Vitamine romanesti in Germania (29)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Mariana ai fost la HD langa noi? nu ai dat si tu un tel ca .............oricum nu ne puteam intalni ca am fost la lucru ![]() ![]() ![]() |
M-am gandit la asta
![](icon_smile_wink.gif)
Lasa ca ne intalnim dupa ce vine bebe pe lume, cand imi mai intru si eu in ritm (am zis ca nu mai plec la drum asa lung, sa nu ma apuce nasterea undeva pe A5
![](icon_smile_big.gif)
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
noiembrie spune:
Buna dimineata si de la mine !chiar daca este imediat prinzul !
Dupa o tura de curatenie , am venit sa arunc un ochi sa vad care , ce si cum .
Iitin pumnii lui Moonik , cu Dumnezeu inainte!
Ramona , valabil si pentru tine !Bine ca au ajuns ai tai cu bine !
Mai ai un pic si facem si noi cunostinta cu cel mai tinar membru DC!
Numai bine!
Tumpi , dupa ce ajungi , te speli , te parfumezi , asteptam impresii!
Clau ,care-i viata ta , bine?Bine , ca nu are cum fi altfel!
Precis ai facut ceva de mancare!Iti doresc tot binele din lume !
Va pup , tuturor sanatate , ca-i mai buna decit toate !
ceska777 spune:
Brrrr!
Ramonaiani,
ce veste cu avionul, iar mi se face frica de tot....
Moniik,
ne gandim la tine si bebe mic. Poate vorbesc prostii si nu vreau sa o sperii dar poate daca face injectiile da maturare a plamanilor si bebe e ok cat de cat ca si greutate sa faca dr aia o cezariana si gata... Mi-e mila de ea!
Am citit pe apucate....
Daca va e dor de noi si vreti sa vedeti cum decurge vacanta la bunici va invit sa intrati pe blogul nostru, la semnatura.
Merg sa citesc ultimele doua pagini...
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
citat din mesajul lui claudia74 sa vad cum 'suna' semnatura mea ![]() 48 days remaining till ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Claudia74,
iti recomanda sa iti pui ticker si pe blog (asa cum am eu, ai acolo link la sursa lor) si numara ala singurel zilele, orele si minutele!!!!!
Pacat ca nu ne suprapunem cu vacanta in RO! Mare pacat! Poate la anu!
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
tumpi spune:
Ziua buna, am revenit.
Codruta, sunt imbataia, pieptanata da neparfumata dar si super extenuata.
Uras drumurile cu masina, mai ales atatia km.Am facut nici mai mult nici mai putin de 3500km in 2 zile.Iar dumul in Ro a fost infermal mai ales la intoarcere.Tg Mures-Cluj e plin de curbe si stiti si voi cum e asa zisul drum european de la noi din tara.200km i-am facut in 4 ore.
Clau poate warme luft din Ro,desi mai mult de 29 gr nu erau prin zona.In schimb de prin zona Frankfurt-ului am dat de ceata, iar aici ploua, minunata vreme.
Al meu a vrut sa luam fanta sokata,am vurt sa ajung la piata, da cum nu cunosc orajul si destinatia nostra era cat de cat la marginea orasului nu am stat sa caut, asa ca ne-am oprit la Kaufland si mi-am luat fasole proaspata, cartofi noi de Ro, desi eu gasesc si aici la turci, leustean, bors magig, condimente, castraveti cornisor si pufarine.Nu m-am incarcat cu cine stie ce ca dca plecam in co se stica.Aaa si niste caise de la tarani ca am gasit pe marginea drumului.
In rest abia asteptam sa ma intorc, aerul de Ro nu-mi prieste.
Cred ca ma intind si eu putin cat doarme si al meu.
revin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ceska777 spune:
citat din mesajul lui tumpi Ziua buna, am revenit. Codruta, sunt imbataia, pieptanata da neparfumata ![]() Uras drumurile cu masina, mai ales atatia km.Am facut nici mai mult nici mai putin de 3500km in 2 zile.Iar dumul in Ro a fost infermal mai ales la intoarcere.Tg Mures-Cluj e plin de curbe si stiti si voi cum e asa zisul drum european de la noi din tara.200km i-am facut in 4 ore. Clau poate warme luft din Ro,desi mai mult de 29 gr nu erau prin zona.In schimb de prin zona Frankfurt-ului am dat de ceata, iar aici ploua, minunata vreme. Al meu a vrut sa luam fanta sokata ![]() In rest abia asteptam sa ma intorc, aerul de Ro nu-mi prieste ![]() Cred ca ma intind si eu putin cat doarme si al meu. revin "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Wow, ce de bunataturi ai adus !!!!! Eu nu pot cara mai nimic, poate niste condimente ceva ca venim la retur cu avionul si aia cantaresc bagajele!!!!!!
