Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (309)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si pentru toata lumea

eu am facut deja ceva bagaje, Miru e treaza de la 6 jumate ,acum merge prin casa incaltata cu pantofii lui tati nr 43, avem activitate matinala nu gluma

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

avem capitol nou , sa avem spor la scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Da' de ce n-ati luat-o pe ruta Varna - Burgas - Kirklareli si apoi autostrada spre Istanbul, ca doar am zis de gropile din munti unde noi ne-am descentrat o roata?!
babylina, poate tie iti folosesc info astea daca vei traversa Bulgaria cu masina. Drumul pana la Velico Tarnovo o OK, dar apoi spre Stara Zavora e JALE, plin de gropi de ti se duce roata pe juma' in ele si serpentine stranse, ace de par, vreo 40 de km. Urat, urat!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

[/quote]
Bendix multumesc pentru informatii. Sunt folositoare intr-adevar. macar sa ne obisnuim cu gandul daca nu gasim o ruta in care sa nu dam in gropi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Adimercedes mare pt tine si sanatate multa Lisei!

Teo, multumim. Concediu placut sa aveti si distractie maxima!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput