ce temperatura aveti in camera?

ce temperatura aveti in camera? | Autor: talexia

Link direct la acest mesaj

In carti se spune ca in camera copilului trebuie sa fie intre 18 si 22 de grade! Noi dormim cu bb de aproape 4 luni in aceesi camera. In zilele astea mai reci am avut 24 de grade. Ieri au fost insa 23 de grade si noua ni s-a parut cam frig. La 18 grade cred ca am degera. Ii tot pipaim manutele si urechiusele sa vedem daca nu sunt reci cumva. Capusorul este cald tot timpul, cu toate ca nu sta niciodata cu caciulita pe cap in casa. Urechiusele mai sunt cateodata mai recisoare. Manutele sunt calde, cu toate ca nu le tine sub paturica. As vrea sa intreb: bbii vostri la cate grade ii tineti noaptea? Le puneti caciulita in timpul noptii? Cu ce ii acoperiti in timpul noptii? Ati avea curaj sa-i tineti la 18 grade? Cand e prea frig, cu ce incalziti - cu calorifer electric, cu radiator, cu radiator cu halogen, cu convector? Ca noi vrem sa cumparam ceva pentru zilele de toamna si primavara, cand caloriferele sunt reci iar afara e totusi frig. Multumim anticipat pentru sfaturi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Noi iarna trecuta aveam in camera lui bebe 22 de grade, si nu a stat invelita niciodata, nu a purtat caciula niciodata. Avem un calorifer electric pe care il punem in dormitorul ei, mai ales noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

in jur de 22-23 si fara caciulita

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Normal pt bebei e 20-22°C.
Acum in dormitorul ns. e cam 23°C, in timp e in cealalta camera, unde stam mai mutl ziua, coboara si pana la 18°C. Cand e mai rece punem si caloriferul electric, dar numai in camera de zi, pt ca se intampla sa coboare si la 15-16°C, mai ales in lunile oct-nov, inainte de a da caldura si respectiv martie cand deconecteaza incalzirea centralizata.

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 2 ani pe 20 septembrie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Acum 20 C, fara caciulitza . Iarna trecuta 21-22 C. Si nu am avut probleme.

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Acum vad ca sunt 22-23 de grade. Si nu ii pun caciulita. Cum doarme pe burtica il pot acoperi noaptea cu o paturica. Daca va reveni cu dormitul pe spate si datul din picioare o sa ii fac un sac de dormit ca sa nu se dezveleasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Noi am stat la 21-22 de grade. La 19 deja este frig (spun eu). N-am avut probleme.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

20-22 grade, nu mai mult dar nici mai putin. fara caciulita in casa, doar daca aveam mai putin de 20 grade. ca stateam la bloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

max. 21 grade

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Anca, nu a purtat niciodata caciulita in casa. Temperatura in camera , undeva intre 20 si 24 grade. In carti scrie la 22 , e Ok dar am constatat eu ca a mea fiica se simte mai bine cu 24 grade in camera. De invelit noaptea , o invelesc cu o paturica. Manutele tot timpul afara si daca este prea cald pentru ea, se dezveleste singura.

Caldura , de la calorifer.
Si oricum ,cred ca mai bine sa-i fie cald decat sa-i fie frig.
Monica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

La noi in dormitor,unde doarme shi gargaritza de 1 an,ne straduim sa mentzinem temperatura minima la 24 de grade mai ales pe timp de noapte.Ziua,este mai ushor caci mai bate soarele in geamurile astea uriashe shi se incalzeshte dar noaptea,este mai greu. Locuim intr-o casa mare,construita din lemn shi cu foarte multe geamuri shi ushi-geam shi din aceasta cauza,sintem obligatzi sa folosim in dormitor shi un heater cu halogen,care este bun din punct de vedere al caldurii dar este atit de luminos,incit pe marginea detashabila a patutzului in care doarme Naomi,trebuie sa pun mereu un prosop gros care sa impiedice trezirea copilului in miez de noapte shi asta face sa opreasca shi caldura sa ajunga la ea;nasol de tot. Am incercat shi cu un calorifer electric,cu ulei in elementzi shi care avea shi termostat,dar crede-ma ca am dat nishte bani multzi aiurea pe el,caci nu este bun de nik shi mai shi consuma de te rupe.
Oricum aici,cu 22-23 de grade in camera pe timp de noapte,este frig shi io ma invelesc cu o plapuma mai ushoara dar Naomi nu doarme invelita shi de aici...coshmarurile mele.
Multzi shi scuze daca am scris prea mult

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput