Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (125)
Raspunsuri - Pagina 20
monalac spune:
hai ca m am amuzat teribil cu faza cu''fundul care se misca''[ariadna,sper sa nu te superi,dar m a amuzat teribil imaginatia soniei
],iar anka a fost super tare la faza cu paharul cu apa.
eu nu stiu ce sfaturi sa ti dau,cris deocamdata nu e preocupat de asa ceva,ba chiar il enerveaza fetele...sper sa fie doar o faza trecatoare
.
insa eu i am spus,de ex,ca testiculele ajuta la a face copii,ca acolo,inauntru,are niste mici ''vietati''care mai tarziu il vor ajuta sa faca un copil.sa vedeti ce madru ii spunea el mamei ca are''in coite''copii
nu retinuse el tot procesul,dar esentialul....![]()
cris,in schimb ma intreaba tot felul de chestii gen ''cum creste firul de par'' si uneori mi se pare ca s nepregatita rau,pe mine nu m a pasionat niciodata sa aflu cum creste firul de par.
KAMELYA,sa dea dumnezeu cadaria sa se refaca imediat dupa interventie!
CAPRI,ce face ilinca?
mereu ma tin sa va povestesc ce minunat e codrin,dar mereu ma iau cu altele...se trezeste numai razand,vorbind si batand din palme...
e nebunicios rau,il imita pe cris,ne prapadim de ras si eu si cris...
CRISTINA,distractie placuta!
katalyna spune:
eu am avut-o pe ioana racita toata iarna si tot timpul aveam probleme seara, unde sa mai merg la pediatru? ei..si atunci mergeam la urgenta la budimex, super doctori vreau sa spun si cred ca daca intentionam sa-i 'manjesc' ma luau si la bataie. in schimb cand l-am operat pe david de apendicita am dat de un doctor, am mers la el cu recomandare, care mai avea putin si ne cerea bani pe fatza. eu nu am nimic personal cu doctorii tineri, chiar mi se par mult mai ok decat astia batrani pt ca vor sa invete nu sa produca neaparat![]()
maitreyi spune:
ca o mentiune - medicii de familie au rezidentiatul in medicina de familie care dureaza 3 ani. nu termina o facultate si gata 
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ileanna spune:
Hallo hallo
Noi tot la mare dar ne retragem la Parcul Carol
duminica pt ca eu m-am sucit in ultima clipa ca n-am chef sa raman singura cu juniorul. Raman in tabara care zice ca e ztiupid sa langanesti prin tzara copil care nu merge in picioare. (Daca o mai fi cineva in tabara asta
).
La mare - altfel fu bine, sigur, cu distractiile de rigoare. Cel mai tare a fost cazarea beton la 10m de plaja, doo dormitoare cu living si vedere la mare 24 din 24. Asta a fost maaaare consolare.
Altfel ... pun pariu ca experienta mea nu are cu ce va ajuta din cate am vazut discutiile de aici. Di ce? Pei pentru ca:
- Vladutz merge descult prin nisip
- Vladutz nu are si nu va avea nici un costum or sapca cu uve
- Vladutz a fost dat cu crema 50 dar a facut si plaja 1 zi cu curuletzul ne-dat si alta zi ne-dat pe partea unde o fo tricoul
. Tipul e perfect ok si putintel bronzat.
- plaja am facut numai in orele recomandate
- face plaja in curuletzul gol, la fel ma-sa la fel tac'su. Si asta se va intampla pana va face el 3 ani. Dupa aia mai vedem. Ma informez pt ca am gasit-o pe pisicoloaga Francoise Dolto facand ceva comentarii pe tema asta si ramane sa detaliez. Altfel ideea ar fi ca eu si tac'su suntem nudisti convinsi si a-do-ram sa stam in natura in costumul lui Adam cu tipa aia a lui (acolo unde se poate bineinteles, ca nu suntem exhibitzionisti; adicatelea io poate as si fi oleaca da' barbac'mio nu e
). Este o senzatie supeeeeer si ar fi culmea sa stau io cu savarina la soare si sa tzin in pipi copilu'. Ca si perversi, cre' ca Boti a gresit. Nu era nici unu'!!!! Va juuuuuuuuur!!! Eu am cautat unu' cu disperare in momentele in care barbac-mio m-a lasat libera si nu am gasit. Bine, acuma ... am refuzat sa cred ca s-au ascuns toti de mine fix cand eram available si ma rugam de o hartuiala sexuala (asa cum am fost avertizata ca voi pati dupa 30j de ani, ca nici aia n-o sa mai capat). Eu cred ca fapt ca nu ma ramasese nimenea care sa nu ma fi vazut impingand ca disperata la un carutz de bebe prin toata Vama. 
