Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
Ayla21 spune:
Felicitari bebe_shtrumf! Ce gogosica grasunica!
Citat: |
citat din mesajul lui SimonaMami mai mai mai, dar mereu cu zambetul pe buze! Bravo Luana! |
Va saluta! Normal ca la prietene trebuie sa zambeasca.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
olishka spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Hola! Raportam caldura mare mon cher!!! Insa in apart e bestial, na la parter... Avem 7 kg, la 3 luni jumate, deci e super ok. Am cosmaruri cand ma gandesc in conceidu cu cate treb sa ne caram... offff ce nu facem noi pt bb-ei. in rest, dormim toata noapte de la 11 la 7.30, deci am fata mare ce sa mai. aseara abia pe la 9 puteai sa respiri si ea dadea din labute goale asa fericita... Ariana Maria gangurika mea frumoasa. |
Si noi stam la parter si e suuuper
Felicitari pt Ariana cea maricica
Olga, mamica lui David iepurasul
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Simona, poate sa nu aiba nici o reactie dupa. Luana nu a avut nimic dupa nici unul din vaccinuri. Lucia, imi place titulatura ta. Eu sunt cu moralul la pamant. Alex iar e la spital, si de la toata starea asta mi-e rau, cand te necajesti si ti-e rau fizic. Mi-e greata si ma doare capul. De parca ar fi dreptul meu sa ma plang. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
zi-mi ca nu a patit nimic Alex si e doar la control!!!
Nu mami, aici poti sa te plangi linistita. Daca nu aici, atunci unde?!? Hai, curaj, si sa fie bine!
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui SimonaMami
Multumim! El poa' sa fie curajos, dar eu nuuuu... Mereu imi rupe sufletul sa vad picii plangand... In plus am chef maxim de reactiile de dupa :( Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Eu o pup pe mami cea curajoasa . Lui Victoras muuuulti pupici
Olga, mamica lui David iepurasul
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui olishka Eu o pup pe mami cea curajoasa . Lui Victoras muuuulti pupici Olga, mamica lui David iepurasul |
chatonel spune:
Simona, tinem pumnii sa fie bine la vaccin!
Ayla, pupam si imbratisam sa treaca durerea de cap si ghemul din burtica! Sa fie totul bine!
Gigele, ce face pitonu, se da la tzitzi?
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
SimonaMami spune:
citat din mesajul lui chatonel Simona, tinem pumnii sa fie bine la vaccin! Ayla, pupam si imbratisam sa treaca durerea de cap si ghemul din burtica! Sa fie totul bine! Gigele, ce face pitonu, se da la tzitzi? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
multam Chatonico.
Chiar Gigelica, ce se mai intampla pe planurile alimentare ale pitonului?
De la Sasha nici un semn de viata... Stie cineva ceva de Petru?
Nici de Joahna nu mai stiu nimic. Aveti vreo noutate?
Pupici tuturor bebelusilor bolnaviori si mamicilor lor curajoase.
bebe_shtrumf spune:
multumesc mult fetelor!
imi pare rau ca nu-mi mai merge parola pe flickr
puneam niste pozne de mama mama.
offffffffffff
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui SimonaMami Chiar Gigelica, ce se mai intampla pe planurile alimentare ale pitonului? De la Sasha nici un semn de viata... Stie cineva ceva de Petru? Nici de Joahna nu mai stiu nimic. Aveti vreo noutate? Pupici tuturor bebelusilor bolnaviori si mamicilor lor curajoase. |
Simonasi mult curaj...tie
La acele intrebari si eu abia astept raspunsuri...
Noi nu am facut inca vaccinul de 2 luni...nu sosise la cabinet...ma anunta cand sa mergem sa-l facem(se presupunea ca saptamana viitoare vom vedea)
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
gigelica20
"Sherpoaica-mama de Piton"-suuuper titulatura
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Monica pentru urarea super fascinanta si de azi; sa-ti revii si Alex sa se intoarca cu vesti bune
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!