Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

salutare fetele!
acu am aterizat la vapor de ieri de la pranz numai pe drumuri, is varza si maine se pare acelati program...
va pup ca dorm pe mine
am uitat: is la dusseldorf, miki

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

la multi ani mameit tale claudia

in noaptea asta o i/au pe soramea din suttgart`

intalnire
angi album
www.onetruemedia.com/my_shared?z=28994027d3010e142ed60e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Hallooooo vitamine, dormiti?
Ia luati de aici sa va treziti ca eu mi-s treaza de mult si satula de munca .

Adina, tare faza cu nisipul, cand suntem copii ce nu mancam.
Eu acum multi ani am mancat facute de nasa mea niste prajiturele cu morcovi,da nu pot spune ca ma dau in vant, daca nu ma insel chiar mai am reteta.

Simo, degeaba esti in Düsseldorf, ai pierdut-o pe Miki, nu mai sta acolo.

Miha-ha, cum se mai simte Denis?

Puiu, sanatate sotului.

Restul fetelor?Toate in concedii?Plecari de zile libere?
Numai io muncesc?si Clau.

Ma duc sa-mi usuc teasta si sa ma mai intind o ora ca poate totusi reusesc sa plec la iarmaroc

O zi minunata va doresc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Neatza

Tumpi multan de cafea , am baut deja dar as mai putea bea sunt rupta de obo de la 2:30 nu am mai dormit nimica .
Ce sa zic ieri a fost bine la verioara lui sotu (am fost numai femei ) , dar nu e pt mine , aseara abia am asteptata sa ma bag in pat , asa naspa m-am simtit .
Aici e vreme nasoala odata ploua, odata e soare .
Ce voi face azi , mai tarziu fac repede o mancare chinezeasca si gata ( nu am mai avut timp nici sa intru pe seituri cu mancaruri ).

Claudia - daca mergeti in Oradea , mereti si la 1 Mai , in centru , Lotus si etc , cum am inteles sau schimbat multe pe acolo si sa faci multe poze .
Puiul11 - mai las-o incet , si eu asa avea multe de facut , dar nu pot asa ca fiecare zi un pic - un pic. Ai grija de tine
Trischa - eu intru fiecare zi si va citesc , dar nu totdeauna am timp sa raspund , de cand sunt acasa a fost cam cu stres , dar sper ca de sapt viitoare va fi mai bine .

restul fetelor sa aveti o zi buna .VA

Monik 35+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata , tuturor!
Tumpi , multam de cafa !Am baut si mai beau una , desi ar trebui un ceai , o tuica fiarta ....e o vreme tare urata , si deabia ma misc...(Nu ca m-asi fi miscat ceva mai bine inainte!)...imi faceam planuri sa ies cu copilul la plimbare undeva , intr-un parc ....ce sa iesi ....
Dar pentru ca e liber astazi , profit si eu care nu am liber niciodata ...si stau astazi fara sa fac mare lucru, asa in afara de o supa si o friptura!Asta doar ca-i musai !
Toata lumea asteapta vara , dar ...cred ca s-a pierdut pe undeva ...
Pupici pentru burtici si tuturorSa aveti o zi frumoasa , chiar daca afara .....
Vine soarele , odata si odata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Claudia, vrei sa vii la mine mainem, ca sunt libera, si sa mergem impreuna la Sinsheim, de dimineata, dupa ce-l duci pe Andreas la gradi? Daca vrei lasa-mi mesaj.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna fetelor!

Nu stiu cum e la voi dar aici tot ploua, m-am saturat de vremea asta. De mai bine de o saptamana mi-am cumparat o pereche de sandale si tot astept sa le pot purta dar cu vremea asta...

In rest la noi e bine, azi am tras chiulul de la curs si am facut cumparaturile ca frigiderul era cam gol...cam ata.

Va pup, sa aveti o zi buna!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Nu-s buna de nimic, tocmai am aflat ca taica-meu are cancer la ficat si probleme cu un rinichi ce probabil va trebui extirpat, maine are o foarte grea operatzie. Rugatzi-va diseara si pt el sa treaca cu bine. Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Offf, Adina imi pare nespus de rau! Multa sanatate si Doamne ajuta sa treaca cu bine de operatie!
Tumpi, si eu muncesc!

Ultima perla de-a fiica-mii, prea tare ca sa nu o scriu:

Jucariile preferate ale Mariei sunt masinutele, are aprox. 35 (am stat sa le numar, intre timp i-am mai luat vreo 2-3). Ieri si le imprastiase prin toata sufrageria si bunica-su i-a spus "Ei, daca le-ai imprastiat, acum apleaca-te si strange-le" La care ea: "Nu pot, tataie, ca-s batana si nu pot sa ma apec" (= sunt batrana si nu pot sa ma aplec)

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Adina imi pare rau, ne vom pentru tatal tau.Multa sanatate.

Angel, pentru clasa muncitoare.

Si aici e o vreme naspa, n-am mai plecat, n-am nici un chef.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput