parerea mea e ca este mult mai greu decat sa renunti la fumat, eu asta am facut-o acum 7 ani si de atunci nimic...dar mancarea e si un fel de seductie estetica, cand vezi o prajiturica, cat de greu e sa zici pas...iti trebuie multa vointa sa slabesti, foarte multa, insa e greu al naibii.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pai Ilse, la gratar nu trebuie sa omori o intrega curte de animale pt hranirea mesenilor :)), fiecare poate manca o felie de ceva carne pe gratar si cu salata si e foarte sanatos. Acuma cei care vor jumate de porc in blid si ca "salata" multa bere sa nu se supere daca se ingrasa pana la nesimtire.
Am vazut din astia care se plang mereu ca se ingrasa dar cand ii vezi ce si cat mananca...
Mie imi place vorba "Esti ceea ce mananci"

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Pai Ilse, la gratar nu trebuie sa omori o intrega curte de animale pt hranirea mesenilor :)), fiecare poate manca o felie de ceva carne pe gratar si cu salata si e foarte sanatos. Acuma cei care vor jumate de porc in blid si ca "salata" multa bere sa nu se supere daca se ingrasa pana la nesimtire.
Am vazut din astia care se plang mereu ca se ingrasa dar cand ii vezi ce si cat mananca...
Mie imi place vorba "Esti ceea ce mananci"

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

De acord cu tine, eu nu beau bere(e calorica binisor) si nici carne nu bag momentan...nah, eu la asta ma refeream ca salivez la ce mananca astia pe langa mine.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Eu am intalnit des comentariul 'e urata cu spume' . Mi se pare asa de urat comentariul asta. De unde vine expresia asta?

Eram odata la Capitoliu in Wash DC, si in spatele meu cu o treapta mai sus doi baieti faceau poze si comentau de mama focului crezand ca nu ii intelege nimeni vorbind in romaneste: uite la aia ce grasa, uite la aia ce fund, vai ce nas, saraca de ea ce urata e, uite ce turban ciudat are in cap, ce prost imbracate etc. M-am intors si i-am salutat in romaneste. Au rosit si au plecat.
Odata intinsa pe o banca, trec niste romani si la fel nu stiau ca mai pot fi alti romani in preajma sa ii auda.. Uite ce prost joaca americanii aia fotbal, tre' sa ii invatam noi (cei ce jucau fotbal erau romani).. Uite si la aia ce lungita si latita sta pe banca (vorbeau de mine).
Si multe alte situatii in care ii auzi barfind de altii, sau zicand ca toti sunt grasi si prosti... m-am uitat odata cu niste romani la jocurile olimpice si m-am scarbit de cometariile lor.. vai ce corp, bai saracu Michael Phelps ce profil are. Uite ce fatza are asta. Si toti adulti in toata firea.

Chiar asa rupti din soare suntem ca natie de ne permitem sa ii comentam pe toti cu atata rautate?!

.. cand sora mea a nascut primul copil avea o problema genetica, a pierdut-o dupa cateva saptamani.. a auzit-o fara sa vrea pe asistenta zicand: vai, asa copil urat nu am mai vazut.
Stiu ca subiectul este despre grasi dar nu m-am putut abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sau mananci ca sa traiesti NU traiesti ca sa mananci .

Si la noi in cladire sunt cateva specimene graseeeeeee si baga nene in fizic... Ei si eu numesc asta nesimtire!

Fumatorii nu arata asa hidos ca si supraponderalii.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

As fi curioasa sa stiu cum arata cei/cele care au catalogat din start grasii/ grasele ca fiind persoane: nesimtite,cu probleme, handicapati, inestetici,care nu stiu sa limiteze cantitatea de produse ingerate... Sunt aproape sigura ca aceste jigniri vin de la persoane f slabe... As mai vrea sa stiu si cate dintre aceste persoane sunt slabe datorita efortului lor personal ( fitness, sala, diete, etc) sau sunt slabe pt ca asa le este organismul, care nu fac nimic pt a fi slabe, dar totusi sunt.

Eu ,de mic copil si pana sa raman insarcinata am fost f slaba. Mancam orice, nu faceam prea mare efort fizic, nu mergeam la sala, dar, eram slaba. Eram slaba pt ca asa eram eu, asa era organismul meu, fara pic de grasime. Din acest motiv eu nu cataloghez niciodata persoanele grase in felul in care au fost ele catalogate in acest topic. De ce? Pt ca ma gandesc ca asa cum eu am fost slaba, dar nu datorita mie ci organismului meu, asa sunt si acele persoane. Si pana la urma nu toti ne nastem la fel. Copiii nu se nasc toti slabi. Unii sunt mai grasuti, altii mai slabuti, dupa cum le e oragnismul,si asta e ceva normal, nu? Atunci de ce nu este la fel de normal si in cazul adultilor. De ce in opinia multora toata lumea ar trebui sa fie slaba?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Nu are nici o legatura cu faptul ca femeile trebuie sa fie mai ingrijite. E vorba de nesimtire si proasta crestere, plus o maaare de frustrari. Cei care comenteaza si judeca pe cei grasi/plinuti sunt de fapt indivizi super frustrati care nu se simt bine decat daca injosesc pe altcineva. Nu este o chestie indreptata strict spre persoanele supraponderale, femeile care arata bine au parte de alt fel de 'gratulari' de obicei foarte obscene. E trist pentru ca nu au si ei o viata care sa-i tina ocupati, ca daca ar avea nu le-ar mai pasa cine e gras si cine e slab sau cum se imbraca lumea.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Unii chiar zgaraie retina... Nu i vorba de nici un timp liber Ii vezi la fast food uri, nu mai au loc pe scaun dar se indeasa acolo si comanda doar portii uriase.

Tot respectul ptr cei ce incearca sa faca ceva sa mai dea jos kg ele!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput