Alge marine deshidratate?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Eu in SUA am inceput sa beau spirulina, sora mea la fel, medicii de la clinica unde lucreaza la fel, a lucrat si la Loma linda clinic(asa se scrie numele clinicii universitare?)si acolo multi medicii erau adeptii consumului de alge marine. De acord cu tine, ca, cei prea mult strica, si ca nu trebuie sa consumi ceva decat daca ai lipsuri. Eu de exemplu din cauza miscarilor hormonale lunare, am perioade in care nu am energie si cu ajutorul drojdiei de bere si al spurulinei sunt in priza:)
Va

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

De unde ai gasit alge de mare deshidratate?

Noua ne plac foarte mult (era o salata excelenta cu usturoi, gatita la un restaurant chinezesc care s-a desfintat din pacate).
As lua si eu sa incerc sa refac salata respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Sheannamp, da-ne si noua reteta ...sau ma rog dupa ce o faci si-ti iese ca aia pe care ai mancat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Sheannamp, am gasit la un plafar si e 3 lei punga. Daca nu gasesti, trimitem de la Cluj . Si daca stii reteta ar fi minunat.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Nu stiu reteta din pacate.
O sa incerc sa improvizez insa.
revin cu detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Deus, eu am artrita, nu stiu daca si reumatoasa. si tin minte ca ultima oara cand m-am interesat despre spirulina, mi s-a zis ca mai bine nu consum. si mai sunt cateva afectiuni imunitare, nu ma pricep sa explic, dar la vremea respectiva am discutat cu medicul de familie despre asta. am cautat acum si am dat peste linkul ala - are informatii bune de stiut, totusi,caci nu e indicata pentru toata lumea, iar studiile clinice nu-s complete, ca nu-s facute pe oameni inca.

Loma Linda? sora ta e in california? si eu tot aici. cand o mai vizitezi, da un semn.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Hannen sau alte fete din Japonia, de la ce varsta putem da copiilor alge? Citeam pe punga ca sunt utile si in rahitism, deci as vrea sa ii dau si fetitei mele.

Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Eu le folosesc numai la supa miso, dar nu stiam ca sunt chiar asa de bune ptr organism. Ai putea sa le mai adaugi si in ciorba de peste si daca fetita ta nu vrea sa le manance -copiilor s-ar putea sa nu le placa aspectul- poti sa o faci o pasta cu mixerul si sa ingrosi ciorba cu ea.

Mergi la inceput

Olina, am facut salata ta si e delicioasa. Am avut varza normala si nu am avut susan, dar oricum e . Si imi place ghimbirul la nebunie asa ca de acum incerc sa il folosesc mai des.

Peanut, mersi pt idei dar inca nu stiu daca pot sa ii dau si fetitei. Mai cercetez aspectul.

Stefi

Mergi la inceput