Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(9)
Raspunsuri - Pagina 9
guzelnico spune:
Menics, hai in weekend-ul acesta in Bucuresti!
Vorbesc serios, eu plec maine spre tara.
Ai dreptul la o viata fericita si implinita!!!!!
Libra spune:
'Neata din nou!
Menics, imi pare rau, sper sa ai puterea sa treci cat mai repede peste momentul asta. Revin cu sugestia de a vedea filmul Elegy - s-ar putea sa intelegi putin mai bine si situatia lui.
Soricica, multa sanatate!
Nico, Galliciana (si altele, desigur), dati-ne o veste buna saptamana asta!
Si acum sa va spun cum fu ieri la Bucuresti:
M-am trezit la 4, am mers 6 ore cu Intercity (cu genunchii la gura) si cand ajung la cabinet imi spune asistenta ca am venit prea devreme si sa ma mai plimb 2 ore jumatate. In fine... eu in Buc. sunt copilul strazii, mai degraba ma descurc in Paris sau Viena decat in Buc. Asa ca am luat-o pe 1 Mai, de la P-ta Domenii la P-ta 1 Mai si inca o data in sus si in jos. Desigur, nu era nici o banca pe care sa ma asez, nici o terasa sa beau un suc... (A, ba da, era una la care am baut o data un sfert de cafea de 200 de mii si am ocolit-o.) Macar sa mananc ceva zic, asa ca imi iau o shaworma pe care o mananc pe jumatate din mers, evident. Am fumat din mers, am baut apa si cafea din mers... OOOOOF, taaaare mai eram mic si necajit. Imi venea sa ma pun cu fundul pe o bordura si sa trag un plans sa ma racoresc!
Ajung iar praf la cabinet, fiarta in suc propriu, si dr. se uita pe rezultate si ma intreaba: "Asa, si de ce dracu' nu ramaneti gravida?" Si lista de intrebari (pe care mi-a zis Nico s-o fac) s-a sters intr-o secunda. Am ramas masca. M-a urcat din nou pe masa (beaaaax) desi am invocat ca-s obosita, ca-s transpirata, ca-s inainte de CM si ma doare nu stiu ce... n-a tinut. :(
Pana la urma, mi-a prescris GONAL, pe care trebuie sa mi-l injectez singura in burta incepand cu a 2-a zi de CM si in a 9-a zi sa incep monitorizarea. Asa ca, peste vreo 2 saptamani, sper sa imi faca insemninare.
Am iesit varza din cabinet, parca m-a luat prea repede cu IA. "Pai si ce vreti, la 35 de ani si cu patologia dvs.?...." (patologia mea inseamna endometru f. mic si valori hormonale la limita inferioara a intervalului).
M-am dus totusi sa caut GONAL, ca cica nu prea se gaseste, si am avut un ultim soc la farmacie cand mi-a zis aia ca e 500 RON si am luat-o la fuga spre casa cu pretiosul medicament. Apoi iar 6 ore jumatate cu genunchii la gura in Intercity. Aseara am citit pospectul la Gonal si n-am inteles nimic, cum functioneaza. Mi-a ramas in minte numai ceva cu ovule de hamster chinezesc Sper ca azi pe odihna si racoare sa fie mai clar.
Asa ca... azi sunt in zilele de "uitat in chiloti", si apoi incep chinul.
Sper ca ati inteles cat de cat "aventurile de Bucuresti".
Astept pareri, sfaturi, incurajari despre Gonal, inseminare si dr. (eventual pe PM, ca sa nu plictisim fetele).
Va pup PE TOATE!
_
menics spune:
si cum eu functionez foarte bine, am impresia ca timid vine si CM... bine ca macar din punctul asta de vedere stau bine...
fetelor azi se face treaba da??? adica putem spala? cred ca ma puc de terapia prin curatenie, pt a-mi descarca energia, negativa pe care am acumulat-o... dar as pleca acum acasa...
dragut, o colega vazandu-ma mai devreme, imi spune: esti cam adormita... eu am ochii umflati de la plans, cum nu o fac prea des, probabil se vede, eu nu m-am mai uitat in oglinda... e clar ca nu arat prea bine...
si cum munca ma mai scoate din ale mele, ma apuc de hartii.
