Strumfi de iul-aug 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 7
ioanaiub spune:
cred ca in Moldova e ceva in aer de cresc asa frumos muscatele
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub tantari noi nu avem dar in anii trecuti am stropit in apartament, pe pereti, cu o solutie care omoara toate insectele si care nu e toxica pentru om (doar pentru pestii din acvariu) si nu am avut probleme |
ce solutie, ce solutie..............????? ca eu am furnici
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
musso17 spune:
helouuu
mychy,multumesc ca mi-ai raspuns...io sunt dezamagita de atitudinea"nu vedem,nu auzim,io sunt o duamna si nu ma bag in mahalagizme"
greieras,sa nu ti se ia,uite eu te citesc cu drag.
vio,te sun vineri seara si vedem ce si cum.
mychydutza spune:
uf, eu iar sunt in pana cu ideile de gatit! problema e ca as vrea sa gatesc ceva care sa nu implice folosirea cuptorului la cele 40 grade de afara si cu soarele care incinge terasa blocului
greierash spune:
musso, si ma abtin sa mai fac alte comentarii...
Mychy eu am gatit aseara, si iacata idei: supa de pui cu galusti, ficatei cu piure de cartofi, si o tocanita din aripioare de pui.
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
paticut spune:
neata fetili,
si la noi caldura mare, tantari avem si noi, de dimensuni mari care nu prezinta pericol de intepaturi dar sunt extrem de execrabili la vedere...din cei mici avem si noi dar incercam sa-i tinem la distanta cu plase pe peste tot.. dar borba lui mychii.. sau a lui boc.. nu mai stiu exact.. derbedeii tot intra.. noroc ca noi avem doar limba dulce nu si sangele si nu ne Pisca
musso - nu-ti bate capul draga mea.. ca nu ai de ce.. eu te citesc si-ti raspund cu mare placere...si stii ce imi place capul tau ala mic (ani) si blond!!
mychi drago.. nu stii ca atunci cand apar furnici intr-o casa inseamna ca dati de bani?? si lasa asa.. "in 4 labe dupa mici, mici.." e super dulce si bafta la finante!!
greierash.. ma bucur ca ti-ai schimbat opinia.. cand am citit ieri pe forumul ala.. nu stiam cum sa-ti spun mai repede..sper ca totul sa fie OK. tinem pumnii si dulce de la noi
cafera.. waw banchet, dantuiala.. ce frumos.. sa va distrati bine si sa gasesti ceva dragut de pus pe tine...nu uita de poze !! fata mare clasa a doua!! mama, mama!!
azi am fost la inot.. ma duc sa pun ceva poze.. revin,
o zi racoroasa va doresc,
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
mychydutza spune:
greierash, mercic. supa am si eu.......dar as face si altceva..ma bate gandul la niste dovlecei cu branza la cuptor...dar asta micu nu prea se omoara cu dovleceii. ma gandesc ca-n combinatie cu branza sa-i placa. sau nu.......
paticutz, uite-acu mi-a nascut mintea o "culme": care e culmea sadismului? sa-i urezi cuiva o zi racoroasa cand afara sunt 40 grade!
paticut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza greierash, mercic. supa am si eu.......dar as face si altceva..ma bate gandul la niste dovlecei cu branza la cuptor...dar asta micu nu prea se omoara cu dovleceii. ma gandesc ca-n combinatie cu branza sa-i placa. sau nu....... paticutz, uite-acu mi-a nascut mintea o "culme": care e culmea sadismului? sa-i urezi cuiva o zi racoroasa cand afara sunt 40 grade! *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
omoara-ma michy...
recomand:
cat mai multe si rece si pentru cine n-are voie ca se ingrasa .. rece...
m-ati inebunit cu mancarurile voastre....sa aveti pofta ca ajung eu diseara acasa.....si fac ceva bun.. nu va spui.. secret!!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
ioanaiub spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
ce solutie, ce solutie..............????? ca eu am furnici *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
nu stiu ce solutie ca am chemat o firma de dezinsectie si ei au stropit
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
greierash spune:
Ba sa ne spui ca sa si noi...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -