Top clinici fertilitate Romania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora2010 spune:

si sa revenim la subiect, top clinici, despre euroclinic are cineva vre-o experienta, parere, ceva...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ce ziceti de MedNewLife?Pt FIV.....Ronel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adia_25 spune:

pentru Dacia Medical (3 FIV cu ei)
- profesionalismul medicilor (10 - si dr Cezara Bucur si echipa de dr embriologi dr Diana Cocei+ dr M. Bechir)
- raportul rezultate/pret (5/10- dar poate este o experienta personala nefericita)
- curatenie, igiena 9
- aparatura medicala si inventar stiintific 9 (inca nu au tehnici noi ex IMSI)
cu punctualitatea programarilor e problematic ca peste tot- astepti intre 30 min -2h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Buna

Sunt o viitoare mamica si va recomand cu caldura clinica Medlife, in special doctorita Deliana Predoi, chiar daca este ff ocupata se straduieste sa impace pe toata lumea.
Fara ea , nu eram acum insarcinata.
multumesc
Christine 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

si eu urmeaza sa fac o inseminare la promed cu dr alina bolintineanu, daca cresc foliculii, amy m-ar interesa sa stiu daca a fost totul ok, cum ti s-a parut clinica, ai facut si analize in afara de monitorizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Eu cred ca acest top si parerea fiecarei persoane este complet influentata de experienta personala, asa ca parerile obiective....intr-un fel voi povesti eu despre primul meu FIV reusit si altfel o fata cu 3-4 incercari nereusite.

So, eu am facut FIV la Giulesti cu Marinescu+Cocei.

- profesionalismul medicilor: 9-10, sunt f ocupati, dar stiu meserie.
- raportul rezultate/pret: asta este un criteriu ciudat. Eu nu as pune banii in balanta. Din momentul in care m-am hotarat sa fac FIV am inteles ca sansele sunt de 25%-max35% si banii...nu as putea spune ca am cheltuit mult sau putin. Asta a fost pretul.
- curatenie, igiena: Giulestiul nu e hotel si nici macar clinica particulara, as da un 6 cu generozitate.
- aparatura medicala si inventar stiintific: habar-nu-am de ultimele aparitii in domeniul aparaturii medicale si nu am avut acces in laborator sa fac inventar stiintific. Cred ca nici o fata nu a avut acces in laboratoare si cu atat mai putin, fara studii de specialitate, cum dai o nota unei aparaturi?

Mai importanta mi se pare atitudinea medicilor, a personalului ajutator, a indrumarilor oferite, explicatiilor la intrebari, disponibilitatii in anumite zile si ore ale saptamanii, etc, etc.

bafta mare!37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maces spune:

Buna ziua la toata lumea
Am 35 de ani si urmeaza sa fac FIV+ICSI cu dr Miciner si dr Matei.A mai facut cineva?As vrea cateva impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

FIV Med New Life - dr Ron-el

profesionalism 10/10
pret 9/10
curatenie 10/10
dotari (nu stiu ce fel de apratura ar fi necesar) cred ca 10/10

Profesionalism - atata dr Ron-el cat si asistentele sunt foarte atenti cu fiecare pacienta, stau de vorba cu tine, mereu zambitori; ti se explica detaliat in ce consta schema de tratament, nu te simti " pe banda rulanta"
Pret - 3000 euro FIV + tratamentul
Curatenie - nimic de reprosat , toalete f curate, sala de terapie intensiva de asemenea (sala de operatii n-am prea analizat-o din cauza emotiilor)
Dotari - imi e greu sa spun ce lipsea ptr ca nu stiu ce ar trebui sa existe intr-un asemenea cabinet

Am tot cautat pe la capitolele de FIV detalii despre cum decurge procesul la Med New Life si intrucat nu am gasit am sa detaliez aici propria experienta.

1. prezentarea la dr Ron-el cu dosarul complet cu analizele recomandate (se gasesc si pe siteul lor)
2. in urma consultatiei si verificarii dosarului se face recomandarea de tratament (microginon in prima faza, dupa care diphereline si menopur sau menogon)
3. urmeaza 4 seturi de analize si ecografii pentru monitorizarea evolutiei; in seara fiecarie zi de monitorizare eram sunate de asistenta ptr a ni se transmite rezultatele si eventualele modificari in tratament (eu de ex am inceput cu 3 menopur si am finalizat cu 4 filoe menopur pe zi);
4. cu 1 zi jumate inainte de punctia ovariana se face o injectie cu ovitrelle;
5. punctia ovariana se face sub anestezie generala; medicii si asistentele se comporta impecabil, sunt f grijulii si stau de vorba cu fiecare in parte; totul dureaza maxim 30 min, dupa care se sta in pat cu masca de oxigen (pret de 5-10 min) si perfuzii cca 2 ore; pot aparea usoare dureri, cam ca la menstruatie;
6. la doua zile dupa punctie urmeaza ET; fiecare familie este invitata in laborator unde i se prezinta embrionii, se discuta despre calitatea lor, cati vor fi transferati si cati pastrati pentru viitor;urmeaza introducerea embrionilor care nu necesita anestezie (desi fac anestezie generala ca la punctie, daca se solicita in mod expres de catre pacienta). Transferul embrionilor dureaza cam 5-10 minute - neplacuta a fost dilatarea vaginului, insa introducerea cateterului nu este dureroasa; urmeaza 1-2 ore de stat in pat.
7. la doua saptamani dupa ET se face BHCG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maces spune:

Andreea, multumesc ca ai scris despre experienta ta. Eu tocmai am facut histerosalpingografia si sunt inca socata de cat de tare m-a durut :d.
Ai obtinut un rezultat pozitiv dupa FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ele spune:

Buna,

Eu sunt noua pe aici, dar am tot citit pana acum mesajele voastre. Vroiam sa va intreb ce parere aveti despre clinica Genesys - dr Matei? Sotul meu a facut acolo spermograma si n-a iesit deloc ok. Oare sa incercam si in alta parte? Voi ce ziceti? Va multumesc si va pup pe toate

Mergi la inceput