Grasute vs. grasunei

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Adela, Deus,

Ce spuneti voi e corect... dar supraponderalul trebuie sa si admita ca are o problema, apoi sa se si lase ajutat. Doar cu ultra-susceptibilitate nu rezolvi nimic. nu doar īn problema slabitului, de altfel...

Eu am īnvatat un lucru: ca trebuie sa te mai ajuti si singur... fara asta, ajutorul dinafara nu razbeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

clover, o fi avand conchita pene albastre - nu prea-mi dau seama unde bati, poate vrei sa ma lamuresti - si tu incerci acum sa-ti infigi niste pene rosii?

zic sa te scutesti de nitzel timp si sa-ti pui chestia asta la semnatura, si atunci nu va mai fi nevoie sa bati forumu' si sa scri mesajul asta la toate subiectele. plus ca vei putea intra doar la subiectele unde realmente ai ceva de spus.

Mergi la inceput

na, ca-mi uitai vorba :)

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

femeia in cauza pune frigiderul deasupra relatiei de cuplu, iar barbatu' in loc s-o ajute, sustina sa depuna eforturi sa slabeasca in primul rand pentru sanatatea ei si apoi al cuplului, fuge cu una mai slaba in sperantza ca aia e slaba din cumpatare si altruism si ca ii va deslusi mai usor sufletu' care e mai vizibil datorita kg-lor mai putine. io cred ca barbatu'asta are sanse putine sa vada sufletu', doar daca sufletu' nu s-o decorporaliza.
si balenele fac sex :) uneori practica menage a trois - doi masculi si o femela, unde unu' din masculi ii ajuta altruist pe ceilalti doi sa ajunga-n pozitie si s-o mentina.

ei, intotdeauna altul e de vina. e de vina sotul ca nu ne ajuta, aruncand frigiderul pe geam si sechestrandu-ne intr-o camera cu paine si apa si-atat, pana slabim. :-))

era vorba de un principiu, incercasem sa ma imaginez in locul lor, al astora care, ghinion de nesansa, au crezut ca sufletul vine in pachetul care este. si daca e sufletul asa mare, adica tre sa fie si pachetul pe masura? :-))

nu scrisesem nicaieri ca altu' e de vina, scrisesem doar ca cc cuplului ii sta bine sa se sustina/suporte :) . si nu scrisesem nici ca prin suport inteleg sechestrare sau alte metode creative de tortura ci eventual o vorba buna, un sfat ...
da' ce vorbesc io de sprijin si suport, poate femeia din cazu' nostru, a ajuns asha si datorita consortului care a maltratat-o psihic prin sarcasme si alte dragalashenii si acum ii spune ca desi ea are suflet maaare, pe masura corpului, el se vede nevoit sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
nu scrisesem nicaieri ca altu' e de vina, scrisesem doar ca cc cuplului ii sta bine sa se sustina/suporte :) . si nu scrisesem nici ca prin suport inteleg sechestrare sau alte metode creative de tortura ci eventual o vorba buna, un sfat ...
da' ce vorbesc io de sprijin si suport, poate femeia din cazu' nostru, a ajuns asha si datorita consortului care a maltratat-o psihic prin sarcasme si alte dragalashenii si acum ii spune ca desi ea are suflet maaare, pe masura corpului, el se vede nevoit sa

ei, asa interpretasem eu, ca e si vina sotului ca nu o sprijina pe grasunica mea imaginara. de fapt, eu eram sotul imaginar, deci iti dai seama ca nu-mi voi gasi in veci nici o vina! :-))

ideea era ca, indiferent de cauze si de motive, pana la urma nu te poti forta sa simti atractie fizica pentru cineva care are mai multe kilograme decat poti tu sa duci. adica, poti sa-l iubesti in continuare si sa-l sustii, poftim, fac o concesie la scenariu pentru tine :-)), dar poti sa comanzi feromonilor?

incercam sa inteleg daca e cineva de vina, totusi, ca grasunelele si grasuneii sunt inselati sau parasiti, cei care sunt. nu zic ca toti. de fapt, nu cunosc nici un caz de parasit, personal. sincer, crezi ca e cineva de vina la faza asta, cu kilogramele in plus care devin neatractive si cu grasunica/grasunelul revoltati ca sufletul conteaza, de ce si trupul? io creca idealizam prea mult dragostea. trece si prin stomac, si prin oglinda. eu cred ca e natural sa judecam, nenatural e sa judecam cu voce tare.

