Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florinela79 Petra, va pup, ce Bogdanel dracut si cuminte...cum ati mers pana la sibiu in scoica?...ca mie mi-a interzis pediatra, cica nu mai mult de o ora sa stea in scoica, fara aer coditionat, doar geamul de la sofer deschis. Deci face-ti si dus, noi tot in cadita, doar cand facem cate un kk manjicios ne bagam cu funduletul sub chiuveta..... Al meu suporta greu de tot caldura face febra in ceafa...si cum mai are si o claie de par in cap..vai de mine ce se maraie si imi cere tzitzi mai des peste zi..cred ca tot de la caldura. Oare nu avem voie sa le dam acolo o lingura doua de apa, apa???????? Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Noi am fost cu masina cel mult 2 ore pana acum, timp in care Ariana a dormit in scoica si cu aerul conditionat pe 1 si pus pe parbriz (pana acum il puneam sa vina la picioare, dar se incingea bordul masinii f tare). Daca mergi cu geamul de la sofer deschis eu zic ca se face curent prea mare in spate unde este bebe.
Eu stiu mamici care le dau bebeilor ceai sau apa cand este cald sau cand le este sete insa eu am hotarat sa ii dau doar tzitzi de cate ori cere.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
PetraTudor spune:
Florinela, stai linistita! Am ras cu lacrimi!!!!!!!
Iti scrisesem in mesajul pe care l-am pierdut mai multe, in orice caz ma gandesc ca poate iti curg tzitzi atat de tare pentru ca te mulgi, eu nu am facut-o decat de vreo trei ori, cand simteam ca imi plesnesc sanii daca nu fac ceva iar bebe era deja plin.
Cu scoica nu imi fac griji, eu stiu ca 2 ore max poate sa stea, la dus am facut pauza de 1/2 ora in care l-am tinut intins/in brate, dar la intoarcere am venit foc continuu. In afara de faptul ca transpira - i-am pus un scutecel ca sa nu stea direct pe materialul acela si l-am imbracat intr-un body foarte racoros si cu manecuta si pantalonas scurt - altceva nu cred sa se intample. Eu il si plimbam in scoica acum o luna. Plus ca am iesit destul de mult cu el in marsupiu....Daca stau sa ma gandesc, in burta statea la fel de incovrigat, si in ultimele lunii i-a venit si sangele in cap
Ei, glumesc, nu abuzam, nu facem chiar in fiecare wee iesiri, de fapt acum a fost prima data cand am plecat la mai mult de 150 km.
Cat despre baita, si noi tot in cadita ca regula, dar nu am avut-o la noi si am improvizat Am avut emotii sa nu se sperie de la dus, dar am reglat jetul sa fie prietenos si a stat foarte cumintel.
Multi
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Adee spune:
Am uitat sa va spun. Sunt mandra ca am reusit in seara asta sa ii fac baie la Ariana singura, fara nici un ajutor si a mai si fost in toane bune si mi-a ras tot timpul
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Raaluca spune:
Si cum va spuneam, si va citeam ...
eu am mancat cifra 3 (in context era vorba de "peste 3 luni")
Florinela a scris "dracut" in loc de dragut
PetraTudor a schimbat alaptarea exclusiva cu cea "digestiva" (intre noi fie vorba, e tare simpatic termenul)
Ma duc mai vesela la culcare.
Noapte buna tuturor!
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raaluca Si cum va spuneam, si va citeam ... eu am mancat cifra 3 (in context era vorba de "peste 3 luni") Florinela a scris "dracut" in loc de dragut PetraTudor a schimbat alaptarea exclusiva cu cea "digestiva" (intre noi fie vorba, e tare simpatic termenul) Ma duc mai vesela la culcare. Noapte buna tuturor! |
Eu am mai scapat niste prostii... bine ca nu s-au vazut
Somnn usor, fug si eu acum
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Ayla21 spune:
Raaluca, mersi de incurajari.
Sper sa fie trecator, ca am mai avut perioade din astea, ori la CM ori la depresiile alea din... 30 a lunii.
Florinela, dar sunt mami coletoare de san, in care aduni laptele, macar la supt sa le ti sa nu te umpli asa. Vai, si eu eram incantata cand imi curgeau si mie sanii la inceput. Pai eu de-astea nu am mai patit din prima luna de dupa nastere. Mie nu-mi mai curg deloc. Decat ce suge Luana si atat. Dar nici nu am mai stimulat mai mult de atat, daca ea a fost multumita, am zis ca-i ok. Insa la puseurile de crestere papa ea des, ori nu produceam cat vroia, ori ii era foame mai des, ca de luat a luat fantastic in greutate.
Raaluca, Florinela, o fi de la suparare, dar am fost eu si mai suparata de atat. Si tot imi curgea laptele pe picioare in jos pana in sosete.
Acum a supt cat a supt si a adomrit intr-un final, sa vad cat o tine. Maine iau iar o cutie de galactogil, ca la mine a functionat cand am avut lapte mai putin si am luat iar.
Florinela, eu nu stiu ca trebuie tinut bebe cu o ora limita, Luana a stat 13 ore, cu pauze bineinteles, cand am fost noi in Germania. Si cand iesim in oras si stam la masa, la terasa sau restaurant, o tin in scoica. Mai mult de o ora uneori. Eu stiu ca scoica are forma anatomica (nu sunt sigura ca e termenul corect) ca sta ca in uter si nu ii deformeaza nimic. Dar nu ma mir sa creada altceva pediatra. Nu vreau sa spun ca e gresit ce crede. Si lui Alex cand a luat scoica s-a socat vanzatoarea, ca de ce ia scoica, si nu landou, ca-i strica spatele copilului. Iar la spital mi-au spus clar ca nu-mi dau fata acasa daca nu vin cu scoica la externare.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
ank si bb spune:
Buna seara sau mai bine zis buna dimineata (avand in vedere ora)!
Suntem mami Anca si bebe Arald, nascut pe 2 aprilie 2009.
Va citim de mult, inca de la odisee. Vrem sa intram si noi in gashca voastra, ce ziceti, ne primiti?
ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)
mihaelacg spune:
buna dimineata.
alina sa-ti traiasa printesica si sa fie sanatoasa. scz pt intarziere.
va multumesc tuturor pt urari.
eu trag ca nebuna, treaba prin casa, pregatiri pt botez ca suntem pe ultima 100 m, si mai am si examene la master.
abia acum am terminat de lucrat, is terminata.
am citit pe fuga ca mi se inchid ochii.
ayla multa sanatate la alex.
noapte buna
din 10 martie 2009, mami fericita de
pozici noutze
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF
petrean spune:
Buna dimineata fetele
Anca bine ai venit, sa-ti traiasca bebelusul
Ieri am absentat...ca sotul meu(coicidenta?)iar a fost la urgenta...cu problemele lui.Acum am rezolvat sa mearga la un neurolog bun, sa vedem dc e diagnosticul pe care i-l tot pun toti dr...si dc e asa...va avea de tras toata viata.
Am dormit foarte bine, cu exceptia unei furtuni..oribile..a tunat si fulgerat..ca am stat de 6 sa nu se sperie bebeii...ziceai ca stau sa zboare geamurile din secunda in secunda cand tuna
Monica multa sanatate lui Alex.si tie multa putere si rabdareca stiu ca e nasol...
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Ayla21 spune:
Buna dimineata!
Anca, bine ai venit in grup![gup]
Mihaela multumesc! Bafta la examene si spor la pregatiri! Pup nora.
Bogdana multumesc sper sa fie amandoi bine!
De la 2 la 8 a dormit bine Luana. De dimineata ne-a trezit soferul ca venise sa-l duca pe Clau si noi nici nu eram treziti.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.