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui menics si cum eu functionez foarte bine, am impresia ca timid vine si CM... bine ca macar din punctul asta de vedere stau bine... fetelor azi se face treaba da??? adica putem spala? cred ca ma puc de terapia prin curatenie, pt a-mi descarca energia, negativa pe care am acumulat-o... dar as pleca acum acasa... dragut, o colega vazandu-ma mai devreme, imi spune: esti cam adormita... eu am ochii umflati de la plans, cum nu o fac prea des, probabil se vede, eu nu m-am mai uitat in oglinda... e clar ca nu arat prea bine... si cum munca ma mai scoate din ale mele, ma apuc de hartii. http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png Manu |
Da, e o idee buna, umple-ti timpul, sa nu ai vreme sa te gandesti.
guzelnico spune:
Libra, ce experiente de Bucuresti ai avut! Imi pare rau ca nu m-am nimerit in tara. Stau la o aruncatura de bat, pardon, la o lungime de pod de zona descrisa de tine. Iti tineam de urat, sa treaca timpul de asteptare mai repede.
Nu pot sa cred, chiar asa s-a exprimat dr? De la ce clinica e?
Unde faci monitorizarea? In SV sau B?
Gonalul ti l-a dat pt stimulare ovariana. Daca faci injectiile in burtica, nu-ti fie teama. Il poti implica si pe sotior. O sa-ti vand niste ponturi ... pe gratis!
guzelnico spune:
Libra, voi cauta capitolul si pagina in care am vb cu Mona despre injectiile in burtica.
Capitolul 1 pagina 13:
Monicuta, nu te speria de injectiile in burtica. Iti spune o fata care a facut stimulare pt 2 FIV-uri. Au un acusor mic-mic-mic. Ti le poti face singurica sau il poti implica si pe sotior. Se va simti important .
Iaca:
- Iti pregatesti doza
- Te asezi pe un scaun, comod, eventual pui o pernuta in spate, ca sa stai relaxata
- Stabilesti locul injectiei, punand trei degete dreapta/ stanga de buric (o zi pe dr/ o zi pe stg)
- Stergi locul cu putin alcool si suflii sa se usuce(altfel, s-ar putea sa te usture putin cand bagi acul, ca intra cu alcool)
- Cu o mana apuci suncuta, tragi aer in piept (ca nu te poti incorda in acelasi timp, e interesant) si cu cealalta mana infigi acusorul (!!! ai grija, seringa sa fie perpendiculara pe suncuta iar acusorul sa fie cu gaurica in jos, ca sa intre mai usor prin piele)
- Impingi usor tot serul, numeri pana la 5 (vb serios, nu glumesc; in felul acesta nu simti nimic dupa injectie si nu-ti curge sange) si tragi acul afara
- Tamponezi putin cu vibratii si ... gata
MayanMistica spune:
Buna dimineata dragele mele.Hop si eu cu si va citescdin urma.Mama da scrieti nu gluma si asta imi place tare mult.
Menics imi pare nespus de rau ptr dezamagirea avuta , dar pe de o parte e mai bine asa pentru ca macar stii ce ai de facut.
Tu esti o frumoasa si cu siguranta viata va avea grija de tine si iti va darui un sot si un bebelas superbi.
Libra da-l naibii pe doctor ..la o adica trebuia sa ii raspunzi: " De unde dreacu sa stiu io dece nu raman gravida? Ce mi-s doctor..daca eram nu mai bateam atata drum pana aici"
Succes cu injectiile si bafta la
Guzel drum bun la Bucuresti , ai grija la condus si DD sa fie cu tine.
Amy pupici si tie
Pentru toate fetele si o zi cat mai frumoasa.
amy2007 spune:
Offf, Menics. Barbatii astia. Bineca ai avut putere sa pui punct. E greu, stiu cum e ca am trecut prin ceva asemanator, dar viata merge inainte si sa stii ca intotdeauna tot raul e spre bine. O sa treaca, o sa intalnesti pe altcineva si o sa faceti un bebe pe care sa vi-l doriti amandoi.
Libra, multa bafta la injectii. Sa iasa un bebe frumos si sanatos.
Pupicei !
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
Libra spune:
Am mai scris un mesaj dar s-a pierdut undeva pe net. Scriu de la srv., am uitat sa ma logez (acasa am pus automat), supa ce am scris m-a intrebat de login, m-a mustrat constiinta ca stau cu voi pe banii statului etc. Ideea principala era "SARU'MANUTA, NICO"
_