ochelari de soare 3 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

Cat costa o pereche?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

theo, nota 10 pentru documentare

inteleg ca polaroid ar trebui avut in vedere, daca au filtru UVA/UVB

nu ca ii vrea, e innebunit dupa ochelari !

Va multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Noi am dat parca 19 sau 29 de euro pe ei...nu mai retin exact.

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu i-am luat la cea mica special pentru bebei, aici se gasesc peste tot, nu au ramele dupa urechi ci au un elastic pe arici care se prinde la spate. Apoi dupa un an i-am luat normali, acum nu-i poarta mereu insa cand o vede pe mami ii pune si ea la ochi.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

de ce de fitze? ochii lor nu sunt sensibili, poate chiar mai sensibili ca ai nostri? daca sunt ochelari de calitate, cu filtru de protectie impotriva razelor UVA/UVB, sunt curati si nezgariati, ochelarii de soare sunt benefici.
adultii de ce poarta ochelari de soare? ca sa se protejeze. copii nu trebuie protejati?

am mai auzit replici asemanatoare ca ochelarii de soare purtati iarna (mai ales daca e si zapada) e semn de fitza, de parvenire ...

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

ma refer la copii de 1-2 ani. am vazut de ex in cazul fetitei mele de 1 an si 8 luni. sincer, un copil la 1 an cand de abia stie sa mearga nu cred ca mai are nevoie si de ochelari se soare la ochi.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

de acord cu tine, dar palarioara cu boruri mari/sapca tot le trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

de ce de fitze? ochii lor nu sunt sensibili, poate chiar mai sensibili ca ai nostri? daca sunt ochelari de calitate, cu filtru de protectie impotriva razelor UVA/UVB, sunt curati si nezgariati, ochelarii de soare sunt benefici.
adultii de ce poarta ochelari de soare? ca sa se protejeze. copii nu trebuie protejati?

am mai auzit replici asemanatoare ca ochelarii de soare purtati iarna (mai ales daca e si zapada) e semn de fitza, de parvenire ...

mami de theo

ma refer la copii de 1-2 ani. am vazut de ex in cazul fetitei mele de 1 an si 8 luni. sincer, un copil la 1 an cand de abia stie sa mearga nu cred ca mai are nevoie si de ochelari se soare la ochi.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

vad ca ai editat mesajul. si atunci revin si eu.
nu cred ca un copil de 1 an care abia stie sa mearga e plimbat de manute prin soare puternic si il incurca ochelarii !!! sau, tocmai unde-i lumina mai puternica punem copilul de 1 an sa se plimbe si el saracul abia stie sa mearga si nu vede bine din cauza ochelarilor, nu vrea sa mearga ca e preocupat de ochelari! la 1 an in general copii sunt inca plimbati cu caruciorul, drumurile mai lungi se fac cu caruciorul iar cand sunt lasati la joaca, sa exerseze mersul nu e plin soare...

mami de theo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

theo, si un copil de 2 ani e plimbat prin soare puternic??? hai sa fim seriosi, nu vad rostul ochelarilor de soare la varsta de 1 an. punct. asta e parerea mea. fetita mea nici acum la aproape 2 ani nu ii tine la ochi si mai mult se joaca cu ei. nici gand sa mearga la plimbare cu ei la ochi.
ce am spun eu e strict legat de fetita mea. si inca ceva, ea de la 11 luni mai sta in carucior, deci nu poti generaliza ca, copii la 1 an sunt plimbati cu caruciorul.
si cu asta am spus tot ce aveam de spus, ca deja nu mai are legatura cu subiectul "Copilul meu vrea ochelari de soare. Are 3 ani......."

numai bine.

_

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

in acest caz toate interventiile tale, bb_yasmi, nu au legatura cu subiectul "ochelari de soare pentru copii de 3 ani".
in general = majoritatea. si majoritatea copiilor de 1 an inca stau in carucior, normal ca sunt si exceptii. Cand se vorbeste despre o atitudine, o actiune se face referire la "majoritate" nu la exceptii.
bye

mami de theo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

OFF topic: draga mea, nu puteai sa nu spui ceva acid si sa nu ai tu ultimul cuvant , nu??? pacat ca nu poti accepta ca parerile sunt impartite.....
numai bine!

_

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

accept ca parerile sunt impartite. dar care era parerea ta? ca ochelarii de soare pentru copii sunt de fitze? la 1-2 ani. desi subiectul era clar despre copii de 3 ani? si argumente? fara! care era "alta parere" ce trebuia acceptata?

mami de theo

Mergi la inceput