Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

si toata lumea danseaza acum cu mine

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

unde umblati fetelor

oare cafeaua va scoate putin nasul de pe la treburi??? hai ca miroase bine,eu beau capucino ca s-a stricat masina vollautomat de cafea, am dus-o inapoi si credeam ca o trimite la reparat doar, dar au preferat sa ne dea banii inapoi, dupa 6 luni de utilizare Saeco, care se presupune ca e firma buna, nu a mai functionat acu sa mergem la media markt sa vedem de alta pana atunci beau prafuri .
Azi am pisat ochii de dim, mama im plineste 60 de ani si nici eu nici fratele meu nu suntem alaturi de ea .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Claudia de mai bine de 10 ani am Saeco, la cabinet, unde se fac zilnic cafele la greu, si nu am avut probleme cu ea. Si acasa am de 4 ani una si la fel, e tip top.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Fetelor am fost ieri la H&M si au pantaloni de in de dama. De toate lungimile si formele si mai eleganti si mai sport, eu mi-am luat 5 perechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ma duc sa-mi pun albumul cu Snap si in pasi de dans ma apu de treaba, gata cu leneveala.
Sper sa nu ploua ca mi-am intins rufe afara in gradina.

Corina, la H&M -ul de la mine nu prea au, eu am gasit acum vreo luna unii de mi-au placut.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Codruta ptr ruga ptr parinti, multa sanatate va doresc
Corino si io vreau din aia dar nu am H&M prin zona auzi cu Saeco uite dupa 6 luni a dat ortu, poate alea de fabricatie mai veche or fi mai bune, frasu stie,acu caut de longhi sau jura, vad eu.
Ioana the cult of snap
Miki for u too.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

No dance,noi limit be my lover exterminate

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Citat:

Corino si io vreau din aia dar nu am H&M prin zona auzi cu Saeco uite dupa 6 luni a dat ortu, poate alea de fabricatie mai veche or fi mai bune, frasu stie,acu caut de longhi sau jura, vad eu.
Ioana the cult of snap
Miki for u too.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Claudia la H&M la Sinsheim, facem o iesire acolo daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

'Neatza. Mai, da' matinale mai sunteti! (Pe noi oricum ne-a sculat copila la 5 ).
Fusei la doctor - colul e intredeschis deja (1 cm), din pacate am facut Streptococ B (o sa trebuiasca sa iau antibiotic cand nasc sa nu treaca la bebe). Duminica vin ai mei - ii astept ca painea calda .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:

Ioana the cult of snap
Miki for u too.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Claudia la H&M la Sinsheim, facem o iesire acolo daca vrei.

facem cum nu, time and place sweety .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput