FIV in Ungaria 58

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

CLAUDIA Doamne ajuta sa fie totul bine, ne rugam pentru tine, si multumesc si pentru informatiile suplimentare care cel putin eu nu le stiam Fetelor dar de ce trebui sa bem atata apa?
Mult noroc la toate aspirantele si bun venit, dar sedere putina fetelor noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

Avalon, multumesc mult pt. tabel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

claudia_74,
bine ai venit... si sa dea DD sa reusesti sa-ti transferi sambata embrionii norocosi Pana atunci asculta sfaturile fetelor si nu te stresa ca are sa fie bine

pupy76,
trebuie sa bei multa apa ca sa ajuti rinichii sa elimine dozele uriase de hormoni pe care ti le administrezi Cu atat mai important este sa bei apa, daca te hiperstimulezi usor (doctorul te poate preveni daca esti predispusa la hiperstuimulare dupa citirea profilului tau hormonal).
Eu, in timpul celor 2 FIV-uri, am ajuns la 5 litri de apa pe zi Va puteti inchipui unde imi petreceam cea mai mare parte a timpului

alrak , alsima bulinuta, laura
si toate fetele care se pregatesc sau sunt in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Ali 762000 - iti multumesc

Alrak - m-ai linistit; ma gandeam ca imediat dupa anestezie, se vor face simtite urmarile punctiei, respectiv durerile, si nu voiam decat sa ma pregatesc psihic inca de pe acum; prefer, daca e posibil - desi nu e intotdeauna - sa stiu ce ma asteapta, ca sa nu fiu luata prin surprindere si sa nu reactionez inadecvat la "suprize".
Eu am un feeling ca va fi bine si ca FIV-ul asta, primul din viata mea, va fi cu noroc. Per ansamblu, sunt o fire optimista. Doar ca uneori nu sunt in stare sa-mi inving teama. Eu doar cand vad un ac de seringa, ma albesc la fatza. Luni, la Szeged, s-au distrat fetele care stateau la coada la sange fiindca am iesit palida din cabinet si m-am plans cu voce tare ca mi s-au ascuns venele de frica. Asa am patit de fiecare data cand am dat sange la Szeged. .

Pupy76 - multumesc pentru gandurile bune! Da, apa e foarte importanta. Eu nu am crezut ca e imperios necesar sa respect recomandarea cu cei 3 litri/zi. Am baut eu, dar nu cred ca 3 litri si ai citit ce-am patit! Asa ca Dar nu alcool, ci apa!!!!

Camy 050277 - ascult sfaturile si ii tot multumesc lui Dumnezeu ca existati si ca faceti sa fie totul mai usor!

Si ca sa inchei cu o nota optimista, ma vad datoare sa spun ca de-a lungul acestei experiente, la Szeged, sunt foarte multe aspecte pozitive (muuuuuult mai multe decat cele negative): v-am intalnit pe voi, ceea ce e minunat, am parte de personal medical competent, am facut tratament doar 7 zile, am raspuns bine la tratament, Szegedul e aproape (120 km din fatza casei mele) si nu am avut de facut drumuri epuizante..... Si ce e mai frumos si mai frumos - mai sunt cateva zile pana la intalnirea cu bebeii!!!!
Asa ca, trag aer adanc in piept si merg mai departe.

Va puuuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

ceau,

maine la 12 este intalnirea cea mare...,Doamne ce emotii am!!!!!!!!!
uuuuufffffff ce greu trece timpul!!!!!!!!!

sa imi tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Iaia, bafta maine, o sa vezi ca va fi cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Fetelor, voi stiti ceva de buluna ??? Nu a mai dat nici un semn si ma gandeam ca se intampla minunea

Bun venit noilor aspirante, bafta multa celor aflate in focuri...va asteptam cu beta mareeeeeeeee !!!

tuturor !!!

Klu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

iaia
multa , multa bafta maine !!!
claudia
este foarte bine ca esti asa de bine din punct de vedere emotional , este foarte important si conteaza foarte mult in procedura pe care o faci.
Iti doresc multe ovocite maine la punctie si ziua de sambata sa fie cea mai norocoasa din viata ta.
Liana
ce mai face mamaruta ta?
Sper din suflet ca sunteti bine amandoua.
Eu ce sa fac, am reusit sa fac sambata histeroscopia si ca sa nu uit ca traiesc in Ro nici ca l-am mai vazut pe dr dupa ,asa ca , daca am vrut sa aflu rezultatul am fost ieri la clinica si am stat pe la usile lui cam 1 ora ca sa-mi spuna ca a fost totul ok , cavitate uterina normala , nu tu un bilet cu rezultat , nu tu nk
Mi-am facut si nista analize de trombofilie si mi-a iesit antitrombina III mai mica decat valoarea normala , habar n-am ce inseamna asta dar cred ca am o problema de trombofilie.
In rest sper sa mai fac o incercare in luna septembrie cu ajutorul lui DD , asta in conditiile in care reusesc sa-mi fac o ordine in analize si sa stabilesc un tratament adecvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

claudia 74, sa fie cu reusita primul tau FIV.
iaia , tin pumnii pentru marea intalnire de azi.

tuturor aspirantelor, gravidutzelor si mamicilor.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

IAIA- Doamne ajuta azi!!!!
CLAUDIA-sa vezi ca totul va fi bine!!!

TOT NU MI-A VENIT CICLUL!!!!!!!si nu, nu-s gravida cum s-ar crede, ca mi-am facut ieri dimineata test!!!N-ar fi nici o problema, dar PLEACA BODNARCE SA FAC?
ALRAK-multumesc!!!!
DADO- cum a fost luni?

Mergi la inceput