FIV in Ungaria 58
Raspunsuri - Pagina 6
speranta2008 spune:
buna
va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Deocamdata ma documentez, dar m-ar interesa sa stiu cum se ajunge de la aeroport (Budapesta) la clinica Kaali...pentru cele care au fost la linca Kaali-Budapesta imi puteti spune care este programul (se lucreaza sambata?)?
eu nu prea pot sa lipsesc de la birou, si vreau sa gasesc o clinica care ma poate primi sambata..asa ca prime consultatii,..ca am inteles ca la transfer de embrioni, ...e cu totul alceva, tb sa stai chiar o perioada sub supraveghere...
caut o clinica, unde se poate ajunge cu avionul..asta este ff sigur...
multumesc tare mult pentru informatii/sfaturi...
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
adaca spune:
CLAUDIA74 Bine ai venit !
BALANTA Concediu placut !
LIANA O sa-mi revin eu si sa va tineti atunci.x4
claudia_74 spune:
Va multumesc din suflet pentru primire! Abia am asteptat sa ajung acasa sa vad daca mi-ati scris si acum sunt taaaaaare bucuroasa ca m-am ales cu o multime de prietene suportive si binevoitoare!!!
Maine merg singura la Szeged, cum am facut aproape de fiecare data, pentru ca sotul meu este ocupat si nu poate pleca de la serviciu. Asa ca in orele de asteptare, care nu sunt putine, am sa va trimit ganduri frumoase. Va tin la curent si abia astept sa citesc si de la voi vesti minunate!
Va pup
ALRAK spune:
Liana pentru tine si printesa.
iaia supeeeeer, tin pumnii in continuare.
claudia74 super productie , sa dea DD sa fie de calitate si sa se prinda bine(si eu sunt pacienta Dnei Dr Krizsan- super medic, super OM).
alsima felicitari pentru bulinutza ta
candy1902 sa fie un inceput bun, tin pumnii pentru reusita.
speranta2008, bun venit printre noi, din pacate nu-ti pot da informatii legate de traseul de la aeroport la clinica , insa vreau sa-ti spun ca daca incepi o procedura de FIV in Ungaria, trebuie sa stai mai mult acolo, intrucat in perioada de stimulare trebuie sa fi sub observatie. Pe mine m-a chemat cam din doua in doua zile, pentru eco si analize si in functie de rezultatul acestora mi s-au dat dozele de injectii.
Nu este ca in alte locuri in care iti da tratamentul si mai vi la punctie, aici in Ungaria trebuie sa mergi de mai multe ori (eu am fost de 10 ori pentru o procedura FIV - 1-prima consultatie, de 7 ori in stimulare, 1- punctie si 1 -ET)
Ti-am scris toate astea ca sa sti ce trebuie sa faci, avand in vedere faptul ca nu poti pleca de la birou.
Eu am fost si sambata si duminica- la Szeged, probabil ca si in Budapesta este la fel, nu stiu, poate fetele care au fost acolo te pot ajuta cu aceasta informatie.
Ai nevoie cam de trei saptamani pentru o procedura FIV.
Te pup si DD si Maicuta Domnului sa te ajute.
pentru toate aspirantele , gravidutzele si mamicile.
Doamne Ajuta-ne!
Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta2008 buna va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Deocamdata ma documentez, dar m-ar interesa sa stiu cum se ajunge de la aeroport (Budapesta) la clinica Kaali...pentru cele care au fost la linca Kaali-Budapesta imi puteti spune care este programul (se lucreaza sambata?)? eu nu prea pot sa lipsesc de la birou, si vreau sa gasesc o clinica care ma poate primi sambata..asa ca prime consultatii,..ca am inteles ca la transfer de embrioni, ...e cu totul alceva, tb sa stai chiar o perioada sub supraveghere... caut o clinica, unde se poate ajunge cu avionul..asta este ff sigur... multumesc tare mult pentru informatii/sfaturi... In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului! "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26) |
Ai facut o alegere buna, te felicit! Cu traseul aeoroport-clinica nu cred ca ar fi o problema, taxi sau mijloace de transport in comun... mai multe detalii nu stiu sa dau pt ca noi am fost cu masina.
Cat despre consultatie sambata, desigur ca se lucreaza si sambata si duminica, o clinica de fertilizare in vitro care se respecta si nu lucreaza "pe loturi", ci pentru fiecare pacient in parte lucreaza si in weekend, desigur... asta a fost unul din CRITERIILE PRINCIPALE de alegere a clinicii pentru noi si nu am inteles niciodata cum este posibil sa prelungesti stimularea pacientei cu cateva zile si sa-i pui in pericol procedura si sanatatea (asa cum se procedeaza la toate clinicile romanesti), numai pentru ca doctorii sa nu vina in weekend la clinica... si apoi embrionii trebuie verificati la 24 ore dupa fertilizare OBLIGATORIU, cum ar fi posibil acest lucru daca punctia se face intr-o vineri de exemplu?
Deci la Kaali se lucreaza si sambata si duminica, foc-continuu. Tu nu trebuie decat sa-l rogi pe doctor, atunci cand ii soliciti o programare la consultatie , sa te programeze intr-o sambata, va intelege, desigur motivele tale.
Bafta si poti sa mai intrebi ce nelamuriri ai, eu sau fetele care au facut fiv la Budapesta, desigur te vom ajuta
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 16+
speranta2008 spune:
buna,
Va multumesc tare mult pentru informatii. Aveti mare dreptate cu privire la programul de lucru deoarece este necesar ca doctorii sa fie permanent prezenti..nu sunt obisnuita...in Romania, nu cred ca ai parte de acest tratament/program..
Avalon, am vazut ca esti din Bucuresti si ai reusit la Clinica Din Budapesta...FELICITARI PENTRU CELE 2 INIMIOARE!!!!!!BRAVO.
te rog mult, sa imi explici, asa ca la prosti , (daca iti mai amintesti), cat ai stat la Budapesta-pe fiecare faza in parte...
am inteles ca la prima consultatie, deci o zi, stabilesti cu doctorul programul..Ai luat si anticonceptionale? cat , o luna????ai fost cu actele/analizele traduse in limba maghiara?
o zi minunata si sa auzim numai de reusite!!!!!!!!!11
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
Cris_25 spune:
Salutare fetelor ... Ininte de a incepe cu intrebarile (care sunt multe) ... vreau sa stiu cum va descurcati cu limba in Ungaria? Cum se procedeaza daca nu stim maghiara deloc?
ALRAK spune:
Cris 25 , bun venit printre noi.
Eu merg la Kaali din Szeged, am apelat la o traducatoare, care este asistenta in maternitate. Ea imi face si programarile la dr si sta cu mine atat cat este nevoie cand merg la consultatii.Vezi prima pagina unde gasesti si numere de telefon ale acestor persoane care traduc.
Sunt si medici care vorbesc f bine limba engleza, asta daca tu stapanesti f bine limba lui Shakespeare (din pacate Dr a mea nu vorbeste bine engleza de aceea am apelat la traducatoare).
Si sa fie un inceput bun.
Doamne Ajuta-ne!
irinaflorea spune:
Tot nu mi-a venit ciclul......Dado sper ca tie ti-a mers azi mult mai bine decat mie....ma tem ca daca imi vine prea tarziu, Dr. nu ma mai ia deloc
Astept si intre timp imi rod unghiile.
Fetelor nou venite, BINE ATI VENIT PRINTRE NOI!!!!
Iunie e? luna mea!!!!
iaia13 spune:
salut,
am sunat ieri si mi-a spus ca totul e ok,dar sa nu ma duc luni ca ii mai tine pana miercuri.asa emotii am cand ii stiu acolo....
va tin la curent cu tot.va puuuup.oare cati imi pune
?????mult mai ii pana miercuri