LOTO 6/49
Raspunsuri - Pagina 2
emilia_m spune:
Yo zic ca ar trebui sa ne organizam toti forumistii si toate forumistele DC sa facem o mare cheta si sa jucam la agentia aia un bilet "traznet"... cam cum a facut Ogica la OTV ...
Poate ne loveste "norocul"...
Emilia M
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
andruskandu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia_m Yo zic ca ar trebui sa ne organizam toti forumistii si toate forumistele DC sa facem o mare cheta si sa jucam la agentia aia un bilet "traznet"... cam cum a facut Ogica la OTV ... Poate ne loveste "norocul"... Emilia M Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Pai, da, dar tre' sa asteptam sa creasca iar potul.... cam pana de craciun, nu? Ca atunci se castiga. Si trebuie sa luam un bilet cu toate cele 49 de numere ca sa castigam sigur.
TELEDON PT. MIHAITA
0.900.900.320 - PT. 10 EURO
0.900.900.325 - PT. 5 EURO
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
emilia_m spune:
citat din mesajul lui andruskandu[/i Pai, da, dar tre' sa asteptam sa creasca iar potul.... cam pana de craciun, nu? Ca atunci se castiga. Si trebuie sa luam un bilet cu toate cele 49 de numere ca sa castigam sigur. |
Da, la Craciun probabil ca o sa fie un pot suficient de mare incat sa ne atraga.
Oare cat costa un bilet cu toate cele 49 de numere?
Cu un asa bilet nu avem cum sa nu castigam si pe urma sa vezi bucurie printre forumisti
Emilia M
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Soleil spune:
citat din mesajul lui emilia_m Oare cat costa un bilet cu toate cele 49 de numere? Cu un asa bilet nu avem cum sa nu castigam si pe urma sa vezi bucurie printre forumisti Emilia M Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Daca am socotit bine - cam 16 mil. de euro
Nu mere asa....
emilia_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Soleil
Daca am socotit bine - cam 16 mil. de euro Nu mere asa.... Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004) Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi. |
Scump dom'le, scump! Dincolo era mai ieftin!...
Eu m-am enervat luna trecuta ca al meu joaca la loto 6/49 si 5/40 si Joker cel putin o data pe saptamana dar niciodata nu verifica daca a castigat sau nu. Tine biletele (imprastiate prin toata casa, evident) si le verifica o data pe an sau cam asa ceva. La ultima verificare (acum vreo 2 luni) dintr-un imens teanc de bilete, numai unul a fost castigator (a castigat vreo 40 ron sau cam asa ceva si evident nu s-a dus nimeni la sediul Loteriei sa-i colecteze). Cu biletele necastigatoare am umplut un sac de gunoi dintr-ala de 30 litrii). Bani aruncati pe fereastra!
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Rufus spune:
Mie sa-mi spuneti: mai joc, sau nu? Ca as cam avea nevoie de bani...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui Rufus Mie sa-mi spuneti: mai joc, sau nu? Ca as cam avea nevoie de bani... RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
ai putea sa mai joci , macar asa de antrenament ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
ai putea sa mai joci , macar asa de antrenament ... |
Aida, antrenamentul are un scop; am sanse sa castig, sau si castigatorii sunt aranjati?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
aidaciolac spune:
ce intrebare pui si tu ... cati in lumea asta se antreneaza si cati castiga o medalie?
Alaturi de Sebi
Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Rufus spune:
citat din mesajul lui aidaciolac ... cati in lumea asta se antreneaza si cati castiga o medalie? _ |
Nu conteaza...ipotetic, oricine se antreneaza poate castiga medalia...intrebarea este la Loto ai sanse (teoretice) de castig? Sau nici macar in teorie?