FIV in Ungaria 58
Raspunsuri - Pagina 10
KLU1973 spune:
Buluna, felicitari !!! Sa va traiasca comoara, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii !!!
claudia74, factorul uman si nu numai primeaza la Szeged...o sa mai ai si alte surprize placute...si te asteptam cu vesti...nu bune...excelente !!!
cornelia, sa fie cu noroc !!!
Klu 31+
ALRAK spune:
buluna FELICITARI, sa ajute DD ca pruncusorul nascut sa fie sanatos si sa aiba o viata plina de fericire, alaturi de parinti si familie.
tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
CANDY1902 spune:
buna fete dragi
IAIA sper ca esti bine
CLAUDIA felicitari pentru oute
BULUNA multi pupici pentru bebele tau felicitari
TAMALYS ce faci??????????
EU ??????????????uffffffffffffff am asa emotii fetelor am terminat AC-urile ieri(marti) si nu stiu ceor sa faca rusi sper sa nu vina pina simbata, daca o sa vina vineri mai pot incepe luni?????????????sau pot incepe simbata sau duminica????????scz ca va asaltez cu intrebari dar...............nu vreau sa mai amin helpppppppppppppp
Liana30 spune:
oooooooo..ooooooo nascusi fatooooo!!!!asea pe neanuntzate?
Felicitariiiiiiii mamaicutzooooo felicitariiiii!!!
Bun venit pe lume printzisorului!!!!
va pupam si va asteptam acasa cat mai repede
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
atelocin74 spune:
Bine ai venit pe lume,
MIHAI ANDREI !!!!!sa cresti mare ,
sanatos si sa le aduci parimtilor numai bucurii .
TUTURORRRRRRRRRRRR !!!!!
cornelia1172 spune:
FELICITARI BULUNA !!!!!!!!!!
MA BUCUR MULT PENTRU TINE!!!!
stiu ca am mai promis dar de data asta ma tin de cuvant! Cand ma duc la Szeghed trec pe la tine, acum va vad pe toti trei
ALRAK Atelocin mi-a spus ca dupa 15 iulie are concediu pana pe 1 august ,eu am vrut sa merg in iulie dar trebuia sa merg pe 20 asa ca am amanat in august in jurul datei de 15.
poate ne vedem acolo
Klu ,Liana,Atelocin,Mihaele,Ali762000
iaia13 spune:
salut,
mi-au pus 2 blastocisti,sunt sigura ca se vor prinde amandoi.eu sunt bine doar ca m-a cam luat azi noapte cu crampe.am adormit si acum sunt bine.incercam sa ne imprietenimcred ca sunt fata si baiat asa simt eu
in 2.07. facem hcg...ce mult mai eeeeee.
ce ar fi bine sa mananc mai mult????eu nu sunt pretentioasa
astept tot felul de sfaturi
va pup si multumesc pt incurajari
ALRAK spune:
cornelia1172 , multumesc pentru informatie, eu o sa mai ajung in Szeged, cred ca la inceputul saptamanii viitoare, depinde cand vine CM-ul. Pentru FIV , in cazul acesta, tinand cont de concediul dnei dr., o sa ma pregatesc probabil in august. Mi-ar face placere sa ne cunoastem. Tinem legatura.
iaia FELICITARI, pentru cei doi puiuti si sa dea DD sa fie asa cum presimti tu fetita si baiat.
Acum sa stai cumintica, fara efort si sa mananci ceea ce iti place. Important este sa mananci variat, fructe, lactate, proteine sa dai BB-ilor din fiecare categorie de papa, ceea ce le trebuie lor sa se faca mari si sanatosi.
tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
claudia_74 spune:
Salutare! Nu am inca vesti despre copilasii mei. Astept sa primesc telefon de la Szeged, sa aflu ce au facut ei peste noapte in eprubeta . Sper ca au fost activi si s-au inteles foarte bine. Mai un pic si-i iau acasa... Abia astept!!!
Iaia - ma bucur mult pentru tine; abia am asteptat noutatile tale! Sa dea Domnul sa fie precum iti doresti! In asteptarea datei de 02.07, umple-ti timpul cu ce-ti place si te relaxeaza, gandeste pozitiv, vorbeste cu bebeii, mananca sanatos, odihneste-te! Ce recomandari ti-au facut? Cat mai mult la orizontala? Cum a decurs transferul? Imi zici, te rog, etapa cu etapa, cat a durat, ce ai simtit, etc. Merci mult
Alrak - am intrebat de concedii, ca am vazut ca te intereseaza. Am aflat ca din 15 iulie pana la sfarsitul lunii iulie si apoi din septembrie din nou, dar nu stiu exact de cand pana cand. Am rugat pe cineva sa intrebe exact si iti voi spune. Pentru orice eventualitate, am sa intreb si sambata, cand merg sa-mi iau copiii.
speranta2008 spune:
Buna
Am o mare rugaminte fetelor din arad: vreau si eu sa stiu daca sunt microbuze/autocare care au curse la budapesta...care este programul atat arad-budapesta cat si budapesta-arad, locatia plecarii...
Stiu ca este o mare rugaminte dar am mare nevoie de ac informatii...
Va multumesc
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)