Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Finalmente, reusesc sa intru si eu la ore decente.
Afara ploua cu galeata si l-am adus pe Ian in casa. El sta in patut si se joaca iar eu in balansoar cu laptopul. I-am pus si muzica si e tare bine dispus: are o groaza de silabe in vovabular si se distreaza de minune. Sa vedem cit tine minunea.

Simina, de abia astept sa vedem ce culoare va avea caruciorul tau. De e fata, ti-o petesc ca a ramas Ian fara printesa.

Gina mami de bebe titi Ian Alexandru

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

La multi ani mamicilor sarbatoritelor de azi: Maria Cristina si Maria Natalia iar printesele sa creasca mari si frumoase sa umple casa de petitori.

Ramona si noi o sa mergem la mare, e drept ca Ian o sa aiba atunci 6 luni. Eu cred ca poti merge linistita cu Stefan, sa-l feresti numai de canicula. In mod normal, la 3 luni si jumatate, bebe a scapat de colici si are un program de somn si masa cit de cit previzibil. Sa duceti numai patut (daca hotelul nu dispune!) si carucior sa poata dormi bebe pe terasa

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Petrean, in Bulgaria nu e scump din cite am auzit ca de fodt, nu am fost. Niste prieteni de ai nostri pleaca in 4 iulie 8 nopti, All inclusive, cu 2 copii de 5 si, respectiv, 1 an si jumatate. Pret total 620 euro. E drept va si-au luat biletele in aprilie.

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Raluca, multu' ca m-ai "luminat" la subectu' cu botezu'

Simona, nu e musai sa existe reactii adverse la vaccin, mai ales daca nu-l faceti pe ala gratuit. Ian nu a avut absolut nici o problema. Bafta multa.

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Ayla, multa sanatate lui Alex, mult curaj tie si un Luanei.

Ciresica si Ian e "mother addict" dar de cind nu ma mai stresez ca "cine face treaba in locul meu???", parca nu e rau deloc: petrec timp cu bebelusul meu si, vorba ceea: "si-apoi cine treaba are?"

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bebe shtrunf - da reply with quote la mesajul aylei si copiaza din mesajul ei bucatica de text care este cam asa: http......ARIANA..."url] dupa aia dai paste in semnatura ta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Pisigri si mie mi-a spus pediatra la 2 (DOUA)luni sa incep sa-i dau suculet de morcov si de mar, pe motiv ca a luat prea mult in greutate Mi s-a parut A-B-E-R-A-N-T si nu i-am dat. Mai repede de 4 luni, nici nu ma gindesc sa incep diversificarea.

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

daca nu reushesti incearca asa:

[ url="aici scrie linkul" ] ARIANA [ /url ]

sterge toate spatiile

25 martie 2009

Mergi la inceput

of am reushit si eu sa raspund cuiva. cand am inceput sa citesc capitolul asta erati la pagina 4....pana sa ajung sa scriu si eu voi ati ajuns la pagina 11

maria_k - exista nishte pungutze speciale cu banda adeziva.

vorbeati de concedii. noi plecam in septembrie in grecia sau cipru. oricum cred ca luam avionul,vad ca piticul meu nu e deloc fan al transportului pe 4 roti.am fost duminica pana la slanic si a fost circ la intoarcere. poate o sa fie mai bine peste cateva luni...nu stiu,dar sper pt ca si noua ne place sa ne plimbam din loc in loc.
voi vorbiti deja de diversificare? mie pediatra mi-a spus ca incepem sucurile de abia la 6 luni. acum sa vedem dak ma tzine alaptatul pana atunci.
fetelor,eu de multe ori simt ca m-am cam saturat sa alaptez. de multe ori e un mare inconvenient si simt ca ma tzine legata...nu da-ti cu roshii...sunt singura care simte asta??

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

[quote]Ariana[quote]

merci mult Aris!!!!!!!

Mergi la inceput