recomandare dr szeged

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ahaaaa , el e
eu inteleg perfect ca sunt resurse si materiale , tara saraca , multi pacienti ... , dar daca nu poti si nu ai resurse si nici experienta de ce se incapataneaza sa nu semneze formularul ala? Asta ma enerveaza cel mai tare. Reconstructii maxilo-faciale , am vazut si eu la un caz de leucemie din Tulcea care a luat din spital in perioada aplaziei Poceanic si pur si simplu i-a mancat gura , jumatate de obraz ... groaznic. Asta se intampla prin 2004-2005 parca , iar marele profesor a zis sa il duca acasa ca ... , iar mama a plecat cu el la Bucuresti. Nu iti pot povesti ce reconstructie au facut aia acolo de nici nu banuiai ca a avut probleme . Extraordinar
iar cu fiul m-am lovit la ultima vizita la spital cu Emma si mie personal mi s-a parut de o prostie si o ingamfare rar intalnita si mai si mincinos pe deasupra , brrrr , sper sa nu il mai vad in viata mea , mai ca nu i-am zis in fata ca e ...
ca sa nu mai zic ce experienta are de 2 bani ... si ieri si alaltaieri am fost in spital cu ceva treaba si m-am intalnit pe holuri cu conferentiari si doctori cu care am stat de vorba si am povestit , iar el un p***i m-a tratat atunci ca si cum eram proasta proastelor , nu mamica care ingrijise plaga si schimbase timp de o luna pansamente si drenul pleural si totul era in perfecta stare , ca initial nu au vrut sa imi dea drumul acasa cu drenul ca in 3 zile se infecteaza ... semnaturi de la ambii parinti ... si el dupa o luna habar nu avea ce facea acolo si imi vorbeste ca si cum atunci intrasem in spital pt prima data , ooohooo si sunt foarte multe de la intalnirea aia ca daca iti povestesc cata prostie si minciuna a scos pe gura te miri si tu. Ce operatii face si cum asta nu stiu ... sincer , nu il vad sa accepte indicatii de la cineva ...
brrrr

va dragelor si toate cele bune

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Pe fiu l-am vazut doar la un stagiu, facea cu alta grupa si am fost intr-o garda cu el.
Nu e prea sociabil, dar era acolo dr. Popoiu de care imi place tare mult si care e f. de treaba.
A , si asta micu' stie teorie , practica nu am vazut , dar daca sunt flancate de ingamfare si superioritate cred ca degeaba.
De la maxilo din Tm merg doctori prin Africa,India si alte tari si fac reconstructii pro bono , cu nu stiu ce program international, asta da recunoastere.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele, nu cred ca are vreun rost sa dezbatem aici subiectul despre spitale/dr ro.
momentan merg in continuare pe mana unui dr din ro (singurul care ne-a propus sa incercam o alta varianta inainte sa ajungem la operatie, desi majoritatea dr de care vb voi -varsta a 3-a te trimit imediat la cutit indiferent ca e sau nu o problema grava) apoi dc nu merge asa voi merge la dr recomandat de mercedes.
va pup.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

De la maxilo din Tm merg doctori prin Africa,India si alte tari si fac reconstructii pro bono , cu nu stiu ce program international, asta da recunoastere.

hm , pai vezi! Deci se poate ...
Oricum sunt multi medici buni si foarte buni care ar putea si merita sa avanseze si asta pentru ca isi fac meseria si si-o fac cu pricepere si suflet si mai stiu pe langa faptul cum sa aibe grija de pacient si cum sa vobeasca cu apartinatorul , ca si ala e om ... dar saracii nu pot avansa de niste bosorogi plictisiti si bine inradacinati in scaune de nu poti sa ii scoti de acolo nici cu picamarul ...
De ce in America un doctor la 40 de ani poate avea titulatura de profesor , pe cand aici nu ? ... eheeeei , ca nu as termina nici in 5 zile si tot degeaba ...
Pana atunci ne punem sperantele in medici straini si cerem ajutor de la semeni ca sa avem o speranta (macar) de reusita ...
of

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

fetele, nu cred ca are vreun rost sa dezbatem aici subiectul despre spitale/dr ro.
momentan merg in continuare pe mana unui dr din ro (singurul care ne-a propus sa incercam o alta varianta inainte sa ajungem la operatie, desi majoritatea dr de care vb voi -varsta a 3-a te trimit imediat la cutit indiferent ca e sau nu o problema grava) apoi dc nu merge asa voi merge la dr recomandat de mercedes.
va pup.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

scuze Lavi , ai dreptate
, tot ce e mai bine si sa gasesti medicul care sa stie ce face!

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

va pup.

_

scuze Lavi , ai dreptate
, tot ce e mai bine si sa gasesti medicul care sa stie ce face!

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Si aici poti ajunge profesor la 40 de ani .Dar depinde de multe.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

xio -inteleg ca esti in domeniu. Spune mi te rog ce ai zice de un dr(profesor) care ti ar spune dupa un accident de masina nu foarte grav dar este copilul tau la mijloc(fractura la mana)internat cu salvarea sambata normal cu tot tamtanul in garda lui la intrebarea ,, dvs o veti opera luni?(stiam ca luni o va opera dar chiar nu stiam ca daca intri in garda cuiva acea persoana o va si opera)iar raspunsul sa ti fie ,, aveti si alta solutie?,, in fine a fost operata , a fost gipsata o luna dupa operatie , a luat gipsul jos si la intrebarea ,, d-le dr. nu i faceti o radiografie ceva sa vedem daca este bine? raspuns ,, stiu eu ce am lucrat, nu mi tb asa ceva,,.

Din pacate dupa asemenea specimene ajungi sa ti se faca scarba de tot si toate spitalele din ro.

Probabil peste un timp de se vor trezi dar probabil va fi prea tarziu. Din pacate sunt f multi medici plecati nu departe in tara vecina care nu au loc in ro din cauza lor desigur a unora...

Imi cer scuze fata de bb_yasmi ca am inclus si aceasta postare a mea aici dar daca nu as fi vazut diferentele dintre doctori as fi spus ca eu am o problema ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

bb_yasmi-ti am trimis pm cu nr. de telefon, bafta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

bb_yasmi-ti am trimis pm cu nr. de telefon, bafta!

_

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

xio -inteleg ca esti in domeniu. Spune mi te rog ce ai zice de un dr(profesor) care ti ar spune dupa un accident de masina nu foarte grav dar este copilul tau la mijloc(fractura la mana)internat cu salvarea sambata normal cu tot tamtanul in garda lui la intrebarea ,, dvs o veti opera luni?(stiam ca luni o va opera dar chiar nu stiam ca daca intri in garda cuiva acea persoana o va si opera)iar raspunsul sa ti fie ,, aveti si alta solutie?,, in fine a fost operata , a fost gipsata o luna dupa operatie , a luat gipsul jos si la intrebarea ,, d-le dr. nu i faceti o radiografie ceva sa vedem daca este bine? raspuns ,, stiu eu ce am lucrat, nu mi tb asa ceva,,.

Din pacate dupa asemenea specimene ajungi sa ti se faca scarba de tot si toate spitalele din ro.

Probabil peste un timp de se vor trezi dar probabil va fi prea tarziu. Din pacate sunt f multi medici plecati nu departe in tara vecina care nu au loc in ro din cauza lor desigur a unora...

Imi cer scuze fata de bb_yasmi ca am inclus si aceasta postare a mea aici dar daca nu as fi vazut diferentele dintre doctori as fi spus ca eu am o problema ...

Mercedez, controlul radiologic se face sau imediat postoperator , sau intraoperator . Din cate spui doctorul era cam plicitisit , lucru deloc iesit din comun .
EU tind sa le acord circumstante atenuante in general persoanelor si sa ma pun si in locul lor, de-aia sunt mai ingaduitoare.

***Fur is for petting**

Mergi la inceput