Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mariano ti-o dat Monik de la ea vai fetelor, hai ca mai aveti putin si gata, va fi bine .
Am comandat masina de cafa de la de longhi am citit la bewertung lucruri bune despre ea, acu oi vedea .
mai si de pe la noi :)))))))))))

zi de zi alergi prin mintea mea elibereza-mi inima

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna

Vad Mariana ca tot nu te lasi ,imi pare rau ca ai Streptococ B , dar ma bucur ca iti vin parintii
Si noi am fost la medic , eu cu contractii ca de-obicei , dilatata nu sunt , bebe e bine , dar totusi medicul zice ca nu voi mai rezista 5 sapt din mai multe cauze, mi-au facut si mie o gramada de analize.
Sap trecut am avut o gramada de stres si sapt asta tot asa , termin dupa termin , si altele , vineri iar la medic , azi sunt invitata la o verisoara de a lui sotu unde nu prea am chef sa merg ,dar e o femeie superba si nu merita sa o refuz .

La multi ani mamica de Claudia , multa sanatate si numai bine .

Restul fetelor o zi buna sa aveti

Monik 35+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

have fun Monik süsse, de urare, vb cu mama chiar acuma sa mergem la oradea si felix cand venim in ro, sa nu te instristezi ca te bat

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Monik,bine ca ai aparut,chiar vroiam sa-ti dam o strigare.
Mi-am amintit cu streptokokul..si eu l-am avut dar nu am luat nimic antibiotic.copila mea nu a vrut sa se nasca normal si am facut op.cred ca atunci cand nasti normal trebui antibiotic,nu sunt sigura..ca-i tare demult si am uitat.
O zi frumoasa!

mami,bist du nicht suparata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Claudia, sa-ti traiasca mamica, ce tanara e!
Eu intru mai rarut acum, pentru ca dimineata, in timpul saptamanii am curs de franceza si doar dupa-amiaza sunt la birou.
In rest la noi toate bune, suntem pe trecute cu raceala.
tuturor!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Alexandra
Adino bist du immer noch suparata?

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetele, va rog sa nu va suparati pe mine dar nu pot sa nu va rog sa intrati pe acest link:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138392
E vorba de o mamica din grupul meu, o mamica de Bucurie. Este inimaginabil prin ce a putut sa treaca aceasta fata cu copilul ei. Acum asteapta un raspuns clar in privinta costurilor de la o clinica din Augsburg...
Va multumesc mult ca va faceti timp sa cititi subiectul!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Seara buna vitamine.Liniste pe aici , nu gluma.
Ati plecat toate prin plimbari in zile libere?

Alex, am citit si eu subectul mexxei, of cat poate duce un parinte.

Ma doare capul, am dormit azi noapte doar 4 ore, azi nu m-am odihnit deloc, vremea ma termina.Maine sper totusi sa nu mai ploua ca vreau sa merg la un iarmaroc.

Ma duc sa ma pregatesc pentru maine la munca, mai revin eu.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Buna seara fetelor
Va citesc doar seara caci ziua nu prea reusesc, am o tona
inca de spalat,gatit,sot carea venit acasa ca este bolnav(nimic grav doar o otita) si pe deasupra gradina, unde de la vremea asta ploaie ceva soare au crescut burienile intr-o veselie. Abia am reusit sa le vin de hac, doar vreo 6 galezi adunate si mai am de rarit si morcovii. Copii sunt bine de dimi pana seara vor sa stea doar in gradina.
Mari si Monica va doresc numai bine in continuare
la multi ani mami lui Claudia, chiar asa ai o mama tinerica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Hellou, si eu prin zona.

LA MULTI ANI mamei tale, Claudia! lasa ca recuperatzi in august timpul asta.

si eu intru mai rar pt ca seara efectiv cad lata, mai citesc ce s-a intamplat, dar nu mai ajung sa si raspund.

Copiii ma tzin bine in fraú, vor doar afara de dimineatza pana seara, mai nashpa e cand unul vrea sa se joace in strada si celalalt in gradina, si nu-i pot controla si nici lucra in casa in timpul asta.

Astazi mi-e venit Fabi sa-mi ceara o cana cu lapte - eu-, ce??? la ora asta - El: ca sa-mi alunece mai bine nisipul!! - frate-so il indopase bine cu lopata, nu asa.

Deci, ne distram, n-avem nici o treaba ...

In Sinsheim si eu am fost la Auto und Technik Museum, mi-a placut mult, la cumparaturi nu mai am cum sa ajung, ca risc sa-mi pierd copiii prin Kaufhaus, pe de-o parte e bine ca stau mai mult banii in portmoneu .

Am gasit azi o retzeta de möhrenkuchen, nu mai stiu care dintre voi vorbise de asa ceva, am de gand s-o incerc zilele astea.

O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput