FIV la Cluj 23
Raspunsuri - Pagina 7
oanaiacovita spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca dau buzna la voi . Am si eu o intrebare. A facut cineva IA cu dr Micu? Se pare ca prin septembrie va trebui sa ajung si eu pe mana lui.
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da detalii de reusitele lui si costuri.
Eu am facut o stimulare la el si tratamentul stiu cat costa, dar de IA nu stiu.
Multumesc anticipat si multa bafta!
Oana ... in episodul II
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
uratica spune:
neata fetele!
bine ai venit oana!cu siguranta iti vor raspunde fetele la intrebari cand intra!bruni-multam ptr laptic-eu pe asta il aleg..sa vad cat ma mai tine chestia asta cu lasatul cafelei!tu mai poti iubita?cred ca ai creierii prastie de atata invatat!
apalino-baga mare fata draga!!si lasa munca aia-ia-o mai usor..nu ai voie sa fii stresata sau obosita-cu nervii intinsi la maxim..ai grija de tine!
turqoise-bafta si tie la invatat-sa veniti cu coronita!hihi..parca mi-e dor si mie de niste......."restante"!
cat despre copilasii din ziua de azi-eu am patit-o cu copilu sefului-si ala avea 7 ani!!cand venea de la scoala-hop in biroul meu-parca aveam lipici frate!erau n birouri el nu frate..numai pe capul meu era!si dupa ce ca vorbeam la 3 telefoane de-odata..trebuia sa il suport si pe el-ca nu-mi ajungeau nervii intinsi la maxim din cauza muncilor!si la un moment dat..cand vorbeam cu 2 persoane diferite..unul la telefon si unul ce era in birou si pe care l-am poftit politicos afara 5 minute!ma mai freca si copilu la cap-si ii spun.."te rog sa faci un pic liniste ca nu ma inteleg cu omu asta la telefon(era un furnizor chinez cu care vb in engleza!si sa nu va zic cum vorbesc astia engleza)"!si spune copilu.."stii ceva?cand o sa fiu eu mare si vin patron aici o sa faci numai ce-ti spun eu-si daca vreau sa vorbesti cu mine asa o sa faci in momentul ala!ca doar eu te platesc!!"deci..imi venea sa ii trag un sut in fund sa zboare 10 km!!!!dupa ce ca era full la munca,nu-mi vedeam capul de treaba,vine un putoi cu faza asta!asm simtit ca explodez!!i-am dat tel lu tacsu si i-am zis sa nu-l mai prind pe fiisu la mine in birou ca iese razboi!!luasem foc!si ma intreaba dar ce ai patit?nu sunt genul care sa dea cu ciocul..si nu as putea vreodata sa ii fac rau unui copil indiferent ce face sau ce zice..asa ca i-am spus sa il intrebe pe fiisu ce mi-a zis..da ce sa zic..a fost si ceva benefic in chestiunea asta-m-am dus la sefu' si i-am cerut o marire de salariu pe caz de stres-si mi-a dat-o imediat!si nici copilu nu a mai intrat in biroul meu!
Moniland spune:
Eu sunt bine . Tot la pachet cu fetitele.
De aseara au si www.flickr.com/photos/monicahhh/sets/72157619627729450/" target="_blank">carucior
33+Laura Ioana Irina Maria
uratica spune:
hihi..moni..nu te mai vazusem si credeam ca s-au grabit prichindelele!
ce bine ca ai gasit carucior!sa-l tii bine ca sa ni-l vinzi noua!asta in cazul nu ii mai aduci in tara si pe ceilalti 5 fratiori!
uratica spune:
fetele-eu plec cu cortul din seara asta..asa ca va,va urez weekend placut si..aveti mare grija de voi..
sper sa va gasesc mai vesele,mai optimiste,pline de viata si bine dispuse saptamana viitoare!
scuze daca v-am suparat cu vorbaraia mea..
ps-turqoise-ma duc sa vad cum e jobul respectiv si daca nu imi place..plec..sper ca va fi bine oricum..
bytzi spune:
de naida mai stie cineva ceva?cum a fost la laparo...
iaura,anamy,uratica
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
naida87 spune:
..si uite ca aparui si io pe aici....a inviat mortu'....
