Vitamine romanesti in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Nu am apucat sa citesc nimic din urma!
Aici ploua cu furie, dar sunt bucuroasa ca in weekend am avut vreme frumoasa. Am inceput si eu sa numar zilele pana la concediu

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 26 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ce fras or bagat reclama asta la jacobs acuma nu stiu ,
Iulia iubita m-asi muta morgen oder jezt ab sofort, intreaba pe MIki ce fain e aici in 5 min a vazut tot satul si cam stramba din nas madama, io chicoteam .
Ioana (puiul) si Andi va merge la 6 ani si 6 luni cam atat va avea la anul in sept, anul asta intra in grupa de vorschule kind ai fac pregatiri ptr scoala .
Am uitat sa va zic ca baiatu meu mi-a venit ieri cu o medalie de la fussbal turnier , tzuca-l mama pe el.
Alexandra si aici ploua cu galeata dupa ce de dim era soarele cat china si zapuseala vb Ioanei, tu unde pleci in co?
Aleluia mi.am pus perdelele restul morgen ca ma dor salele .
Codruta tu cand pui AMR?
Miki veniti sambata, hai ca poate vine si Adina cu nora, Codruta nu ai uitat ce am vb noi da?
Adinoooooo gata gogosile, arunca si aici una.

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

buna tuturorva citesc de ceva timp si se pare ca sunteti o comunitate foarte legata...mai e loc de cineva nou pe aici?

Mergi la inceput

Anda herzlich willkomen si ramai cu noi, te invatam si cum sa te porti cu barbati gelosi , mai zi-ne despre tine, ai copii, unde locuiesti, de unde vii din ro? daca era Miri pe aici te intreba si de nr la pantofi glumesc , bine ai venit!

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Adino am facut teig ptr gogosi,vad ca ai disparut de pe mess sa te intreb cum or iesit ai tai,aber zu spätt,teig ist schon fertig, daca nu ies buni arunc cu ei la M.

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Alexandra si aici ploua cu galeata dupa ce de dim era soarele cat china si zapuseala vb Ioanei, tu unde pleci in co?

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Cum unde, mai intrebi? Acasa, normal! La Bucuresti.
Felicitari micului fotbalist pentru medalie!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

AMR 26 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gata am revenit,am bagat vreo 4 ore de somn,al meu inca doarme,dar saracul in 2 zile daca a dormit 4 ore legate.

Clau,arunca si la mine o gogoasa.Mi-e pofta si mie,vreau si eu,baga o reteta ceva.Felicitari micului medaliat

Iulia bine ai revenit.

Anda, bine ai venit prin tre noi,spune-ne mai multe despre tine.

Brr,ce ma enerveaza vremea,mai si contribuie la oboseala mea.

Imi trag o cine mai doreste,cine mai pofteste?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

cöaudiace primire rapidaeu locuiesc in nordul germaniei aproape de orasul dusseldorf,intr-un satuc care se numeste glehn;in romania in targoviste,copii am o nebunatica de 4 ani si se pare ca bebe nr2 e pe drum,aflu eu miercuri sigur ca am termin la medicul de familie.ma bucur ca v-am descoperit ca pe aici nu am nici o prietena iar cu limba germana nu stau chiar f stralucit spre rusinea mea,poate in viitorul apropiat ma voi inscrie la niste cursuri va pup

Mergi la inceput

moama ce buni is, nu am pus eu cantitatile de acolo, dar ingredientele cam acelasi, in loc de ulei am pus otzara unt topit, wow super geschmack

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Anda sterge repede sa nu vada Miki, ca ea tocmai s-a mutat din Dü in süd , glumesc se va oftica ea oricum, dar na c'est la vie, deci Ioana ai deja ingredintele apuca-te de gogosit , tinem pumnii sa fie bebe asa cum suspectezi Anda si cu zapacita... no problem mai avem si noi pe aici zapaciti cam de aceeasi varsta .

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput