Grasute vs. grasunei

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Eu nu ma uit dupa grasuni/grasute dar ma uit cum se imbraca fetele/femeile, ce culoare isi dau la ochi, daca au deja riduri la 35 ani, daca au dintii galbeni, se pare ca am alte criterii de selectie. In acelasi trend mai tolerez si travestitii dar nu tolerez fetele cu fuste scurte si ciorapi de plasa.

Deh, fiecare cu pasarica lui .

Dar cu persoanele cu dintii galbeni ce ai? Ca galbeneala dintilor e determinata de compozitia minerala a dintilor, care difera de la om la om. La fel si ridurile: ce vina are un om ca face riduri??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstine spune:

Mda.Din pacate ai tu dreptate!Eu stau la mare si vad pe plaja fel si fel de oameni de diferite dimensiuni.Si? Ce sa faca cei mai grasuti ? Sa li se faca un loc special amenajat incat gurile rele sa nu aiba ce comenta?Eu zic ca inainte de a face anumite observatii referitoare la sunculitele unuia sau alteia mai bine sa ne uitam la noi,iar daca noi suntem OK din pct. nostru de vedere,atunci tot nu avem ce comenta.Daca grasutii se plac asa cum sunt,nu este problema noastra si vb. multora care au postat aici,daca nu suntem in stare sa luam omul asa cum este...Poate ca fizicul nu este tocmai unul de fotomodel,dar nu numai asta spune totul despre o femeie.Inteleg sa fie rai si sa critice femeile sau barbatii care nu stiu sa-si ascunda sunculitele ba mai mult si le etaleaza ca si cand ar fi tot ce au de aratat.Nu stiu daca ma intelegeti,vorbesc despre acei oameni care nu se uita in oglinda,sunt neglijenti in privinta vestimentatiei care de ce sa nu recunostem poate sa faca retusuri vizibile siluetei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstine

Inteleg sa fie rai si sa critice femeile sau barbatii care nu stiu sa-si ascunda sunculitele ba mai mult si le etaleaza ca si cand ar fi tot ce au de aratat.Nu stiu daca ma intelegeti,vorbesc despre acei oameni care nu se uita in oglinda,sunt neglijenti in privinta vestimentatiei care de ce sa nu recunostem poate sa faca retusuri vizibile siluetei.

Deci: astia rai, care nu-si ascund suncile, pot sa critice sau sa fie criticati? Ca nu mi-e clar...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstine

Mda.Din pacate ai tu dreptate!Eu stau la mare si vad pe plaja fel si fel de oameni de diferite dimensiuni.Si? Ce sa faca cei mai grasuti ? Sa li se faca un loc special amenajat incat gurile rele sa nu aiba ce comenta?Eu zic ca inainte de a face anumite observatii referitoare la sunculitele unuia sau alteia mai bine sa ne uitam la noi,iar daca noi suntem OK din pct. nostru de vedere,atunci tot nu avem ce comenta.Daca grasutii se plac asa cum sunt,nu este problema noastra si vb. multora care au postat aici,daca nu suntem in stare sa luam omul asa cum este...Poate ca fizicul nu este tocmai unul de fotomodel,dar nu numai asta spune totul despre o femeie.Inteleg sa fie rai si sa critice femeile sau barbatii care nu stiu sa-si ascunda sunculitele ba mai mult si le etaleaza ca si cand ar fi tot ce au de aratat.Nu stiu daca ma intelegeti,vorbesc despre acei oameni care nu se uita in oglinda,sunt neglijenti in privinta vestimentatiei care de ce sa nu recunostem poate sa faca retusuri vizibile siluetei.

Si io ramân cu fixu' meu: grasutii trebuie menajati, nimeni sa nu se uite, sa nu critice... da' cu cei cu urechi clapauge, sau la cracanati, cum sta treaba? La ei e voie?

Cu fumatorii cum ramâne? Sunteti de acord sa fie criticati, sau ar trebui ca si pe ei sai ii menajam ca sa nu ii ranim? Sau doar fumatu' e un viciu nasol, pe când mâncatul abuziv nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Si io ramân cu fixu' meu: grasutii trebuie menajati, nimeni sa nu se uite, sa nu critice... da' cu cei cu urechi clapauge, sau la cracanati, cum sta treaba? La ei e voie?

Cu fumatorii cum ramâne? Sunteti de acord sa fie criticati, sau ar trebui ca si pe ei sai ii menajam ca sa nu ii ranim? Sau doar fumatu' e un viciu nasol, pe când mâncatul abuziv nu?