Multumesc pentru grija care mi-o purtati gagicilor, sa stiti ca gandurile voastre bune au fost receptionate, ca mama mea se uita zilnici pe forum si imi transmitea ce mai faceti, ce mai ziceti...
sa o iau de la capat.....
am ajuns luni in cluj si ne-am cazat la un hotel, dupa ce in prealabil s-a kkcit o pasarica pe taica-miu pe o terasa.marti dimineata am fost la spital.recunosc ca am fost un pic cam speriata la inceput cand am vazut cum arata demisolul la gine 1...dar dupa ce am stat cateva ore pe holuri si m-a internat, a ost ok, ca la et2 e super marfa.Pe dr micu nu il vazusem deloc in ziua aia, dar am hotarat sa plec in cautarea lui cu parintii mei, si l-am gasit la el in birou.A ramas f surprins sa ma vada acolo, ca a crezut ca m-am razgandit..deic fetele alea de la internari nu ii spusesera nimic de mine....ca sa vezi ce comunicare eficienta....
ma rog, mi-a zis ca ma opereaza joi, si ca miercuri dupa ora 2 sa nu mai pap nimic.Si chiar nu am papat!Miercuri seara mi-a facut clisma, care nu-i chiar asa de rea....dar nici nu-i placuta, intr-adevar, iar joi pe la 11(ca se terminase mircea badea)m-a luat in sala.Nu imi amintesc nimic ce s-a intamplat...m-am trezit la terapie intensiva pe la 14:00, unde toata lumea era cu gura pe mie ca cica vomasem tare rau in timpul operatiei.Pai cum sa nu versi daca mi-a bagat tubul ala pe gat?auzi la ei...ca cica am mancat in seara de dinainte...ca mie imi chioraiau matele de foame, ei ma acuza pe nedrept!
Apoi imi amintesc ca a venit Maddutz la mine, dar ma mir cum nu s-a speriat de ce fatza aveam....si am stat de vb cu ea, ceea ce a insemnat f mult pt mine, ca fiind singura intr-un oras strain, un prieten conteaza f mult.Asa ca.....maddule, iti raman datoare vanduta!
dupa ce a plecat mada, iar mi-a fost rau, asa ca m-au tinut sedata pana a doua zi dimineata...dar am dormit.........de mi-au intepenit oasele...la ATI,normal, ca nu m-au dus in salon, si am pierdut si filmul....
dl micu a trecut pe la mine la dupa operatie...sa ma certe.... atat imi amintesc, ca banuiesc ca apoi am adormit din nou.A vb mama cu el, si sotul, si din cate am inteles, tot nu imi da sanse, ca cica ovarele-s f mici...Bine macar ca trompele nu-s infundate si ca uterul arata cat-de-cat binisor, desi si ala cica-i mic.Eu nu-mi pierd speranta.Va fi bine!stiu eu!
rezultatul biopsiei il voi avea peste vreo 2-3 saptamani, deci mai dureaza....
oricum, eu ma bucur ca am ajuns acasa in patul meu, la copiii mei cu blana, si langa sot.Ma doare burtica cateodata...dar cred ca mai tare ma doare faptul ca nu au iesit toate gazele cu care m-au unflat...si ma cam inteapa stomacul, dar in rest sunt bine.
Ati vazut voi drac mort?
enni,ti-am vazut poza cu bebeii acolo la tabel...tare sunt frumosi!atata i-am laudat la colegele de salon, de parca erau copiii mei!
maddutz, te-am sunat ieri inainte sa plec de la spital, dar aveai tel inkis...vroiam sa iti multumesc ca ai fost langa mine...si sa iti spun ca strugurii aia au fost tare buni......
ok...am scris un roman....ma duc pana la ai mei acum
maine va povestesc cum au avut tata, sotul si varul meu accidente de masina in aceeasi zi!3!si sa-mi ziceti voi daca asta nu-i un semn de sus!bine ca nu au patit nimic grav niciunul. Doar tata are fractura de coloana cervicala si trebuie sa poarte un guler medicinal cam 3 saptamani.Dar daca vedeti masinile...v-ati mira cum mai traieste!
v-am poopat pe toate!si inca o data, multumesc pentru gandurile bune si pentru grija!
petrutaf spune:
buna dimineata!
ne pregatim pentri IA 2!prima zi cm!
asta e ! data viitoare va fii mai bine!
nadia ai trecut prin cateva peripetii! ce te-ai hotarat? te indrepti catre o donatoare ?