FIV in Ungaria 58

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

am scris cristinaam vrut sa zic claudia74.dau mielul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

BUNA
IAIA sa vii cu beta mareeeeeeeeee stai linistita si bea multa multa apa
eu iar nedumerita mia venit ciclul aseara (vineri)si zadori nu lucreaza wekendu asta atunci mau chemat luni oare nu e cam tirziu????????cde parere aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buluna cu cat il pui mai mult la piept cu atat trec mai repede durerile de sfarcuri..va pupam si abia asteptam sa va vedem.
Laura scuze ca am uitat sa te anunt..da am gasit ..nu din alea de mi.ai zis tu dar am gasit alta marca..va pupam
mihaaaaaa azi e marele eveniment sa va distrati la maxim..va pup si imi pare rau ca nu am cum sa ajung,,
klauuuuuuu distractie la maxim..si ai grija sa nu rupi masa
ali
ralucaaaaa de bucuresti ce faci iubita numai dai nici un semn?
cornelia de bucuresti te pupammmmm si tinem pumnii pt uramatoarea incercare.
cornelia de timisoara bafta multaaaa ..pumnii sunt stransi!!
claudia stai linistita va fi bineeee..
iaia pumnii sunt stransi!!

va pup pe toateeee
tin pumnii pt cele in focuri!!!

editai...
CANDY daca asa a zis nea zadorica e bine stai linistita..si eu am inceput din z3 si a fost bine..te pupam si tinem pumnii.

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

IAIA sa auzim de bine, adica de un beta mare.
CLAUDIA Doamne ajuta, tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_74 spune:

Fete dragi,

A ramas pentru a doua parte a zilei de luni transferul meu... Am aflat azi ca cei 8 micuti au supravietuit si se dezvolta in continuare. Mi s-a spus ca sunt "frumosi" si asa m-am simtit de mandra ca si cand eram deja mamica si cineva imi lauda copilul... Doamne, ce ma induioseaza orice veste despre ei! Cand ma gandesc ca mai sunt doua zile si vin cu ei acasa... Ce emotii am!!! Si ma rog la Dumnezeu de pe acum sa le ingaduie sa stea comod la mine in burtica pana cand vor veni pe lume! Am facut ordine astazi, stiind ca dupa transfer trebuie sa stau cumintzica, si am pregatit casutza ca sa-i intampin acasa cum se cuvine. Mi-am cautat lecturi placute, am pus de-o parte niste filme "de ras", care sa ma destinda si ... astept. Deja astept.

Iaia, mi-ai dat informatii foarte pretioase, pentru care iti multumesc si sa stii ca eu chiar astept mielul! Am incercat sa stau azi pe burta, asa de proba, dar ma dor sanii de nu mai pot si pozitia e teribil de incomoda, dar, vorba ta, n-o sa mor din atata lucru. Daca stau sa analizez, e un sacrificiu minor pe langa ce ma simt in stare sa fac ca sa devin mamica. Asa ca sunt pregatita, cel putin psihic, sa razbesc.

Mai o intrebare, ca altfel n-as fi eu, nu?. In cele 48 de ore de dupa transfer, am voie sa urc trepte? Dormitorul meu este la etaj si ca sa ajung acolo din salonul unde-mi voi petrece ziua, trebuie sa urc 21 de trepte. Ar fi mai bine sa raman jos si sa dorm pe canapelutza sau nu e un efort prea mare sa urc?

Va doresc la toate numai bine! Ma rog pentru voi ori de cate ori ma rog pentru mine (adica tot timpul )! Sa va dea Dumnezeu tot ce visati!

Mergi la inceput

Oare cati imi transfera? Doi sau trei? Cum e mai bine? Cum fac de obicei?

Mergi la inceput

ceau claudia,hai intra pe mess-ul meu sa vb mai multe
ioana_tiboc@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Buna fetelor !

Imi pare rau ca a durat atat de mult pana am raspuns dar mi-am petrecut ultima saptamana in Ungaria. Lunea trecuta (pe 15) am avut punctia si mi-au scos 10 ovocite. Cum multe dintre voi stiti, asa s-a intamplat si data trecuta, in februarie cand nu mi s-a fecundat niciunul. De data asta, cu ajutorul metodei PICSI mi s-au fecundat 2 din 10, care mi-au fost transferati pe 18, adica joi. Am in burtica 2 embrionasi de 4 si de 7 celule. Dr Tandor (Debrecen) m-a chemat la test pe 29 iunie adica la 12 zile dupa ET. Cam repede, nu?

Sper sa fie intr-un ceas bun si sa se prinda !

Mergi la inceput

Salutare!
Dado, eu nu stiu daca 12 zile sunt putine sau nu, dar le doresc sa se tina bine acolo unde i-a pus nenea doctorul! Sa fie intr-un ceas bun!!!

Pupy - multumesc ca-mi tii pumnii! Si eu fac la feeeel!

Liana - iti urmez sfatul si sper sa calc incet si sigur pe urmele tale si sa-mi vad si eu visul implinit!

Ali - merci pentru informatii. Numai gandul ca nu am restrictii e reconfortant. Eu cand nu mananc tremur toata din cauza scaderii de glicemie. In ziua punctiei am tremurat si de foame si de frica. Bine c-a trecut!

Laura - e cum ai prezis tu :-) E transfer cu blastocisti. Ar fi bine daca m-as putea abtine de la a citi tot felul de articole, cu mai mica sau mai mare legatura cu realitatea. Adevarul este ca uneori, cu cat stii mai mult despre ce va urma, cu atat e mai greu. Eu nu pot face nimic fara predocumentare temeinica

Iaia - te pup si iti tin de urat in asteptare... De cand ori ai nevoie.

Mergi la inceput

cristina da-mi adresa ta de mess ca nu s-a salvat...
a mai trecut o zi....
mai am cateva dar nu prea multe
multumesc ca existati
va pup
apropo alsima???
ce mai faci,cumesti nu mai zici nimic?

Mergi la inceput