Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
alina.n spune:
Monica(Ayla) sper ca totul e ok cu Alex iar pt tine sa iti revii .
Bebe_strumf Ariana e o dulcica
Fetele de mult voiam sa intreb, se mai confrunta confrunta cineva cu stomatita la bb ? (limbuta alba ,si noi avem si cateva punctulete galbene si pe cerul gurii- am incercat toate comb de glicerina si bicarbonat dar fara efect) daca da cum ati rezolvat?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
m_monique spune:
bebe_shtrumf ce bine stati la kg! va inscrieti tot la categoria grea. promitem sa va intrecem.
m_monique spune:
ieri i-am facut ioanei vaccinul de 2 luni. l-am facut pe cel gratuit. vad ca pana acum nu a avut nici o reactie. sper sa scapam!
pisigri spune:
Monica, multa sanatate lui Alex, si tie multa putere sa treci peste toate !
La multi ani si sarbatoritelor de astazi, Maria-Cristiana si Maria-Natalia !
La noi vad ca plimbarea facuta seara e fooooarte cool; e mai racoare (nu destul), scapam de setul de bocete de dupa-amiaza si facem si baita mai tirziu
Noi ieri am fost la control, avem 5800g, dr a zis ca avind in vedere greutatea de la nastere trebuia sa aiba 5600, deci am depasit planul cincinal deci e bine. Cu lungimea sintem la limita de sus a intervalului de "normalitate", continuam cu laptic de mami ...rabdare si tutun .
Mie dr mi-a zis ca aminam diversificarea pt la toamna (mai ales daca o sa am lapte suficient pina la toamna) dar ca daca acum nu primeste ceai sau apa sa ii dau...suc de mere sau de piersica?? Pai asta nu inseamna inceput de diversificare...? Ma rog, nu indraznesc sa ii dau, odata pt ca e povestea aia ca daca papa sin nu ii trebuie altceva, a doua pt ca am mincat eu o piersica/zi si in consecinta pisilinca a facut si ea kk o data pe zi (ea care face la 3 zile de obicei). Daca ii dau ei piersica, ma tem ca...depasim norma la pampersi
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
cum fac sa apara pagina ei direct pe nume?
de ex ARIANA
sa se deschida pe ea direct?
plz help
Ayla21 spune:
Pisigri multumesc! Daca o iau razna sa stiti ca am avut motiv.
bebe_shtrumf, da quote si copiaza:
Ariana
Am plecat ca mi-au ramas iar mie treburile de rezolvat.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Pisigri multumesc! Daca o iau razna sa stiti ca am avut motiv. bebe_shtrumf, da quote si copiaza: Ariana Am plecat ca mi-au ramas iar mie treburile de rezolvat. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Pisigri multumesc! Daca o iau razna sa stiti ca am avut motiv. bebe_shtrumf, da quote si copiaza: Ariana Am plecat ca mi-au ramas iar mie treburile de rezolvat. *"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"* _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
pe mine ma interesa cum ai facut sa apara asa ARIANA