Strumfi de iul-aug 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Paticut, mi-am reconsiderat pozitia, dupa ce am vizitat ieri o gradinita...se afla cel mai aproape de noi, o lasasem la urma cu vizitatul...are si sistem video, e cea mai wscumpa din ce am vazut pana acum, dar cred ca asta va ramane...iti trimit si PM....
Michy si al meu face la fel cand face caca.. si ii spun sa imi zica, sa ma anunte, sa ceara olita si imi raspunde da, da ,da mai da si din cap ca sa fie mai convingator ca a inteles si o sa imi spuna data viitoare. Bineinteles, ca si data viitoare cand face nu imi spune nimic, iar daca il intreb: "Ai facut caca?" raspunsul este "NU!". Deci, te consoleaza? Cred ca nu...

In alta ordine de idei, nu vad de ce sa nu fie liniste si intelegere intre noi... probabil ca e plictisitor... uite asa iti trece cheful sa mai scrii...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

greierash, normal ca ma consoleaza sa moara si capra vecinului! si cu scrisu', nu te prosti! cum sa nu mai scrii? de ce? daca e cald la metrou si pute a transpiratie, nu ma mai duc cu metroul? ba da! ca-s dependenta! hihihihi.
acu' am si eu un stress.....daca pe andrei il dau la gradi la anu' in septembrie, oare de cand ar trebui sa incep demersurile???????si daca nu am buletin de sector 4, pot sa-l inscriu la gradi in sectorul 4?

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Ilentza
iti dau un PM referitor la apt de la mare

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Decand ar trebui sa incepi dewmersurile? Din timp! Mie mi s-a spus, dar nu trebuie sa o iei de buna, ca e bine sa inceapa mai devreme iulie sau august, ca e vara si nu se ombolnavesc asa des, si in timpul asta, vezi -doamne, se mai imunizeaza... Dar zic sa nu o iei de buna ca asta mi-a zis-o de la o gradi particulara. si nu stiu cat de adevarata e treaba...
In privinta scrisului ai dreptate, dar cateodata mi se cam ia...in ceea ce priveste metroul, il iau ca ajung muuult mai repede decat cu auto propriu!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cafera tu vorbeai cu apropo si despre noi? ca si Adelutei ii vin absolut toate hainele de anul trecut, cu aceleasi diferente ca ii sunt largi si scurte... iar la pantaloni, ii vin si aceia doar ca sunt aproape "trei sferturi" in loc de pantaloni lungi; drept pentru care hainele de anul trecut nu i le mai dau "de bune" ci de purtat.... asa se face ca la tara avea tricou de la Z pentru joaca cu gainile! ...

cu greutatea noi oscilam nitelus intre 11,100 si 11,600 kg! iar la inaltime uite acum am masurat-o, are in continuare doar 86 cm... mi se parea ca se duce si ea spre 90 cm, dar inca nu... trebuie sa o mai alerg vara asta

am o intrebare pentru voi, cum va descurcati cu tantarii? o sa imi raspundeti ca nu aveti, dar ce faceti pentru asta? aveti plase? avem si noi, dar cand deschid geamul seara, automat intra tantarii astia! ma refer la aparate speciale de alungat tantarii pe care sa le tolereze si copiii. Astept raspunsurile voastre dupa care ma duc si eu sa-mi cumpar.

o zi buna!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Vazut Adeluta,foarte frumoasa si delicata,foarte frumoase poze,mi-ar placea sa-l duc si eu pe David sa umble in pishoarele goale,dar unde? ca avem bunici care stau la bloc.Poate ne-om face si noi casa,intr-o zi....sa se tavaleasca copilul prin iarba,ca m-am saturat de praful din parcuri.
Karligutza noi am luat un aparat de la raid ,dureaza 10 zile ,are solutia inauntru si nu are miros,nu-l simti in casa.
Miki eu stiam ca prin mai,iunie se vorbeste pentru gradi,asta la particulara dar stiu ca si la stat e aglomeratie mare.Vezi ca s-a dschis la noi linga scoala 129 si liceul Vulcanescu o gradinita noua,eu o vad de la geam,arata bine pe afara,cred ca la interior inca nu au terminat-o.
Ilenutza iti trimit si eu PM acusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Stai ca m-am pus pe scris.
Nici al meu nu vrea neam sa faca kk la olitza,pipi face,cand vine vorba de kk ii zic hai la olita si el zice,nu,nu,in pampels.
Vroiam sa va intreb daca stiti vreun loc de joaca sau gradinita unde pot organiza ziua lui David de nastere,as vrea sa fie undeva afara,sa aibe si jucarii.Multumesc.
Timiiii,ati iesit la plimbare de nu mai intrati pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

