Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
georgiana310 spune:
Salutare,
Am lipsit zilele astea si nu am apucat sa va citesc si nici nu stiu daca mai recuperez. Sper ca toata lumea e ok. Pe mine ma incearca o depresie post natala care de fapt ar trebui sa fie post depresie post natala! Eh, imi trece! Nu s-a intamplat nimic care sa ma aduca in starea asta... dar...
Ayla, sper ca este totul ok cu Alex. Pupici
toate fetele.
Mami de Briseis extreordinar de cuminte si vesela, 16 apr 09
gia
Ayla21 spune:
Simona, vroiam sa spun ca nu sunt eu cea care trebuie sa se planga, ca nu eu sufar cel mai mult.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
bebe_shtrumf spune:
na k nu m-am lasat...
Ariana-Maria 3 luni jumate
http://community.webshots.com/album/572945422ZcawtC
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Simona, poate sa nu aiba nici o reactie dupa. Luana nu a avut nimic dupa nici unul din vaccinuri. Lucia, imi place titulatura ta. Eu sunt cu moralul la pamant. Alex iar e la spital, si de la toata starea asta mi-e rau, cand te necajesti si ti-e rau fizic. Mi-e greata si ma doare capul. De parca ar fi dreptul meu sa ma plang. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
De ce e Alex iar in spital?? De cand? Cum se simte? Cand ii dau drumul?
Ne rugam pentru el sa se faca bine repede si sa vina acasa la mami, Luana si Clau.
Pentru mami si multa putere si curaj.
Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Simona, vroiam sa spun ca nu sunt eu cea care trebuie sa se planga, ca nu eu sufar cel mai mult. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
si ce, numai cei care sufera CEL MAI MULT au dreptul sa sufere? Cand simti nevoia sa (te) plangi, fa-o! E mult mai rau sa faci cum eram eu obisnuita (si cred ca si tu!) adica "taci si inghite cat poti". Si cand nu mai puteam, bubuiam...
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Simona, vroiam sa spun ca nu sunt eu cea care trebuie sa se planga, ca nu eu sufar cel mai mult. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf na k nu m-am lasat... Ariana-Maria 3 luni jumate http://community.webshots.com/album/572945422ZcawtC |
he he.. ce shtrumfica dolofanica cu bentita are mami!
SimonaMami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Simonasi mult curaj...tie La acele intrebari si eu abia astept raspunsuri... Noi nu am facut inca vaccinul de 2 luni...nu sosise la cabinet...ma anunta cand sa mergem sa-l facem(se presupunea ca saptamana viitoare vom vedea) Bazar pentru Bogdan Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
multumim Dodo! Bafta si voua la vaccin!
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui chatonel Simona, tinem pumnii sa fie bine la vaccin! Ayla, pupam si imbratisam sa treaca durerea de cap si ghemul din burtica! Sa fie totul bine! Gigele, ce face pitonu, se da la tzitzi? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Da, accepta tzitzi noaptea si dimineata...cand e somnoros. In rest...bibi...deci ma mulg si ii dau in biberon.
Dar......cred ca laptele meu ii face rau. Ca de pe la pranz e f scancit...ba chiar urlator. Mai trage cate un partz cand si cand, dar pentru asta varsa ceva lacrimi de crocodil.
Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009