FIV la Cluj 23

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

fetelor de Naida stie cineva ceva?-trebuie sa fie bine

Mergi la inceput

beeeeeiiiiiiii pe unde bantuiti
ce daca Uratica nu poate sa faca apelul si sa puna absente va faceti de cap? va trec absente nemotivat
Uratico mama draga tu tot fara curent esti, tot mai ploua si mai e vijelie pe la tine?

Mergi la inceput

chiar nimeni nu ma vrea, nici chiar gascuta mea?
Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

georgie-3??deja m-am razgandit!!scuze dar inca sunt socata de ce ia spus nepotelul de numai 9 ani maicasii..trebuie sa-mi revin din soc-ptr ca sincer eu nu stiu cum reactionam la o faza din asta!!
fetele..pe langa facut copchii eu trebe sa invat si sa ii cresc si sa fiu pregatita!!
sa vedeti faza..vazuse nepotu la tv o reclama-mai exact un documentar despre sex!!si ii zice pe un ton firav si mieros maicasii..
"mami ma lasi si pe mine sa stau pana la ora aia ca sa ma uit si eu??"eu am mutit in secunda aia!nici nu va inchipuiti-a cazut cerul pe mine..da asta nu-i tot.. din nou dialog mama fiu..
mama(f calma si stapana pe ea!cel putin incerca..)-"nu iti dau voie ptr ca maine ai scoala si nu te vei trezi!"
fiusu(repet de numai 9 ani!!)-"mami te rog..promit ca ma trezesc singur maine sau chiar nu dorm deloc doar sa ma lasi sa ma uit"
eu eram proasta de uimire-imi venea mie sa intru in pamant!nu puteam sa schitez nici un gest!uff..
mama(f calma in continuare)-"dar de ce vrei tu sa te uiti?ca au zis cei de la televizor ca nu e emisiune ptr copii"
fiisu-"sunt curios"
mama-"de ce esti curios?nu ti-am arata reviste?nu ti-am explicat?"
eu simteam ca mor
fiisu(f relaxat)"da da acolo sunt numai poze-stau unul peste celalalt"
mama-"pai asta se arata si in documentar..si se explica ceea ce ti-am povestit eu despre ce fac un barbat si o femeie cand sunt singuri"
fiisu(acu bomba!!la care eu sincer am ramas proasta!imi dau seama ca sunt depasita rau frate!!!)-"pai acolo in poze nu se misca-si eu vreau sa vad cum se misca si ce fac..cum intra barbatu in femeie si devin unu!"
deci suratelor..eu pun mana serios pe carte sa invat ce tree sa-i zic la un plod de genul asta!!ca eu sincer ori ma aruncam de la etaj-ori intram in pamant de rusine(ceea ce am si facut!)
georgie-acu nu-mi mai arde nici de ursuleti nici de nica!!inca sunt in transa-in stare de soc!!va rog sa ma readuceti pe calea cea buna..!!frate..eu la 9 ani beam lapte cu cacao cu fratemiu si ne jucam cu trotinete si cu papusi si camioane..

Mergi la inceput

georgie-please scoate-ma din starea de soc!ca nu-mi mai revin!
bai-asa invechita-asa babaciune am ajuns?Doamne sa ma faca sa ma rusinez un copil de 9 ani!!si nu ca eu as fi vreo sfanta!

Mergi la inceput

no..amu pleca si georgie..ma lasti asa singurica in stare de soc total!cine stie ce o sa visez diseara??orgii cu copchii care "se misca"-acu inteleg frate cum raman unele insarcinate la 11 ani!!Doamne fereste!!

Mergi la inceput

ok..vad ca dormiti...asa ca va urez somn usor dragele mele!
hihi..culmea-m-am lasat de cafea si acu am insomnii!insa cred ca de la povestea cu nepotu mi se trage!
gagici-maine ne strangem la un ceiut..ptr voi o cafea..sau un laptic?ce zieti?va bagati?asa ca sa ii tinem si pumnii naidei!
kry-tu cum mai esti?ce mai faci?
apalina-albinuta sefa mai poti?
noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

hello fetele ,am, intrat doar sa va salut ,acum am aj de la munca si mi-e cam somnic ,maine o iau de la capat .Intepatul merge dar ma cam dor ovarele de azi dimineata si parca mi se umfla burtica ,asa trebuie ?in rest e bine in afara de faptul ca incep sa-mi suprasolicit corpul la servici si sunt cam obosita .Va poop fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neatza...
e gata!!cine doreste ceiuc , laptic..
m a trezit ploaia...toata noaptea a plouat aici..
apalina, ai trecut la stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

neata fetele!
bruni, merci de ceiut, as fi preferat o cafeluta dar sunt oricum agitata destul ca azi trebuie sa predau un proiect si eu sunt abia la jumatate.dar il dovedesc eu pana dupamasa.si iau si nota mare
uratica, e tare de tot nepotelul tau, adevarul e ca si eu m-as fi blocat la asemenea replici. da' sa-ti zic si eu una buna cu nepotelul meu de 7 ani, avand bona de mic, acum nu o mai suporata si a prins copilu o ura pe ea si intr-o zi ce crezi ca-i zice copilu bonei?..uite asa a zis "nustiu de ce te mai plateste mamica mea ca tu oricum nu faci nimic!!" asta avand in vedere ca la ei in casa nu s-a discutat niciodata asa ceva in privinta bonei si copilu a dedus singur chestia asta.
copiii din ziua de azi sunt adevarate genii, nu alta. pai eu pana la 14 ani faceam rochii la papusi
referitor la Spania, limba o sa o invetti destul de repede, doar ca depinde de zona, sa nu se vorbeasca catalana ca aia e tare grea.sunt tare curioasa de decizia pe care o vei lua.
toate fetele si va doresc o zi superba!

Mergi la inceput