karli, am plase la geamuri, dar tot intra bulangii! am impresia ca sunt foarte veninosi, pt ca andrei a avut o ciupitura pe fatza, care s-a transfotmat intr-un buboi mare cu puroi in varf. cred ca o luna a durat toata treaba si mai are inca semn.la aparat nu m-am gandit inca....si nici n-am idee cat de util e!
apropos de asta, pt furnici ce as putea folosi. pt ca am un musuroi in casa...si stau la etajul 4 . fiimiu e toata ziua in 4 labe dupa "mici, mici"

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

La noi e o caldura calduroasa, asa ca stam pitite, vad ca si florile au lesinat pe terasa. Ma apucase elanul sa fac si eu dulceata de capsuni, dar mi l-a taiat sotul: fara dulceturi Sa traiti, fara dulceturi! Las' ca mai am eu ce coacaza de acum un an si mi-a facut si mam, asa ca-l indulcesc eu cu o clatita cand i-o fi lumea mai amara

Maine am banchet la fiica mea cea mare. Termina clasa a doua. Acum, in aceste vremuri, asa se termina anul scolar, cu dans si voie buna, numai ca dupa orele 18. Sper sa ma distrez bine Ma duc sa-mi scot toate hainele la proba, sunt sigura ca nimic nu-mi sta cum trebuie si iar voi incheia dezamagita ca nu am cu ce ma imbraca.

Furnicile dispar cu lamaie mucegaita. Se lasa lamaia pana ce se formeaza pudra de mucegai, apoi se presara respectivul mucegai pe traseul furnicilor. Functioneaza! Si eu aveam primavara cand stateam la bloc si tot la etajul 4. Veneau pe geam tip-top, tip-top.

Eu nu am nici plase si am si tantari (ma mai incadrez in grup?), dar...mai mari si parca nu asa agresivi si infectiosi. Am plase doar la bai, la celelalte geamuri nu mai pot pune ca am niste rulouri care nu mai permit lucrul asta. Dar am doua aparate http://reclama/products/254-articole_utile/2657-chicco_zanza_no_dispozitiv_ultrasunete_priza_lampa_de_veghe.mbs si sunt multumita. La noi in dormitor mai pun raid lichid cand tin usa inchisa, dar foarte rar pentru ca mi-e teama. Si pliciurile nu-mi lipsesc din casa ca sa pindem tzitzalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

m-am intors acum din oras si sunt lesinata de caldura

la noi a plouat azi noapte, de dimineata a fost racoare si innorat dar a iesit iar soarele si se va face cald
azi avem si noi serbare la gradinita, David de cateva zile tot repeta prin gradina

ca veni vorba de gradina, sa-i raspund {b]Caferei[/b]: in "asociatie" suntem doar noi si parintii mei. avem noroc ca tatal meu e de meserie si se pricepe asa ca stie exact momentul cand trebuie facute anumite lucrari, stropiri si treaba merge de la sine . noi, astia mai mici suntem executantii, ce spune el aia facem ... avem si un om care e acolo dimineata cu munca de intretinere: uda in solar dimineata devreme, mai sapa o carare, mai tunde iarba ... dupa masa suntem toti acolo, cu mic cu mare iar seara ajungem acasa abia pe la ora 22. e mult de lucru dar noua ne place.

tantari noi nu avem dar in anii trecuti am stropit in apartament, pe pereti, cu o solutie care omoara toate insectele si care nu e toxica pentru om (doar pentru pestii din acvariu) si nu am avut probleme

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput