Cluj rulz! - cap.92
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Stanca, nici o veste de la tribunal???
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
ai m-am intors, sunt rupta de oboseala, va scriu maine.
bafta fetelor care aveti nevoie! btw, Cristiana, vreau sa schimb doar ce e "putred"
pe curand!
R
asi spune:
Roxa bine ai revenit.Te asteptam cu detalii.
Mariana azi aflu daca au depus dosarul.
Scuze de intarziere si sper sa primesti urarile ca-s facute cu drag.
La multi ani Olim!
Sa fii fericita , sanatoasa si implinita.Cand ajungi in tara?
Fetelor stiti ca va ziceam de niste produse cosmetice foarte foarte bune?Astea sunt hemel.ro ,daca va intereseaza detalii sunt aici
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
nana_sim spune:
sunt bine! intru zilnic pe aici, ca sunt addicted, dar nu am prea mult timp, asa ca macar salut, ca sa imi linistesc constiinta.
saptamana viitoare am concediu, promit sa mai dezvolt subiecte.
Flavia tocmai am primit un newsletter cu stire despre romani atacati in Belfast. voi sunteti bine? acolo sunt probleme cu roamnii? ca n-am stiut ...
azi mi-am facut analiza de anticorpi antifosfolipidici - in sfarsit! - si nu stiu de ce m-au apucat emotiile. cred ca din cauza ca am readus pe tapet un subiect mai vechi, tras pe linia oarecum moarta. hmmm, nu-mi ramane decat sa
Cristiana voi cum mai sunteti? unde locuiti?
Mariana adu-mi aminte, intalnirea e pe 22? dar locul a ramas acelasi?
Stanca mi-am amintit ca bucataria e inima casei, daca aceea e gata si casa e ca si gata. abia astept sa vad ce a iesit acolo.
weekend placut tuturor!
mariana tache spune:
Buna, dragele mele.
Simona, pt ca lucrurile sa iasa asa cum it doresti; nu prea stiu ce inseamna acea analiza, dar sper ca totul sa fie bine!
Data intalnirii nu s-a modificat; a ramas pe 25.06, adica saptamana viitoare joi; locul nu e batut in cuie; doar ca am spus ca e prea departe savadisla si daca ai o propunere aici in cj e bine venita .
Stanca? stii data? (oricum ne auzim si la tel )
Roxana, bine ai revenit! cu forte proaspete? sunt curioasa ce-ai adus cu tine .
Fetelor va imbratisez; ne citim/scriem saptamana viitoare; azi merg in MM la copii; abia astept sa ajung ca nu mai pot!
Sa aveti un weekend de vis!
Cate o pt fiecare!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Mariana sa ai drum bun si un we minunat alaturi de copii.Inca nu am aflat nimic referitor la data.
Simona asa e bucataria e inima casei , dar din pacate casa noastra e departe de a fi gata.Referitor la analiza ne si noi cu tine sa fie bine.
Fug repede sa-mi termin proiectul , sa-l listez ca maine am examen.Noroc ca nu e greu ca ala de duminica.
nana_sim spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asi Mariana sa ai drum bun si un we minunat alaturi de copii.Inca nu am aflat nimic referitor la data. Simona asa e bucataria e inima casei , dar din pacate casa noastra e departe de a fi gata.Referitor la analiza ne ![]() Fug repede sa-mi termin proiectul , sa-l listez ca maine am examen.Noroc ca nu e greu ca ala de duminica. Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra. |
BAFTA maine si BAFTA, BAFTA duminica!
arleena spune:
hello fetelor....bantui si eu noaptea pe forum....
azi am dat 2 examene si eu...mai am unul miercuri si GATA...dupa aia incepe treaba mai elaborioasa....
stanca spor la invatat si bafta la examene in continuare....apropo...pe tine nu te ia somnul cand incepi sa inveti??la mine e ceva de groaza...e mai ceva ca un somnifer
mariana we placut alaturi de copii!
cristiana ceva vesti bune??
simona doamne ajuta sa-ti iasa analizele bine. Sanatate!
sanatate tuturor de altfel si un weekend cat mai placut de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
nonna spune:
Buna dimineata!
In sfarsit e bine si Diana, a inceput sa manance si e vesela ca inainte sunt si eu linistita si maine vine si sotul acasa, si mai are o sapt. si apoi e in concediu. de plecat , o sa mergem la marea noastra in apartament inchiriat de la niste prieteni, unde am mai fost si e acceptabil. Plecam pe 14 iul. si numai la asta ma gandesc
.
Simona (Nana Sim), daca analiza e pt. ce cred eu si e OK, succes in continuare
Poate vin si eu joi, nu stiu ce planuri avem si daca am cu cine lasa copiii......mai vorbim noi....
va doresc un weekend excelent, Nonna si copiii
asi spune:
No, de unul am scapat.Vine "barosanu' " de maine.Asta de azi a fost un examen dragut , la psihologie animala.Tema de examen a fost sa facem un eseu comparand comportamentul de curtare la om cu al diferitelor specii de animale.Foarte interesant subiectul ca sa nu mai zic cat de vast si mi-am dat seama cat de tare ne asemanam cu animalele, ma refer din punct de vedere al comportamentului de curtare.
Simona sa fie multa, ca am nevoie
Simona (arlena) nu ma apuca somnul ca n-am timp.Sunt mereu contra-timp.Dimineata invat cateva ore si apoi trebuie sa fug pe santier.
Nonna ma bucur ca sunteti mai bine.Fain ca mergeti la mare , ce as vrea si eu.
Si uite cum am scris eu la 3 Simone