Vitamine romanesti in Germania (29)
Raspunsuri - Pagina 2
tumpi spune:
si toata lumea danseaza acum cu mine
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 unde umblati fetelor oare cafeaua va scoate putin nasul de pe la treburi??? hai ca miroase bine,eu beau capucino ca s-a stricat masina vollautomat de cafea, am dus-o inapoi si credeam ca o trimite la reparat doar, dar au preferat sa ne dea banii inapoi, dupa 6 luni de utilizare Saeco, care se presupune ca e firma buna, nu a mai functionat acu sa mergem la media markt sa vedem de alta pana atunci beau prafuri . Azi am pisat ochii de dim, mama im plineste 60 de ani si nici eu nici fratele meu nu suntem alaturi de ea . INGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Claudia de mai bine de 10 ani am Saeco, la cabinet, unde se fac zilnic cafele la greu, si nu am avut probleme cu ea. Si acasa am de 4 ani una si la fel, e tip top.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Yasmine spune:
Fetelor am fost ieri la H&M si au pantaloni de in de dama. De toate lungimile si formele si mai eleganti si mai sport, eu mi-am luat 5 perechi.
tumpi spune:
Ma duc sa-mi pun albumul cu Snap si in pasi de dans ma apu de treaba, gata cu leneveala.
Sper sa nu ploua ca mi-am intins rufe afara in gradina.
Corina, la H&M -ul de la mine nu prea au, eu am gasit acum vreo luna unii de mi-au placut.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
Codruta ptr ruga ptr parinti, multa sanatate va doresc
Corino si io vreau din aia dar nu am H&M prin zona auzi cu Saeco uite dupa 6 luni a dat ortu, poate alea de fabricatie mai veche or fi mai bune, frasu stie,acu caut de longhi sau jura, vad eu.
Ioana the cult of snap
Miki for u too.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
No dance,noi limit be my lover exterminate
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Codruta ptr ruga ptr parinti, multa sanatate va doresc Corino si io vreau din aia dar nu am H&M prin zona auzi cu Saeco uite dupa 6 luni a dat ortu, poate alea de fabricatie mai veche or fi mai bune, frasu stie,acu caut de longhi sau jura, vad eu. Ioana the cult of snap Miki for u too. INGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Claudia la H&M la Sinsheim, facem o iesire acolo daca vrei.
ramonaiani spune:
'Neatza. Mai, da' matinale mai sunteti! (Pe noi oricum ne-a sculat copila la 5 ).
Fusei la doctor - colul e intredeschis deja (1 cm), din pacate am facut Streptococ B (o sa trebuiasca sa iau antibiotic cand nasc sa nu treaca la bebe). Duminica vin ai mei - ii astept ca painea calda .
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
37+
claudia74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Claudia la H&M la Sinsheim, facem o iesire acolo daca vrei. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena |
facem cum nu, time and place sweety .
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna