ce temperatura aveti in camera?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

De vreo 2 seri in camera in care dormim sunt 20 grade iar lui Vladut i-am pus si caciulita la culcare. Pentru incalzit folosim caloriferul electric dar nu l-am pus in functiune. Iarna in camera in care dormim sunt cam 24 de grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Si la noi maxim 21 de grade in dormitor.Si copilul doarme bine, in sacul de dormit, fara caciulita.Asa am fost sfatuita sa fac de cand s-a nascut si ne-a mers bine.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Avem 22 de grade...Emma doarme fara caciulita...Nu cred ca o sa -i pun caciulta in casa, decat daca temperatura coboara sub 18 grade...
_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

In ultima vreme cand a fost frig, avem 20-22 grade... seara punem caloriferul 2 ore sa se ridice pana la 23-24. Nu mai doarme cu caciulitza de la 2 luni. Mirare mare, de cateva zile accepta o paturica subtzire peste ea.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela-Z spune:

Noi avem in jur de 24-25 si stam f. leser imbracati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Andi are 2 luni si nu i-am dat caciulita in casa decat pana la 2 saptamani.E drept ca era vara...Acum, in camera ei sunt 24 grade si cam asta-i temperatura la care sta intotdeauna.Doar la baita ii crestem la 25-26 grade.Nu o acopar decat in timpul noptii cu o paturica usoara, in rest sta in body si pantalonasi. De cateva ori a stat la soacra-mea, unde erau doar 21 de grade in camera, si mi s-a parut ca a dormit mai bine decat la noi, dar avea manutele reci. Noi avem centrala de apartament si ne programam temperatura din termostat.oricum, si eu si sotul meu suntem niste frigurosi, asa ca ne simtim cel mai bine la 24 grade si asa o tinem si pe bulinutza. Pana acum, n-a racit niciodata, sper sa nici n-o faca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Fetelor ce să vă spun ți noi suntem niște friguroși...la 24-25 grade ne simțim satisfăcător! Acum sunt 23 grade ăn cameră și bb-eul meu de 4,5 luni sta în sac de dormit...că așa pedalează de nu stă nimic pe el. Problema e dacă îl scot din sac încălzit și-l țin așa nu-i este frig?...pentru ca simte diferența de temperatură cu sac ....și fără sac. Dacă îl scot din sac să-i mai dau ceva peste salopetă?...cel mai bine dacă nu cred că ar fi să-l țin tot timpul cu sacul sau eventual acoperit cu o păturică? voi cum faceți că mie mi se pare destul de rece în casă!

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Buna! Noi in general pastram cam 20-21 de grade in dormitor. Mai mult nici nu e bine. Asistenta mi-a zis ca eventual inainte de culcare sa aerisesc camera 5 min si in camera sa nu fie prea cald ca asa, pe aer mai racoros, omul in general doarme mai bine (am verificat si eu pe pielea mea, iar eu sunt o friguroasa...). De dormit a dormit piticul fara caciulita si fara sosetute, imbracat doar in pijama (pijama sau body cu maneca lunga si pantalonasi) si acoperit cu plapumioara (nu groasa).
Ce temp sa fie in camera in timpul zilei , cand copilul se joaca? Eu zic ca 20-21 e suficient, mai ales daca copilul se misca (>6 luni). Prin carti scrie ca chiar daca manutele ii sunt reci, copilului nu ii e neaparat frig.
Noi nu exageram cu temperatura in casa, pt ca atunci cand iesim afara sa nu fie prea mare diferenta si apoi iarna nu e normal sa stai in casa in tricou (am exagerat putin). Mie mi se pare ca nici nu prea pot sa respir cand in casa sunt 24 grade (asa e la bunici).
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Noi stam intr-o casa veche, f inalta si cu peretii grosi. Camera Rebeccai este pe colt, deci e cea mai friguroasa. Dar nu a coborat temperatura pe timpul noptii sub 20 de grade. Nu a stat niciodata cu caciulita pe cap, si are aproape 7 luni. Noaptea o culc in sac de dormit, fara maneci. Doarme f bine asa.
Iar in timpul zilei o imbrac cat mai lejer.

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

toata iarna am pastrat 20-22 grade, iar la baita 25-26, fara caciula, cu picioarele goale in sacul de dormit. Si n-am avut nici o raceala, viroza sau orice altceva. Acum are aproape 1 an si vad ca rezistat eroic la frigurile de acum (fiind cu casa in constructie nu avem instalatia inca terminata, deci n-am avut sursa de inacalzire) la sub 20 grade. E mai bine sa-l obisnuiesti de mic cu temperaturi mai joase.

Mergi la inceput