Grasute vs. grasunei
Raspunsuri - Pagina 15
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Lisaelisa cred ca TU de fapt ai o problema cu romanii din strainatate si nu invers! La orice subiect unde intervine o fata din alta tara decat Ro tragi concluzia ca noi astia, "emigrantii", avem ceva de comentat la adresa romanilor. Cred ca te inseli amarnic si nu iti faci decat tie rau. |
la cate ofense toarna si a turnat si ce hartuire face pe la toate topicele unde indrazneste cineva din diaspora sa zica ceva, eu ma intreb de ce nu o calmeaza un moderator, totusi? parca nu erau permise atacul la persoana si insultele.
columbiana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
la cate ofense toarna si a turnat si ce hartuire face pe la toate topicele unde indrazneste cineva din diaspora sa zica ceva, eu ma intreb de ce nu o calmeaza un moderator, totusi? parca nu erau permise atacul la persoana si insultele. nimic |
nu esti singura, dar trendul pare invers,culmea e ca cine a incercat sa tempereze atotprezenta logoreei repetitive liseistice s-a ales cu cartonas;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Mindy spune:
Da, am remarcat si eu inversunarea Lisei si mesajele ofensatoare, ultimul care l-am citit e la barfe, sub. Zavoranca (pag17).
nasol :(
claudia_a spune:
Cine suntem noi sa judecam pe altii? cu ce te deranjeaza un gras care trece pe langa tine???? iti mananca oxigenul sau ce???
De ce trebuie mereu sa ne legam de cineva din jur si sa nu ne judecam pe noi insine???
Mi se pare lipsa de bun simt, de educatie sa critic un om pe care nu il cunosc si care nu m-a deranjat niciodata!
Cu ce drept imi permit sa fac aprecieri de prost gust: gen nesimtit... unui om pe care nu il cunosc...
Daca nu va puteti abtine...ignorati-l si gata; numai un barfitor si un om lipsit de cei 7 ani de acasa poate cataloga intr-un fel un om care nu l-a deranjat niciodata!
Asta este: unii dintre noi avem instincte animalice... atacam fara a fi incoltiti!
Urate gesturi....
Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine.
lisaelisa spune:
Nu am nimic de impartit cu cele emigrate, dar obida cccu care vorbiti despre noi, este egala cu obida cucare noi din Ro, am vorbi despre tara voastra de adoptie...
E greu de inteles ?
Fiti mai temperate in afirmatii si nu va mai fi nici-un razbel...
PS : Daca as avea ceva cu cele din diaspora, nu m-as stradui, atat cat pot, sa le ajut cu sfaturile si cu vorba buna pe fetele plecate.
Da' e greu de inteles de catre unii...
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui claudia_a Cine suntem noi sa judecam pe altii? cu ce te deranjeaza un gras care trece pe langa tine???? iti mananca oxigenul sau ce??? De ce trebuie mereu sa ne legam de cineva din jur si sa nu ne judecam pe noi insine??? Mi se pare lipsa de bun simt, de educatie sa critic un om pe care nu il cunosc si care nu m-a deranjat niciodata! Cu ce drept imi permit sa fac aprecieri de prost gust: gen nesimtit... unui om pe care nu il cunosc... Daca nu va puteti abtine...ignorati-l si gata; numai un barfitor si un om lipsit de cei 7 ani de acasa poate cataloga intr-un fel un om care nu l-a deranjat niciodata! Asta este: unii dintre noi avem instincte animalice... atacam fara a fi incoltiti! Urate gesturi.... Niciodata nu trebuie sa plângi dupa ceva care nu poate plânge dupa tine. |
"...unii dintre noi avem instincte animalice... atacam fara a fi incoltiti!"
... Io credeam ca animalele, dimpotriva, NU ataca fara a fi încoltite ... ca nu-si permit sa risipeasca energia de pomana. Atacul fara motiv e ceva specific omului .
În rest, mi-ar placea sa se aplice si la alte categorii, nu doar la grasuti.
De ex., un om e 'criticat' de necunoscuti ca fumeaza (chiar daca nu le sufla fumul în nas), ca se îmbraca nu stiu cum, ca e slab, ca are nasu' mare, ca are urechile clapauge, ca vorbeste peltic, ca vorbeste cu "...aaa", ca are vocea sparta, ca e cracanat, ca e sasiu, ca e surd... Asa ca... se pare ca asta e viata.
Asa cum fumatorii înghit orprobriul si criticile, poate fac si grasutii un efort sa nu se mai sifoneze asa usor. Daca într-adevar nu-i deranjeaza ca sunt grasuti si sunt stapâni pe ce cred ei despre supraponderalitatea lor, ar trebui sa treaca mai usor peste eventualele remarci ale altora.
Vorbesc aici doar de adulti: la copii si adolescenti (în special la ei!), situatia e cu totul alta. Ei trebuie nu doar menajati, luati cu binisorul, dar mai ales AJUTATI sa slabeasca.
conchita spune:
citat din mesajul lui Ana Stroe nu esti singura, dar trendul pare invers,culmea e ca cine a incercat sa tempereze atotprezenta logoreei repetitive liseistice s-a ales cu cartonas; http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
eu am raportat-o la un alt subiect unde ne-a facut albie de porci, fara exagerare. se manifesta bine merci in continuare, nici o avertizare, nici nimic.
ce sa intelegem de-aici? ca meritam ce ne zice - asta sa fie mesajul de complicitate, indiferenta sau ce altceva sa fie lipsa de reactie a moderarii atunci cand sunt atatea raportari legate de un singur user?
Mindy spune:
Lisa, pe scurt: daca vine un user cu steagul Romaniei si zice: Romania e de kk-o, m-am saturat de toti marlanii si manelistii, nu am unde sa imi plimb copilul ca nici loc pe trotuare nu ai sa iti scoti caruciorul de masini parcate si multe altele de cate s-au plans multi useri pe aici, nimeni nu zice nimic.
Ok, dar daca unul stabilit in alta tara indrazneste sa zica ceva de caracterul unor romani sau experientele lui neplacute cu tara mama, e de belea.
iulia_b spune:
Eu nu ma uit dupa grasuni/grasute dar ma uit cum se imbraca fetele/femeile, ce culoare isi dau la ochi, daca au deja riduri la 35 ani, daca au dintii galbeni, se pare ca am alte criterii de selectie. In acelasi trend mai tolerez si travestitii dar nu tolerez fetele cu fuste scurte si ciorapi de plasa.
danat spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Nu am nimic de impartit cu cele emigrate, dar obida cccu care vorbiti despre noi, este egala cu obida cucare noi din Ro, am vorbi despre tara voastra de adoptie... E greu de inteles ? Fiti mai temperate in afirmatii si nu va mai fi nici-un razbel... PS : Daca as avea ceva cu cele din diaspora, nu m-as stradui, atat cat pot, sa le ajut cu sfaturile si cu vorba buna pe fetele plecate. Da' e greu de inteles de catre unii... lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Sa nu te lasi, sub nici o forma, mai arunca niste venin....mai ai de unde?
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=gqY94S7g6Q8" target="_blank">Melodia mea de azi :-)