Nici mie nu-mi mai face bine aerul de Ro, si nu sunt mofturi, sau poate e prea uscat? Mereu mi se usuca nasul si gatul, groaznic.....Sa imi pun picaturi in nas?
Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
claudia74 spune:
aloooo puneti-va picaturi in nas si muchles eu is in sevraj deja, vreau cosmetica,coafor, praji bun,inghetata, mancarica de ro, all inclusiv, moll,strand,terase, prieteni di tatttiiiiiiiiiiiiii.
Codruta nu vrei sa stii ce face nu, m-am apucat de geamuri si perdele,dar din cauza de net
numai 4 am reusit sa spal
, 3 masini de rufe zac pe sarma in curte,sper sa nu ploua, am fost la medic si am primit in sfarsit 6 sedinte de krankgimnastic si toate actele ptr kur,azi trimit actele.
48 days remaining till
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Clau, brava pt aprobarea de sedinte.
Cat de aerul din Ro......mancare ca in ro pot face si aici,(taranii deunde am luat caiesele, doar cateva aveaud e la ei din curte, restul cumparate:caise, pere, struguri, visine si cica iei marfa prospata de la taran), am intrebat daca are öeusteam, oha se pare c anu mai cultiva nimic, cumpara tot.Ti-am mai zis eu, am vazut banateni de-ai tai venin din DE sa cumpere oua ca ei nu au ca nu au gaini, nu mai cresc.Din pacate putini sunt cei care se mai ocupa de gospodarii cum trebuie.Maman are,cat pt sufletul ei, dar stiu ca-s prospete fara inescticid, pasari si tot felul de oratanii crescute de ea, dar din pacate drumu-i lung pana la Bucale, asa ca...asta e, oricum lui Gabi nu-.i plac puii de tara
.
Si eu trebuie sa ma apuc de perdele, geamuri si toate cele, da cum ploua, nu-s cand am sa le fac.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
i_ulia spune:
salutare, vitamine!!!
iaca revin si eu, cu greu, ca mi-e somn de nu stiu de mine. a fost foarte fain la freizeit, zona e draguta, casa a fost ok, dar n-am dormit mai mult de 4 ore pe noapte si ma resimt fantastic.
clau, eu propun sa te muti mai pe centru, ca la tine la limbach se pare ca nu aveti de niciunele ma bucur ca ai rezolvat cu actele si sper sa iti ajute sedintele de gimnastica, sa nu te mai doara asa tare spatele. dar banuiesc ca si la tine e problema ca tre sa te tii de exercitiile alea ce ti le da fizioterapeutul, nu?
tumpi, n-am vazut de ce ati mers in ro, se pare insa ca nu ti-a priit prea tare. cred ca te revansezi tu in concediu.
ceska, frumos programul vostru la bunici
codruta, tu ce faci? ai iesit din butoi? si pe tine si pe matei.
si eu am bagat azi 3 masini de rufe, am facut curatenie, mai am doar sa spal pe jos in bucatarie, am facut mancare si am iesit si o tura cu copila la plimbare. ma duc sa ma intind putin in pat, ca altfel nu rezist pana diseara. aici plouaaaaaaa, poate dau o fuga in centru sa ma zgaiesc prin maagzine ca altceva n-am ce sa fac cu pitica pe ploaia asta.
puiul11 spune:
hallo fetele
la noi a inceput sa ploua, desi de dimineata era o nadusala de iti venea sa stai tot langa frigider. Saptamana asta am sa am inca companie,sotul a mai primit o tura de antibiotic caci nu il lasau durerile de ureche. Am si eu o intrebare,cand trebe sa dau fata la scoala, a fost sotul sa vb cu educatoarea si a fost intrebat el nesocotind cati ani are la anul in septembrie a spuns ca atunci, dar eu nu prea sunt de acord, eu vreau inca un an la 6ani si 9 luni. Vorbeste germana la gradi destul de bine zice educatoarea dat tot ea ne-a spus ca nu prea are multe cuvinte in vocabular si nu reuseste sa faca o descriere, sa povesteasca ceva.
Voi cum ati procedat?
Ce mai stiti de moonik? Numai bine iti doresc.
Clau ma bucur caci pana la urma ai reusit cu dr. si ai primit ceva gimnastica
i_ulia, tumpi bine ati revenit
ramonaiani bine ca au ajuns ai tai acum poti sa te mai relaxezi si tu cate putin, desi cred ca Eliza tot de mami trage
noiembrie spor la treaba si mai lasa ca si maine este o zi.