Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
simina_kin spune:
Fetele acum am descoperit ca sunt colega de odisee cu Floricik.......mi se parea mie nickul cunoscut
17+
Mariana
bebe
Ayla21 spune:
Dodo am trimis 300 RON. Si am o rugaminte, daca se poate.
Simina azi abia m-am abtinut sa nu iau si la mazarica ceva. Dar nu prea era nimic in culori neutre, ori pt fetite ori pt baietel. Si am zis sa astep confrimarea, chiar de n-o fi 100%. Decat sa trimit roz si sa te superi ca va fi baiat si eu trimit roz, sau sa trimit bleo si tu sa doresti fetita.
Simona a ajuns pchetul de la tine.
Am cumparat jucarii roz cu broderie "te iubesc" asa am dorit, dar nu am acest model destule, pt toate fetele din lista. Mi-au adus in completare ursuleti maro, tot cu broderie "te iubesc". Nu vreau sa se supere nimeni, ca unora trimit roz, altora ursuleti. Aleg eu? Nu e cu suparare, nu? Pana pe 20 incearca sa imi aduca si roz, daca mai gaseste acel model. Daca nu, trimit ce am. Nu fac discriminari. Nu e problema de jucarii, ci doar ca nu sunt la fel, cum doream.
Va multumesc pt PM-uri si pt accept.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf [quote]Ariana[quote] merci mult Aris!!!!!!! |
incepi de la [ url.... pana la url], restul stergi din mesaj.
Ina, multumesc de incurajari. Chiar nu mai inteleg de ce se intampla toate astea.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Raaluca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Da, accepta tzitzi noaptea si dimineata...cand e somnoros. In rest...bibi...deci ma mulg si ii dau in biberon. Dar......cred ca laptele meu ii face rau. Ca de pe la pranz e f scancit...ba chiar urlator. Mai trage cate un partz cand si cand, dar pentru asta varsa ceva lacrimi de crocodil. Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 |
Gigelica- Sherpoaica, nu am mai auzit ca laptele de mama sa faca rau!
Doar din partzurile lui chinuite ai tras tu concluzia asta???
Fii serioasa!
gigelica20 spune:
Gabi a venit de la serviciu cu o durere cumplita de cap. El are frecvent migrene puternice...de la stres.
E livid, transpiratie rece si stare de voma.
Nu a iesit nimic la analize, de aceea nu stim ce sa tratam.
Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Gabi a venit de la serviciu cu o durere cumplita de cap. El are frecvent migrene puternice...de la stres. E livid, transpiratie rece si stare de voma. Nu a iesit nimic la analize, de aceea nu stim ce sa tratam. Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul) 30 martie 2009 |
Lucia, nu vreau sa te sperii, dar asa a inceput si Alex.
Ce analize? A fost la neurolog?
Pt durere de cap, insotita de greata e bun Quarelinul.
_
Adee spune:
Si eu ma simt "legata" din cauza alaptarii, mai ales cand sunt la munca si vorbesc cu clientii si pe Ariana o apuca foamea Am noroc ca este foarte cuminte si cand incepe sa ii fie foame prma data scartaie si numai dupa un timp incepe sa urle.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Ciresica5 spune:
Ayla, Alina, va multumesc pentru raspunsuri! Sper sa fie totul ok!
Inapreda, bine ai venit in club!
Nici nu-mi vine sa cred cat de usor se invata sa stai degeaba...
mami fericita de Albert-Gabriel
Ilinca_M. spune:
Salutare, tufete. Noi azi am fost la pedichiura, toate trei fetele, io, maica-mea si Sophiphi. A mers pentru prima data cu masina in scoica iar la salon a stat asa de cumintzicaaaa...A stat in scoica pe scaunul de langa mine, vreo 10 minute s-a tot uitat in jur(Cred c-ar fi vrut si o programare pe viitor la cat interes a aratat) si a analizat si apoi a adormit.Apoi am deschis toate usile la masina pana am bagat-o inapoi, ca se incinsese in parcare si am bagat viteza catre casa, ca era f. cald, desi abia ora 10.
Asa-mi place ca a inceput sa "vorbeasca", azi am avut 2 reprize. Se desfasoara cam asa: eu tot vorbesc cu ea pe un ton foarte entuziasmat, ea se uita cu ochi maaaari si cu zambet pana la urechi; cand tac eu, incepe ea sa-mi "explice" in timp ce da din picioruse si continua sa zambeasca.
La mine cu alaptatul a fost invers, la inceput ma cam enerva, din cele cateva alaptari pe zi doar de vreo doua ori ma simteam relaxata si picam in reverie uitandu-ma la fetisoara ei; in rest ma cam uitam pe ceas si recunosc ca ma gandeam:"no, da' nu halesti odata?!" desi saracutza abia sugea 15 maximum 20 de minute. Acum a inceput sa-mi placa rutina asta cu alaptatul si nu ma simt legata ca daca vreau sa plec de acasa cu o seara inainte mulg in sticlutza, bag la frigider si o las pe maman sa se descurce. Las cam 50, maximum 70 ml, atata pot scoate intre alaptari, dar maica-mea se descurca, are ea stilul ei de a o fraieri
Tin sa va anunt ca maine dimineatza merg la festivitatea de incheiere a anului scolar si la ultima ora de dirigentie cu fosta mea clasa (a XII a) iar seara la 20...la banchet! Sa mai stea si tac'so cu ea
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Simina azi abia m-am abtinut sa nu iau si la mazarica ceva. Dar nu prea era nimic in culori neutre, ori pt fetite ori pt baietel. Si am zis sa astep confrimarea, chiar de n-o fi 100%. Decat sa trimit roz si sa te superi ca va fi baiat si eu trimit roz, sau sa trimit bleo si tu sa doresti fetita. Va multumesc pt PM-uri si pt accept. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
multumesc!!!
Sa stii ca jucarie primesc si eu..ca tot copil sunt
Ma gandeam ca Luana ar fi buna de reclama..ca are o fata de revista..mama mama
17+
Mariana
bebe