expozitie de fotografie- Dobrogea
Va invit cu drag:)
afisul expozitiei
si www.muzeultaranuluiroman.ro/index.php?page=acasa&link=143" target="_blank">anuntul oficial
Vernisajul va avea loc miercuri, 10 iunie, ora 18, Muzeul Taranului Roman, sala Acvariu (langa Terasa, intrarea spre magazin si librarie)
Raspunsuri
liadorian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Va invit cu drag:) afisul expozitiei si www.muzeultaranuluiroman.ro/index.php?page=acasa&link=143" target="_blank">anuntul oficial Vernisajul va avea loc miercuri, 10 iunie, ora 18, Muzeul Taranului Roman, sala Acvariu (langa Terasa, intrarea spre magazin si librarie) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Minunat! Am spus mai departe!
Sabina spune:
nu...
pe blogu meu poti vedea printre ate poze si ce expun (eu am 3 fotografii, sunt norocoasa:D)), da restu nu-s online pe nicaieri.
http://armonii.blogspot.com/
http://armonii.blogspot.com/search?updated-max=2009-05-17T10%3A29%3A00%2B03%3A00
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
musetto spune:
M-am uitat azi la pozele tale. Sunt foarte reusite, felicitari . Mi-au placut cel mai mult cele doua cu oglinzi (cred ca e vorba de prima si de ultima din setul de patru). Dar si purcelul alb-negru, care i-a atras atentia si fiica-mii :))
Felicitari si pt vernisaj!
Sabina spune:
cele cu oglinzi n-au intrat in selectie
asta e riscul scolii:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
musetto spune:
Poate pt ca era mai putin evidenta incadrarea lor in tema vernisajului?
Altfel, mi se par cel mai bine realizate (din pctul de vedere al compozitiei, cel putin).
Cred ca acorzi prea mult credit scolii, razvrateste-te un pic .
Kehleyr spune:
Sotzul meu a vazut expozitia la Muzeul Taranului Roman, a remarcat-o pentru ca tocmai ce am fost si noi in Dobrogea, la Sarichioi, de Rusalii .
E un taram fascinant intr-adevar. Am avut ocazia sa vedem biserica veche din Sarichioi in sambata dinaintea rusaliilor. Erau toti stransi pentru slujba: barbatii cu camasi albe largi stranse cu snur la brau, iar femeile care mai de care mai colorate, toate cu fusta lunga simpla (oarecum croiala cum poarta romii) si bluza colorata, si basmale, stateau pe banci in afara bisericii - inauntru nu mai era loc, cred... iar fetele blonde cu ochii albastri, variante mai mici ale mamelor lor, alergand in slapi, papuci, sandale prin curtea bisericii, frumoase toate de nu-ti mai luai ochii de la ele. Era o scena din alt secol. Iar noi turistii cu pantaloni 3/4 si Nikon-ul de gat, total nelalocul lor, atrageam chicote si priviri mai mult sau mai putin furise. Dupa escapada aceasta fetele mele au vrut neaparat sa isi lege bandanele lor legate "occidental" la ceafa, sub barbie ca si fetele de acolo .