FIV la Cluj 23
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
uratica spune:
georgie-stii,ti-am spus mai demult ca dupa ce citesc postarile tale prind curaj...chiar m-ai bine dispus..ptr ca in postarile tale ma recunosc pe mine!diferenta e ca soata mea nu isi pune mintea cu mine si stie ca trebe sa ma lase sa fac ce-mi fata mintea si sa ma lase sa dau cu capul de pragul de sus ca altfel nici nu ma invat minte si nici nu are trai cu mine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
georgetani spune:
Tu crezi ca al meu ar vreadar NU ARE INCOTRO
, stie ca daca mie i-mi intra ceva in cap nu poate nici daca
- soarta nu eu l-am pus sa ma ia de nevasta, acum o trage
georgetani spune:
Uratica vad ca doar noi bantuim pe aici, te parasesc si eu, merg sa trag un pui de somn ca maine iar la munci, noapte buna.
Vezi ca fetele nu prea te mai asculta si isi cam fac de cap, rezolva intr-un fel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris_25/Cris_25.jpg)
Cris_25 spune:
Eu sunt prin zona si va citesc ... dar sunt prea trista sa scriu ceva ... in plus, nu prea stau bine la capitolul "limbaritza"
Pupici la fete optimiste ... si da DD sa vedem si noi II intr-o buna zi!
uratica spune:
no..acu ca-mi mai revenii cu ajutorul lui georgie..fusei sa manc ceva!nu ma bateti da nu am mancat nica azi de nervi!si acu mi-am adus aminte de mara..asa ca am bagat si un pahar de vin rosu!!si asa o sa dorm ca puisoru...
vad ca uratii nu vor sa mai vina...asa ca..noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
brunadria spune:
buna dimineata, fete frumoase!!!
trebuie sa stau mai mult pe aici sa fac un pic de ordine..
unde va e opimismul de alta data???credeti ca daca traiti intr o tensiune continua rezolvati ceva in plus?
uratico, cum ne am inteles candva?RABDARE!!!
toate ne vom rezolva problemele si va fi bine!!!e doar chestiune de timp..
savurati o cafea, ceiuc , laptic, care ce doriti ..si fiti vesele si optimiste!!!
criadema spune:
Uratica, vezi ca mai nou daca ai bilet de trimitere de la medicul de familie nu mai trebuie sa-ti scoti si adeverinta de CASS.
Poate absenta cm se datoreaza lui??????????
naida87 spune:
buna dimi, fetele mele dragi!of, ce-am mai dormit!12ore....
uratica,valeu ce bateam la drita aia a ta, pana ii treceau toate ifosele din c*^.Trebuia sa o schimbi tu de mult timp, sa nu se ajunga aici.dar oare nu-i poti face reclamatie undeva?valeu, ce nervi am, as bate-o cu mana mea!
cat depre trimitere, mie la cj mi-a cerut si din partea medicului de familie, vizata de CASS si mi-a trebuit si adeverinta de salariat vizata de cass.hartoage inutile.
oricum, sper ca te-ai odihnit si ca te-ai mai calmat.te superi din cauza unei incompetente care nu merita.Si totusi, ce nu am inteles e de ce ai amanat interventia....grabeste-te sa gasesti un medic de familie si du-te cu trimiterea aia....sau oare adeverinta vizata nu ajunge?!
georgie, uite, cat eram eu la spital, erau 2 colege de salon care facusera laparo cu desfundare de trompe.bine, ele erau paciente ale dr cruciat(daca nu zic gresit)uneia din ele i-a rezolvat problema de tot, iar celeilalte nu a avut ce sa-i faca, pt ca la ea era problema veche, si avea si ceva anisori mai multi.dar in orice caz, posibilitatea unui FIV nu se excludea.Stiu ca e costisitor, dar daca stai sa te gandesti eu as da si 5000E numai sa stiu ca va fi bine si ca voi putea fi mama.pai la ce traiesc?
cris,incearca sa gandesti si tu mai optimist.uite ca eu m-am concentrat asa de mult la problemele mele si la durerea mea, si am stat atata timp suparata ca mi-a afectat relatia su sotul.l-am cam neglijat.Acum realizez, ca ne certam de la prostii si eu tot am impresia ca se uita la mine cu ochi care ma acuza si ma condamna.stand si analizand, vad ca si el este la fel de afectat iar lipsa de comunicare ne-a impins mai departe unul de celalalt.eu, una am sa incerc sa vad lucrurile cu alti ochi, pentru ca nu vreau sa pierd tot ce am mai scump.si te sfatuiesc sa faci acelasi lucru
maddutz,te-am sunat ieri, dar nu ai raspuns.ce e cu tine?esti bine?incep sa imi fac griji.
criadema, multumim de cafeluta, tu ne-o servesti in fiecare dimineata.te-as lua acasa, zau asa!
of, fetelor, am atatea pe suflet...le-am spus alor mei.mai mult ca nu stiu sa mint.in plus, ei sunt alaturi de noi mereu(si la propriu si la figurat, ca stau gard-in-gard).totusi, am zis ca nu mai vreau sa stie nimeni altcineva, nici chiar bunica-mea care imi e ca o mama si tremura alaturi de mine si caruia ii zic totul.Ma simt cam vinovata.nu sunt invatata sa ascund lucruri fata de ea.avem o relatie speciala, si eu simt ca o tradez.dar stiu ca e mai bine asa.multumesc de faturi.aveti dreptate.cu cat stie mai putina lume, cu atat mai bine.
Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?