FIV in Ungaria 58
Raspunsuri - Pagina 9
cornelia1172 spune:
buna fetele
Klu si eu ma intrebam de Buluna
dupa socoteala mea asta este
Liana fac bine in august ma duc din nou in Ungaria pentru ca in iulie este doctorita este in iulie in concediu.
Este supeba fetita ta !!!FELICITARI inca o data
pe toate
ALRAK spune:
Cornelia1172, te rog spune-mi daca esti la dna dr Kriszan, am vazut ca ai scris ca doctorita este in iulie in concediu, ma gandeam ca poate este vorba despre ea. Ma intereseaza si pe mine aceasta informatie.
Multumesc.
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
karinuta spune:
buna fetelor!as vrea sa-ti spun irinaflorea ca si eu am patit ceva asemanator cu ce ti s-a intamplat tie anul trecut, la acelasi medic.Din cauza inhibarii cu decapeptil nu imi mai venea ciclul, am facut un ecograf si am descoperit ca era un chist, am intrerupt decapeptilul si am baut ceai de coada-soricelului , iar in cateva zile a venit ciclul si chistul s-a resorbit.Din experienta mea , dupa pataniile nu tocmai placute vreau sa-ti spun ca aceasta forma de inhibare eu nu as mai face-o vreodata.
claudia_74 spune:
Salutare!
Na, gata si cu punctia! Mi-au recoltat 10 outze!!!! Mai multe despre calitatea lor, despre daca si cum s-au fecundat/divizat voi afla maine, respectiv poimaine. Pana atunci, suspans si emotii, stare cu care aproape incep sa ma obisnuiesc.
Iar am lucruri frumoase sa va comunic dupa experienta de azi, pentru ca in tot raul e si-un bine, intodeauna. Coplesita de emotii, m-am prezentat dimineata la 7.30 la clinica, nemancata, nebauta si obosita, fiindca nu prea m-au lasat emotiile sa dorm noaptea trecuta. Doamna doctor m-a primit imediat ce am ajuns, dragutza si binevoitoare. Mi-a facut un eco si m-a trimis sa ma pregatesc pentru interventie. Va zic si cum se desfasoara, pentru ca - ati avut dreptate cele care ati trecut prin asta - nu e nimic de speriat: intri intr-un soi de vestiar unde te dezbraci complet si primesti halatzel, "botoshei" si "bascutza" pentru par. Dupa ce vii de la toaleta, esti luata in primire de asistenta, care te conduce in sala unde se va face punctia. Te intinzi pe masa si ti se face anestezie. Nu doare deloc si in cateva minute simti in mod placut cum te ia somnul. Si dintr-o data nu mai stii nimic. Te trezesti intr-un salon, cu o paturica moale pe tine si cu o asistenta grijulie in preajma, dispusa sa te ajute cu orice ai nevoie. In scurt timp, schimbi patul cu un fotoliu confortabil, unde stai relaxat si citesti reviste in limba romana. Si in decurs de patru ore de la debutul punctiei, poti parasi salonul pentru o plimbare in curte. Esti invitat apoi, din nou, in cabinetul doctorului, care se asigura, printr-un consult si o ecografie, ca esti ok si poti pleca acasa.
Lucrurile bune: asistentele mi-au zambit si m-au mangaiat pe frunte la cel mai mic semn de teama pe care l-am dat (si am cam dat astfel de semne), doctoritza a venit de cel putin trei ori dupa punctie sa vada de mine, anestezista a vorbit cu mine in limba engleza, intrebandu-ma, inclusiv, daca vreau sa-mi spuna Claudia sau Maria... Adica, ce mai, rasfatz in toata regula! Sa nu mai vorbesc de doamna care ma ajuta cu traducerea. Este nemaipomenit de atenta si de suportiva. Era nedormita de doua nopti si in ciuda oboselii nu m-a lasat balta nici o clipa.
Nu am de unde sa stiu cu siguranta daca voi avea o reusita sau nu, dar orice se va intampla, sunt bucuroasa ca experienta aceasta nu m-a marcat in mod negativ din punct de vedere uman.
Va tin la curent si astept vesti bune de la voi toate.
ALRAK spune:
Claudia74, ma bucur mult de tot pentru tine, ai vazut ca nu a fost greu.
Acum stai linistita si ne rugam la DD sa se dezvolte bine puiutii si apoi sa fie lipiciosi la mami in burtica.
iaia DD sa fie alaturi de tine.
tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
ali762000 spune:
Fetelor am vb cu BULUNA, vineri a venit pe lume prin cezariana , printisorul ei de 3.850 kg si 55 cm. Mi-a spus sa va transmit ca va scrie ea cand ajunge acasa, cred ca pe sfarsit de saptamana.
App. Zice ca e un mancacios , suge toata ziua.
Buluna sa iti traiasca baietelul .
Asa ca iti fac si un pic de
ALI
mihaele spune:
Buluna FELICITARI sa va traiasca baiatul sa va bucurati de el sa fie sanatos si mancaciso a venit clipa si visul a devenit realitate
Puisori dragalasi
pupy76 spune:
CLAUDIA iti multumesc din suflet pentru toate detaliile, pe mine una ma ajuta mult sa stiu ce ma asteapta si mai ales saaflii numai lucruri bune.Acum cateva intrebari, tu tot la Seghed mergi, iar doamna care ti-a tradus a stat cu tine tot timpul?
DD sa-ti ajute sa sa ti se prinda buburuzele acolo unde le e locul.
Poop toate fetele.
claudia_74 spune:
Da Pupy, tot la Szeged merg si doamna care traduce sta cu mine cat si de cate ori e nevoie.
claudia_74 spune:
Pupy - In timpul punctiei nu a stat cu mine. Nu are voie nimeni inauntru, cu exceptia pacientei.
Iaia, iti tin pumnii! Abia astept vestile tale! Cum a fost? Ce noutati ai?
Buluna, ce fericire!!!! Felicitari!
Astfel de reusite sunt menite sa ne dea sperante!
Va pup