Grasute vs. grasunei
Raspunsuri - Pagina 18
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankita Eu stiu ca e o Ironie...acum este...dar cand esti strigat BALENA,BATOZA,DULAP CU 4 USI,SUMO,ELEFANT,PORC SI ALTE ALEA...SINCER NU TE GANDESTI LA IRONIE...TE GANDESTI LA CU TOTUL ALTCEVA... |
Pai asta denota proasta crestere a celor care arunca cu invective de-astea "glumetze".
Ce ar putea face grasutul astfel atacat:
- sa raspunda în acelasi registru (ex.: "oi fi eu gras, da' si tu esti prost de bubui, si asta e cu mult mai nasol, mey prostule!") - te racoresti bine de tot zicând o d'asta, nu?
- sa ignore cu seninatate prost crescutii cu pricina.
sa reflectezi la "mesaj", oricât de brutal ar fi fost el transmis, si daca îl deranjeaza CU ADEVARAT, înseamna ca într-un fel e de acord cu mesajul... si-atunci ar putea sa înceapa un program de slabire.
Pe scurt: cum e mai bine? sa suferi ca un câine ori de câte ori auzi porecle de-asta, sau sa scapi definitiv de ele slabind?
PS1: n-am pomenit nimic de sanatate. s-a vorbit destul pe tema asta.
PS2: în ciuda a ceea ce s-ar putea crede, cazurile patologice, în care omul nu poate sa slabeasca, dpdv fiziologic, sunt foarte rare.
conchita spune:
ok, am lamurit-o ca strainii nu au nici un drept sa judece. dar familia? ca stau sa ma gandesc asa, daca as fi barbat si mi s-ar face nevasta de 200 de kile doar pentru ca ii place sa manance si mi-ar servi texte din reviste pentru femei de genul "ma iubesti pentru ce sunt, nu pentru cum arat, sufletul, spiritul, bla bla". ok, sa zicem ca motivul e sarcina. trece un an, trec doi, trec sapte, iar ea nu scade, ci creste. ma poate obliga cineva pe lumea asta sa o mai gasesc atractiva pe nevasta-mea doar ca are suflet frumos pe care abia il mai pot deslusi prin carnaraia celor 200 de kile? adica, practic, cum sa faci sex cu o balena, ca tot veni vorba?
ok, nu te judec, da' nici tu nu ma judeca pe mine daca fug cu alta mai cumpatata si mai putin egoista, care nu pune frigiderul deasupra relatiei de cuplu.
idem daca barbatu' e balena.
Adela99 spune:
femeia in cauza pune frigiderul deasupra relatiei de cuplu, iar barbatu' in loc s-o ajute, sustina sa depuna eforturi sa slabeasca in primul rand pentru sanatatea ei si apoi al cuplului, fuge cu una mai slaba in sperantza ca aia e slaba din cumpatare si altruism si ca ii va deslusi mai usor sufletu' care e mai vizibil datorita kg-lor mai putine. io cred ca barbatu'asta are sanse putine sa vada sufletu', doar daca sufletu' nu s-o decorporaliza.
si balenele fac sex :) uneori practica menage a trois - doi masculi si o femela, unde unu' din masculi ii ajuta altruist pe ceilalti doi sa ajunga-n pozitie si s-o mentina.
Deus spune:
obezii de multe ori sunt depresivi si mananca ca sa-si calmeze starile, dupa care se simt vinovati si mananca de suparare, tot asa , un cerc vicios...
Fumatul, obezitatea, alcoolismul sunt tare pacatoase si denota o farama de egoism. Egoism fata de familie si de copii care au nevoie de un parinte sanatos si in putere.
Mi-e mila de cei care nu pot sa iasa din situatie si cred ca au nevoie de ajutor specializat. Nutritionisti, endocrinologi, psihologi, etc.
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Rufus spune:
citat din mesajul lui conchita ma poate obliga cineva pe lumea asta sa o mai gasesc atractiva pe nevasta-mea doar ca are suflet frumos pe care abia il mai pot deslusi prin carnaraia celor 200 de kile? adica, practic, cum sa faci sex cu o balena, ca tot veni vorba? |
Urmeaza tunurile pe tine!