Io zic ca fiecare trebuie sa-si vada de ale lui, sa invete sa fie mai tolerant si sa se comporte cu ceva mai mult bun simt.
Nu toata lumea se naste top model. Ar fi complet aiurea chiar sa traim intr-o lume perfecta, cu oameni la fel de destepti, frumosi, civilizati. Diferentele astea dintre noi fac viata mai interesanta.

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstine spune:

RufusPentru cei care-si etaleaza grasimile,cum am mai spus...mi se pare neglijenta.(vorbesc in special despre pustoaicele carora le atarna suncile nu sunculitele ,dar poarta blugi cu talie joasa pentru ca asa este moda si tricouri deasupra buricului) si cu toate astea nu cred ca suntem in masura sa criticam pe nimeni,chiar daca deranjaza ochiul.Nu toti suntem facuti dupa acelasi tipar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

On topic: si eu sunt permanent dspusa sa ma ingras. Si am zile cand sar calul si se vede instant. in rest ma abtin, inghit in sec, fluier... asta e... se poate, trebuie doar sa stii sa inghiti in sec.

Off topic: Danat, Tzuni & Co... Expresia "musca-n lapte" s-a concretizta de cand a aparut Lisa pe forum. Eu pana acum nu am reusit sa gasesc nici un subiect unde sa inteleaga sau sa fie de folos. mai rau e ca sunt nou veniti care o iau de buna cand se baga, si o vad vreun etalon... Offff, daca ar durea... stiti voi... nu zic ca ma paaaraaaste la tovarasa dirigintaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Pacat ca ii faci reclama retardatului de Badea. Nici macar nu merita luat in seama.

Subscriu, si cand te gandesti ca el chiar se crede cineva

Acuma la subiect: si mie mi se pare incorect sa strambi din nas la vederea unei femei grase si sa privesti cu ingaduinta un barbat burtos, pentru ca la barbati creste mai ales burta.
Eu zic ca dimpotriva, o femeie mai poate avea circumstante, trupul ei e supus unor mari eforturi si transformari cand aduce pe lume un copil, nu e usor sa treci printr-o sarcina si la majoritatea femeilor asta lasa urme. Pe cand un barbat... de prea multa bere si mancare buna.. si multa nesimtire, mie asta imi inspira un barbat burtos, si parca un lant gros la gat se potriveste la o manusa.. acuma excludem cazurile de barbati bolnavi...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana d

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Pacat ca ii faci reclama retardatului de Badea. Nici macar nu merita luat in seama.

Subscriu, si cand te gandesti ca el chiar se crede cineva

Acuma la subiect: si mie mi se pare incorect sa strambi din nas la vederea unei femei grase si sa privesti cu ingaduinta un barbat burtos, pentru ca la barbati creste mai ales burta.
Eu zic ca dimpotriva, o femeie mai poate avea circumstante, trupul ei e supus unor mari eforturi si transformari cand aduce pe lume un copil, nu e usor sa treci printr-o sarcina si la majoritatea femeilor asta lasa urme. Pe cand un barbat... de prea multa bere si mancare buna.. si multa nesimtire, mie asta imi inspira un barbat burtos, si parca un lant gros la gat se potriveste ca o manusa.. acuma excludem cazurile de barbati bolnavi...

Fetele mele

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Desi nu sunt genul care trimite spamuri de-astea ieftine ca sa-i tampeasca pe cunoscuti, iata ceva ce-am primit pe mail mai deunazi si care m-a distrat teribil (PS-ul e bestial):

Acum cateva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica,scria: "In vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"
Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza a raspuns la îitrebarea de publicitate in acesti termeni: "Draga domnilor:
Balenele sunt mereu inconjurate de prieteni (delfinii,leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, raman gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia..
Balenele canta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure
si triste. Oricum, cine ar vrea sa se apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul castigam in greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si
informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cand o sa ma uit la fundul meu in oglinda, o sa ma gandesc: "Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "

Booon, acu': unu' la mana, io scrisei treaba asta (am scos la diacritice de-am obosit asa ca ia sa apreciati) ca sa va dixtrati; doi la mana, bineinteles ca io sunt o balena care ar vrea sa fie sirena da' nu poate (asta ca sa nu faca riduri neuronu' nimanui incercand sa dovedeasca 'adevaru'); trei la mana, ia uitati-va la duduile din poza asta. Pfuiii, ce nashpa, ce shunci, precis se indopau numa' cu hotdogi. Si se mai pretindeau gratii. tz tz tz...

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput