Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Monis, si la mine o sa se faca cateva restructurari. Asa ca nu prea te-ar avantaja schimbul. In perioada asta de criza nu imi place de loc sa ma ocup de resurse umane, este atat de greu sa le explici ca nu are de-a face cu ei ci cu situatia financiara a firmei, mai ales cand sunt constienta ca toata familia depinde de venitul acesta.

Am uitat doua zile sa iau vitaminele si de atunci ma tot intreb de ce dreakului ma doare capul. Acum vad ca incepe sa ma lase. Cred ca-mi programez telefonul sa ma atentioneze zilnic sa iau pastilele.

Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)

Mda... eu am avut azi de dat 20 afara... am reusit in final sa aman 11 pt mai incolo... no comment despre hr/criza etc

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Multumesc, Miramar. Stiu ca sunt normale, numai ca de dimineata m-am trezit plangand si simteam nevoia sa iau masuri ca nu rezist. Am cedat putin psihic, dar m-am linistit dupa ceai si sper ca dupa controlul de maine sa primesc esti bune si sa ma linistesc macar cateva zile, cat sa dorm putin.
Ai grija cu cazatura, o Nospa acum ti-ar prinde bine sa relaxezi uterul. Eu eram impotriva Nospa pana cand mi-a explicat medicul care e rolul lui si de atunci iau chiar si inainte de o vizita la dentist, iar maine voi lua chiar inainte de control, pentru ca am senzatia ca va trebuie sa imi faca o lama, m-au apucat niste usturimi de-mi sar capacele. Trecem peste toate in final cu bine. Chiar, Camy o fi dormind?
Lacramiaora, imi scrii te rog daca au vreun efect spalaturile? Le-as incerca si eu pana ajung la control.

Am luat nospa - una imediat dupa cazatura si una la vreo 2 ore dupa (cand mi-a spus si doctorita la telefon) , le port tot timpul dupa mine

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput