Cluj rulz! - cap.92

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Scutece gasesti la DM in Real. Acolo am vazut si nu erau scumpe tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor!
Intru iar pe fuga...sunt asa de mucita de n-am chef de nimic! Ce ma oftica treaba asta!

Cristiana, si mie imi e dor de voi! Ma bucur ca sunteti ok si in verva ca ati gasit un apt. bun sa va mutati. Ioi, si eu vreau la U2! Sanatate la Sofi si felicitari pentru serbarea Theiutei, cred ca a fost tare dragalasa.

Ralu spor la pus gem de visine, buna idee, erau asa visine frumoase in piata ieri...si distractie placuta la Hajdu!

Eu saptamana asta ce vine am 2 deplasari, una in Bucuresti si una la Brasov, peste weekend, de unde sper sa ma intorc mult schimbata in bine! O sa va pove cand ma intorc!

Va si va urez o zi faina!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutare.

roxana, musai sa ne vedem saptamana viitoare sa imi pove ce-ai invatat; abia astept sa ne pove noutatile; cred ca avem ;).

nonna, imi pare rau ca ai luat-o de la capat si cu pitica; sa ii treaca cat mai repede si mai usor; si tie putere!

raluca, f bine ca o luati si pe mama; altfel n-ar fi fost concediu. asa mai puteti iesi si voi. si, fii sigura ca vara asta am sa-mi fac de cap, cu sau fara cap .

de exemplu, ma bate un gand sa plec la bucuresti pt bestfest (ma intereseaza motorhead de pe 2 iulie); sa zicem ca asta e cu cap; dar daca v-as zice cu cine vreau sa merg, clar ati declara ca nu am capul pe umeri . dar nu-i stres; i do not fuc.ing care!

cristiana, sa aveti parte de momente fericite in apartamentul inchiriat; si fetele se vor adapta, sunt convinsa.

dara, succes la licenta! energii pozitive ai de la noi; sigur o sa fie bine .

fetelor, ce ziceti de o intalneala? nu saptamana viitoare ca roxana nu e, iar stanca mai are sesiune; hailalta saptamana .
respectiv pe 30 iunie. asta e intr-o marti.
asa ca va provoc sa ne vedem pe 30.06.2009, ora 17.30 - 18.00 la terasa la napoli centrale (locul se poate schimba daca veniti cu propuneri viabile); lista e deschisa!

Lista cu prezenta:
1. Simona
2. Stanca
3. Oana
4. Roxana
5. Cristiana
6. Mariana

Cine se mai inscrie?

tuturor; o zi buna in continuare.

ps: la intalnire vin in blugi sa vedeti ce cool sunt .

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mariana, nu pot marti, fa-o sa fie joi desi vai, e departe pana atunci si parca nu mai am rabdare, dar de ce n-o facem in saptamana 22-28? sau inca Stanca nu termina sexiunea?

Stanca, zi cand poti, iar eu vreau joia

mai viu...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Salut, sper ca nu va suparati ca ma bag la subiectul vostru, activez mai mult pe celalalt topic clujean. Baietelul meu de 1 an si jumate a facut de 4 ori otita pana acum, ultima tura de antibiotic am terminat-o acum 3 zile, va rog mult de tot daca stiti sa-mi recomandati un orl-ist bun, daca se poate cu cabinet particular (la spital am refuzat o internare si n-as vrea sa nimeresc la acelasi doctor). Si nu la Pop Teofil, am fost deja. Oare nu se poate trata homeopat?
Va pup si va doresc o saptamana minunata.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

fetelor, m-a luminat roxana. saptamana la care m-am gandit eu nu e cu 30, ci cu 22-28 .
in consecinta reprogramam intalnirea, si o facem joi, adica 25.06.2009.

in alta ordine de idei: peste aproximativ 2 saptamani o sa ma dau cu parapanta ; abia astept! visez la asta de mii de ani!

pa paaaaaaa

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

aaaa
si lista cu prezenta:

Pana acum, la intalnirea de la 25.06.2009, orele 17.30 - 18.00, de pe terasa napoli centrale, s-au inscris:

1. Simona
2. Stanca
3. Oana
4. Roxana
5. Cristiana
6. Mariana

pa paaaaaaaaaa

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Salut fete cochete, citit tot, amuzat grozav!

Mariana, asa care va sa zica m-am inscris pe lista? Si ca sa iti intorc serviciul .... pune-ma de doua ori, poate reusesc sa aduc un invitat surpriza .
(si eu vreau cu para ... ceva dar cred ca stau prost la capitolul curaj)

Stanca, eu mai intotdeaua am avut Franke, acum dotare integrala (exceptie frigider pentru ca nu aveau la dimensiunea dorita) si sunt foarte incantata.

Cris, tinem pumnii sa iasa cum vreti!

Noapte frumoasa sau buna dimineata,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Multumesc frumos de sustinere, mi-a prins bine. M-am necajit degeaba ca n-a fost asa rau la examen (sper!)... Cu licenta mai vad eu. Am subiectul, planul lucrarii cu capitole, material garla, doar ca nu reusesc sa le pun cap la cap. Mai trist e ca mai am extrem de putin timp.

Mariana pune-ma si pe mine pe lista ca fac cumva sa vin. De fiecare data zic ca vin si mereu intervine ceva... Si ma distreaza cum ma consum eu de una singura, mai ales ca rar scriu pe-aici. Si tot rar se intampla sa treaca zile fara sa citesc ce scrieti. Asa ca astept cu nerabdare.

Cristiana felicitari pentru serbare! Noi am avut serbarea de absolvire a gradinitei la Casa Radio. Se pare ca acolo va fi si festivitatea de absolvire a facultatii. Ce haios! La o luna dupa fie-mea reusesc si eu, intr-un final fericit sa gat facultatea (prima si singura :D ) si avem festivitatea in acelasi loc. Si Daria a primit diploma si toate cele :).

Nu-mi vine sa cred ca maine-i luni si iar o iau de la capat. Uf! Vreau in concediu...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata gagici!!poftiti la o tarzie, azi ne-am trezit dupa ora 8

am gasit scutece la DM, m-am dotat

Marianoo, esti mortala!! io nu vin la ac. intalneala, dar o sa ma gandesc intens la voi din bazinele ademenitoare naa, ce zici??!!?? sa stii ca si eu am dorinte de-astea... parapantamusai!!

Roxa, abia astept sa aflu si eu vesti bune!!si drum bun!!

Stanca, la tine cum e cu stresiunea?

fug sa-mi iau ceasca de cafea, ca ma solicita bebeul deja si nu-s treaza pa-paa

o sapt. cu spor!!

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput