ochelari de soare 3 ani
Raspunsuri - Pagina 3
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi ma refer la copii de 1-2 ani. am vazut de ex in cazul fetitei mele de 1 an si 8 luni. sincer, un copil la 1 an cand de abia stie sa mearga nu cred ca mai are nevoie si de ochelari se soare la ochi. |
fetita mea poarta ochelari de cand s-a nascut. ochii de bebelus sunt foarte sensibili si trebuie protejati. iarna-vara, daca e soare afara, atunci purtam si ochelari.
Aldebaran spune:
Eu sincer nu stiu ce m-as face daca n-as avea ochelari de soare pentru baiatul meu, cred ca am iesi afara doar seara. Copiii sunt mai sensibili decat noi, daca mie nu mi se pare asa groaznic sa nu port ochelari de soare afara, el, daca nu are, se plange mereu ca-l "loveste soarele in ochi". Dar trebuie sa fie de calitate, cu filtre. Theo ti-a dat cel mai bun raspuns in legatura cu asta.
In niciun caz nu mi se par fite!
AYSHA 2 spune:
problema e ca nici inlumea oftalmolgilor situaitai nu e transata intr-un sens sau altul
unii sunt de ca , dimpotriva, chiar nu se recomanda copiilor, pt ca ochiul este in formare si s-ar ajunge la situatia de nu mai suporta lumina solara. Acest lucru nu este valabil insa la adulti.
daca am timp, o sa consult si un oftalmolog de copii. Eu si sotul meu suntem ochelaristi si chiar nu vreau sa o dam in bara. De aceea am si deschis subiectul
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
fetita mea poarta ochelari de cand s-a nascut. ochii de bebelus sunt foarte sensibili si trebuie protejati. iarna-vara, daca e soare afara, atunci purtam si ochelari. nimic |
Imi explici si mie cum un nou nascut poate purta ochelari de soare?
Multzumesc anticipat!
Dana
theo_2004 spune:
citat din mesajul lui AYSHA 2 problema e ca nici inlumea oftalmolgilor situaitai nu e transata intr-un sens sau altul unii sunt de ca , dimpotriva, chiar nu se recomanda copiilor, pt ca ochiul este in formare si s-ar ajunge la situatia de nu mai suporta lumina solara. Acest lucru nu este valabil insa la adulti. daca am timp, o sa consult si un oftalmolog de copii. Eu si sotul meu suntem ochelaristi si chiar nu vreau sa o dam in bara. De aceea am si deschis subiectul |
dar nu e vorba sa-i poarte non-stop. de ex azi, in Bucuresti, nu e pentru ochelari de soare. sau la locul de joaca, daca nu e in plin soare, nu e musai sa-i poarte. dar cum a fost sapt ce-a trecut in Bucuresti, ochelarii de soare au fost inevitabili. la ora 19 seara nu i-am mai folosit desi era inca soare printre copaci.
deci nu se lipesc de fata cand se trezeste copilul si ii da jos la culcare.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
anda141 spune:
Sunt curioasa ce parere au medicii oftalmologi despre ochelarii de soare la copii.
As inclina sa cred ca nu sunt recomandati, ochii lor ar tb. sa se adapteze la lumina, daca-i invatam de mici cu ochelari s-ar putea sa nu mai poata tine ochii deschisi la soare.
Pe mine ma deranjeaza soarele foarte tare , ptr. ca stau toata ziua in birou si cand ies afara nu i poti tine deschisi. Mama, insa, care sta toata ziua afara, e la tara, in plin soare nu am vazut-o cu vreun ochelar de soare in viata mea si nu i s-au stricat ochii. Si copiii de la tara la fel...ei nu au tot ochi ?? Sau ochii copiilor nostri sunt mai speciali...Eu zic ca totul tine de obisnuinta , nu ca ne-ar topi soarele ochii de cum iesim afara.
Nu sunt documentata in privinta ochelarilor la copii, este doar parerea mea. Eu pot ochelari, insa la copil nu i-am luat si nici nu mi-a spus vreodata ca-l deranjeaza soarele. In schimb poarta palariuta de soare si-i apara si ochii cat de cat.
anisiap spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andacos
Imi explici si mie cum un nou nascut poate purta ochelari de soare? Multzumesc anticipat! Dana |
sunt ochelari speciali de bebe cu rame textile http://www.beaba.com/fr/index_collection.htm
cu placere
Tudor ,Ale ,si 30+
conchita spune:
citat din mesajul lui andacos Imi explici si mie cum un nou nascut poate purta ochelari de soare? Multzumesc anticipat! Dana |
asa bine.
andacos spune:
citat din mesajul lui anda141 Sunt curioasa ce parere au medicii oftalmologi despre ochelarii de soare la copii. As inclina sa cred ca nu sunt recomandati, ochii lor ar tb. sa se adapteze la lumina, daca-i invatam de mici cu ochelari s-ar putea sa nu mai poata tine ochii deschisi la soare. Pe mine ma deranjeaza soarele foarte tare , ptr. ca stau toata ziua in birou si cand ies afara nu i poti tine deschisi. Mama, insa, care sta toata ziua afara, e la tara, in plin soare nu am vazut-o cu vreun ochelar de soare in viata mea si nu i s-au stricat ochii. Si copiii de la tara la fel...ei nu au tot ochi ?? Sau ochii copiilor nostri sunt mai speciali...Eu zic ca totul tine de obisnuinta , nu ca ne-ar topi soarele ochii de cum iesim afara. Nu sunt documentata in privinta ochelarilor la copii, este doar parerea mea. Eu pot ochelari, insa la copil nu i-am luat si nici nu mi-a spus vreodata ca-l deranjeaza soarele. In schimb poarta palariuta de soare si-i apara si ochii cat de cat. |
Sunt de aceasi parere!
Anisiap, multzumesc de link,habar n-am avut ca exista asa ceva!oricum ochelari la bebe care in primele luni mai mult dormeste mai mult decit exagerat in opinia mea!
Conchita"multumesc"de raspuns!M-ai "luminat"!
Dana
Qamar spune:
noua ne-a spus pediatra ca nu sunt recomandati pana in jur de 3 ani ai copilului...pentru ca, daca ii poarta f des pana la varsta asta, ar putea ramane cu o sensibilitate la lumina
i-am luat recent o pereche insa o poarta foaaarte rar, mai mult in joaca si nu pare sa o deranjeze lumina soarelui, desi eu sunt terminata fara ochelari de soare...
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*