Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
Miramar spune:
Si noi am facut azi 17 saptamani. Eu as da de baut - de fapt va dau voua, ca eu cu toate cele ce vi le-am povestit nu prea ma simt in stare de sarbatorit...
Intre timp am vorbit cu doctorita - mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca bebe e bine. Sa iau nospa si sa stau in pat. Acum in pat nu pot sta ca sunt la birou. Dar stau pe scaun, lasat pe spate, cu perna la mijloc.
...sa va zic ca am ceva intepaturi prin uter. Ba intr-o parte ba in alta, ba pe mijloc. Usurele ce-i drept dar...
17+ 
Pirelia spune:
Andre, 2-3 cani pe zi sunt permise in sarcina. Mai ales in perioada asta de caldura insuportabila.
Miramar, stai linistita. La urmatoarea vizita la ginecolog ar fi bine sa mentionezi aceasta cazatura, ca sa fie mai atent cum este placenta si bebelusul.
Azi am fost la medicul de familie si a spus ca este foarte bine ca a iesit negativa urocultura. A insistat insa sa beau foarte multe lichide. A vazut ca am picioarele umflate si mi-a recomadat sa nu mai mananc cu sare, sa evit pe cat posibil sarea, soarele si statul in picioare.
Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)
monis5 spune:
Myrella si Miramar - felicitari! 

Eu as bea un suc proaspat stors cu gheata si o frunza de menta, multumesc ![]()
![]()

monis
18+
Miramar spune:
Andre - am uitat sa-ti sciru. Insomniile sunt normale la gravide. Invariabil apar din cand in cand - mai ales la sfarsit dar se intampla si la inceput. Si eu am avut o perioada.
17+ 
Pirelia spune:
Monis, si la mine o sa se faca cateva restructurari. Asa ca nu prea te-ar avantaja schimbul. In perioada asta de criza nu imi place de loc sa ma ocup de resurse umane, este atat de greu sa le explici ca nu are de-a face cu ei ci cu situatia financiara a firmei, mai ales cand sunt constienta ca toata familia depinde de venitul acesta.
Am uitat doua zile sa iau vitaminele si de atunci ma tot intreb de ce dreakului ma doare capul. Acum vad ca incepe sa ma lase. Cred ca-mi programez telefonul sa ma atentioneze zilnic sa iau pastilele.
Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)
Andrecluj spune:
Multumesc, Miramar. Stiu ca sunt normale, numai ca de dimineata m-am trezit plangand si simteam nevoia sa iau masuri ca nu rezist. Am cedat putin psihic, dar m-am linistit dupa ceai si sper ca dupa controlul de maine sa primesc esti bune si sa ma linistesc macar cateva zile, cat sa dorm putin. Ai grija cu cazatura, o Nospa acum ti-ar prinde bine sa relaxezi uterul. Eu eram impotriva Nospa pana cand mi-a explicat medicul care e rolul lui si de atunci iau chiar si inainte de o vizita la dentist, iar maine voi lua chiar inainte de control, pentru ca am senzatia ca va trebuie sa imi faca o lama, m-au apucat niste usturimi de-mi sar capacele. Trecem peste toate in final cu bine. Chiar, Camy o fi dormind?Lacramiaora, imi scrii te rog daca au vreun efect spalaturile? Le-as incerca si eu pana ajung la control. 
miany75 spune:
Buna ,fetele! am revenit si eu de prin oras...am fost de dimineata la medic si mi-a recomandat sa iau No-spa 2-3 la zi si sa fac urocultura.Mi-am dus proba la laborator si mi-e gata abia marti..
..pe de alta parte ,parca ma simt mai bine..
miany
18+
miany75 spune:
Myrella si Miramar ,felicitari pentru o noua saptamana!!!
Roxyaly ..banuiesc ca e vb de Clexane sau ceva din aceeasi categorie..nu sunt chiar asa dureroase ,iar pt hematoame poti incerca cu varza,asa cum ti-a zis Lidia sau cu crema de galbenele..sunt extraordinare amandoua!
miany
18+
roxyaly spune:
Miany este vorba de Fraxiparina, dar da e din aceeasi categorie cu Clexanul.
Sti cum e nu e dureroasa una, 10 injectii dar deja eu sunt pe la 60 de injectii facute si nu vreau sa ma gandesc cate mai am de facut.Multumesc pentru sfat o sa pun si varza si o sa iau si crema de galbenele.
15+