Mergi la inceput

ok, recunosc! nu sunt in masura sa vorbesc despre dragoste sa-i zicem adevarata. am fost indragostita pana peste cap de mai multe ori, am dorit, m-am simtit dorita, dar am iubit, am fost iubita "cu adevarat"? nu stiu! un lucru stiu, nu judec : )
incerc sa inteleg, sa empatizez. din pacate nu e partea mea tare, sa tzin o relatie in al noualea cer, nici macar pe linia de plutire. nici cu tantra : )
la faza cu kg-n plus ... imi imaginez ca cei ce le pun, nu ca sunt revoltati, sunt probabil mai mult dezamagiti. pentru ca ei simt la fel ca si inainte de aparatia kg buclucashe. si poate au si ei ce le reprosha partenerilor, chiar daca nu tocmai kg.
io zic ca kg-n plus is o boala, la fel ca si alcolismul. nu stiu insa daca iti schimba felul de a fi, cum o face alcolismul si alte dependente. kg-n plus iti schimba insa felul de viatza. si asta poate influentza viatza de cuplu. daca pana a pune kg in plus ai fost activa, te-ai catzarat pe munti impreuna cu iubitul si acum n-o mai poti face, e clar ca se schimba ceva in cuplu. sunt multe aspecte, dar un cuplu trainic va reusi sa iasa la liman. sper!
cat despre feromoni, se gasec la sticlutza : )

clover, ma raciie penele astea :) zi macar, e de bine, sau de rau?

Mergi la inceput

Citat:

ok, recunosc! nu sunt in masura sa vorbesc despre dragoste sa-i zicem adevarata.

ah, pai nici eu. ca adevarata mea poa sa fie neadevarata ta. :-))
dar asa, ma gandeam...adica vine fat frumos de tot calare pe mobra, io pic lata de amor, ne luam, dupa zece ani se face cat mobra, dupa aia cat camionul vecinului...si io ce fac? adica, daca nu simt nici o atractie? ca nu faci sex cu sufletul lu' mobra, nu? in cazul asta, normal ca judeci! de fapt, in cazul asta cred ca judeci cu voce tare.

si mai e si media asta, vinovata de toate cele. traim intr-o asemenea atmosfera de competitie si atatea sfaturi se dau cum sa arati, mai degraba, decat cum sa fii, ca sa castigi un job la interviu, sa pastrezi un iubit, ce ravagii face un fundulet rotund, vai si numai astia atleticii sunt po****ri in anturaje, ca mdeh, judeci. cantaresti, masori, te compari, te inverzesti cand iesi in plus/minus...totul e sa nu verbalizam. dar in cuplu eu tot cred ca trebuie sa verbalizam. ca daca partenerul grasunel are sufletul asa mare, incape si puterea de intelegere in el, nu? :-))

Mergi la inceput

Citat:

dar in cuplu eu tot cred ca trebuie sa verbalizam. ca daca partenerul grasunel are sufletul asa mare, incape si puterea de intelegere in el, nu? :-))

pai tocmai asta ziceam si io. sa verbalizam asta-i ca si aia cu iubirea adevarata pentru unu' si neadevarata pentru altu '. cu o vorba buna, un sfat ... :) ... nu neaparat judecati.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

dar in cuplu eu tot cred ca trebuie sa verbalizam. ca daca partenerul grasunel are sufletul asa mare, incape si puterea de intelegere in el, nu? :-))

pai tocmai asta ziceam si io. sa verbalizam asta-i ca si aia cu iubirea adevarata pentru unu' si neadevarata pentru altu '. cu o vorba buna, un sfat ... :) ... nu neaparat judecati.

probabil ca sfaturile si vorbele bune au curs ca ambrozia si nectarul pana la fro suta de kile. apoi pana la 250 de kile, cum stiu eu un caz de sotzie de amic, au curs judecatile si adulterele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

La cererea publicului:

conchita are pene multicolorate in fund.

Clover, ai reusit sa recreezi atmosfera de gradinita. Felicitari!

P.S: nu credeam in viata mea ca voi vedea asa ceva din partea unei persoane trecute de 12 ani

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover

conchita are pene albastre in fund.

Clover, ai pierdut vreun pariu, iar pedeapsa e sa scrii fraza de mai sus peste tot?

EDIT: cele doua fraze - aia cu blue si aia cu multicolore

Mergi la inceput