Se pare ca, indiferent de "rascoala" grasilor, toata lumea de ambele sexe stie ce are de facut. Macar pentru sanatate.
Restul e cancan...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Rufus spune:
citat din mesajul lui Deus Mi-e mila de cei care nu pot sa iasa din situatie si cred ca au nevoie de ajutor specializat. Nutritionisti, endocrinologi, psihologi, etc. |
Asta-i un adevar. O fi chestie de vointa, dar pana la un punct. Din pacate, primul pas e sa recunosti ca ai o problema si, in loc sa gasesti motive, sa te lasi ajutat.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
carolinah spune:
citat din mesajul lui conchita ok, am lamurit-o ca strainii nu au nici un drept sa judece. dar familia? ca stau sa ma gandesc asa, daca as fi barbat si mi s-ar face nevasta de 200 de kile doar pentru ca ii place sa manance si mi-ar servi texte din reviste pentru femei de genul "ma iubesti pentru ce sunt, nu pentru cum arat, sufletul, spiritul, bla bla". ok, sa zicem ca motivul e sarcina. trece un an, trec doi, trec sapte, iar ea nu scade, ci creste. ma poate obliga cineva pe lumea asta sa o mai gasesc atractiva pe nevasta-mea doar ca are suflet frumos pe care abia il mai pot deslusi prin carnaraia celor 200 de kile? adica, practic, cum sa faci sex cu o balena, ca tot veni vorba? ok, nu te judec, da' nici tu nu ma judeca pe mine daca fug cu alta mai cumpatata si mai putin egoista, care nu pune frigiderul deasupra relatiei de cuplu. idem daca barbatu' e balena. nimic |
Ceea ce imi aminteste de o colega! Il intreaba asta pe sot: Iubitule, daca ma fac de 85 Kg (ea avea vreo 52) o sa ma mai iubesti? El zice: sigur, dar te voi dori mai putin!
Ceea ce mi se pare absolut logic si de bun simt, ca doar cand ne alegem partenerul de viata il vedem si iubim asa cum este el atunci, iar 30 Kg in plus modifica complet datele problemei, oricat l-ai iubi, respecta, aprecia etc pe omul care a devenit intre timp!
gaba-rema spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Asta-i un adevar. O fi chestie de vointa, dar pana la un punct. Din pacate, primul pas e sa recunosti ca ai o problema si, in loc sa gasesti motive, sa te lasi ajutat. |
Mda... Ce spui tu e valabil si la alte pb. nu doar la "binge eating".
Letitia1 spune:
Eu cred ca nu cura de slabire e grea, ci sa-ti mentii greutatea dupa ce slabesti. Poate de aceea a devenit o moda ca vedetele de aici sa-si puna gastric band, ca sa nu mai aiba nici o grija.
conchita spune:
citat din mesajul lui Adela99 femeia in cauza pune frigiderul deasupra relatiei de cuplu, iar barbatu' in loc s-o ajute, sustina sa depuna eforturi sa slabeasca in primul rand pentru sanatatea ei si apoi al cuplului, fuge cu una mai slaba in sperantza ca aia e slaba din cumpatare si altruism si ca ii va deslusi mai usor sufletu' care e mai vizibil datorita kg-lor mai putine. io cred ca barbatu'asta are sanse putine sa vada sufletu', doar daca sufletu' nu s-o decorporaliza. si balenele fac sex :) uneori practica menage a trois - doi masculi si o femela, unde unu' din masculi ii ajuta altruist pe ceilalti doi sa ajunga-n pozitie si s-o mentina. |
ei, intotdeauna altul e de vina. e de vina sotul ca nu ne ajuta, aruncand frigiderul pe geam si sechestrandu-ne intr-o camera cu paine si apa si-atat, pana slabim. :-))
era vorba de un principiu, incercasem sa ma imaginez in locul lor, al astora care, ghinion de nesansa, au crezut ca sufletul vine in pachetul care este. si daca e sufletul asa mare, adica tre sa fie si pachetul pe masura? :-))