Asa, acuma serios vorbind ... ce vreau eu sa stie copilul asta ar fi urmatoarele:
- corpul uman este ceva absolut minunat si nu este nimic care trebuie ascuns la el. Singura treaba ar fi ca nu poti sa aratzi o anumita parte a ta daca celalalt nu doreste sa o vada
. In fine, iar am dat-o pe aratura, o fi de la berea de acu 5 min. Deci corpul uman este VARFUL CREATIEI si este frumos oricand, la orice varsta, in orice forma si cu orice parte a lui. Asta chiar daca ma-sa e crizata cu curele de slabire, tot crede ca si un corp mai mare este tot varful absolut al creatiei. Concluzie: noi nu ne ascundem putza. Decat ca mergem acolo unde putem o sa aratam si am studiat si plajele de nudisti din afara pt asta.
- sexul este ceva frumos si natural. Se poate face si numai din placere (zice tac'su). Daca ajungi sa il faci numai cand iubesti ... esti binecuvantat (zice ma-sa). De ce? Pentru ca sexul este cea mai zdrobitoare energie fi-zi-ca, aceea din care iau nastere toate. Este ALFA dpdv fizic. Iubirea este Omega, atunci cand se inchide cercul ... si ... 
- ... cre ca mai erau o gramada dar ... sa nu exagerez. Nu mai mult decat am facut-o deja, vreau sa zic.
Capsuni - nu i-am dat si nu ii dau. Nu ma'ntereseaza ca unii fac alergie si altzii nu, copilul meu n-o sa leshine daca papa la anu'. Nu ma grabesc cu nimic: nici nu capsuni, nici cu olita, nici cu pa-pa etc etc etc. Sunt convinsa ca o sa le faca pe toate pana se insoara. Si daca o sa le faca pe toate mai tarziu ... asa ca ma-sa, e bine si asa.
Romanii prosti si vesticii destepti - nu ma bag ca n-am chef de tzurai tzurai
. Parerea cre' ca mi-o stiti. Sunt Romanca pana in maduva oaselor, romanii mei is cei mai tari ca-s ai mei (la fel cum copilul meu e cel mai frumos
, paduchii mei mi-s cei mai dragi, au fiecare cate un nume si acuma astept si nepotzi de la ei. Singura treaba unde nu ma pup cu romanii mei e plasticu' nene. Ca am ajuns sa tzip ca isterica in magazin ca NUUUUUUUUUU vreau punga fir'ar mama ei de punga, o haituiesc pe soacra-mea sa puie peturile in sacul de peturi, ba mai si scormonesc in gunoi sa caut sticlele pe care nu le-a pus unde trebe. Adica daca fac plaja la savarina libera ... mi's si ecologista ce mama ei de ... treaba.
Boti - vreau sa o barfesc nitzel ca mi-s in forma (poate imi da in cap cu scaunu' de masa pe care mi l-a imprumutat). Fata asta era din scris o tipa speciala (ca doar nu imi arat eu tatzele in Vama la oricine), da' originalul depaseste asteptarile). Este ... o minunata si gata si o invidiez pe Nancy ca o are ca mama si pe maica-sa ca o are ca fiica si pe toata lumea din Constanta
.
Intalnirea a fost de coma si cre' ca l-a convins pe barbate-meu ca nu mai facem bb 2. Totul s-a terminat apoteotic, cu Boti in baie spaland-o pe Nancy care urla ca lu' ma-sa i s-a pus pata sa o curete de nisip si cu mine in living cu fi-mio care a facut un kk mostruos ... PE JOS!!!! si si .... mai urmeaza ... eu am calcat in el
. Cu barbac-mio care se albise la fatza, avea spasme de voma si nu era capabil sa imi intinda servetelele. I-am zis sa dispara din fatza ochilor mei ca ma descurc si singura decat sa trebuiasca sa il resuscitez si pe el. Si uite asa tzopaiam intr-un picior cu copilul plin de kk, io murdara de kk si intrebadu-ma de ce tipa Nancy si daca se descurca in baia aia care e mai mult frumoasa si romantica decat practica.
ileanna va pupa pe toate!!!

irolf1 spune:
Mona sa aveti parte de timp frumos si sa va distrati
Si eu abia astept sa se faca septembrie sa plecam, pana atunci o sa ne relaxam o saptamana la tara pe langa Tulcea si cred ca o sa dam si o fuga pana la mare sa o vedem![]()
Mada Alex inca nu-i curios, adica el stie ca are putza si Andreea nu si atat, n-a intrebat de ce sau ce are in loc? Eu una n-am primit educatie sexuala de niciun fel, mai mult de nu-i voie sau e rusine n-am aflat de la ai mei. Acum stau si eu si ma gandesc ce raspunsuri sa-i dau cand o incepe![]()