Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(9)
Raspunsuri - Pagina 8
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
va invit la mic dejun si !!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
In sfarsit beau si eu cafeaua proaspata, nu reincalzita!
Am insomnii, nu stiu de ce.
Calde imbratisari tuturor!
galliciana spune:
neata,nico!!! ce onoare!!
poate caldura e de vina, sau, mai stii???....
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Eeeeeiii, mi-ar placea si mie sa fie ce insinuezi tu. Sa te auda DD! Dar daca ar fi bb, ar tb sa dorm mai mult, nu sa ma foiesc toata noaptea.
De maine incepe perioada de "neliniste si uitatul in chiloti"- Z 24CM
Sper sa nu ma apuce vreo durere de "atentionare" pe drum, ca am ceva de sofat pana in Buc.
guzelnico spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancamac
Guzelnico - eu nu am simtit mai nimic! Are dreptate Mona, e ca un test PAP. Sunt mai dureroase injectiile dupa parerea mea. Eu zic sa incerci, nu se stie niciodata de unde sare iepurele! |
Multumesc si tie, Ancuta! Ma gandeam eu ca nu poate fi prea rau. In privinta injectiilor, nu-mi fac probleme, cred ca mi s-au "tabacit" locurile deja.
Libra spune:
Buna dimineata dragele mele!
M-am intors de la Bucuresti, insa nu mai am timp sa va povestesc acum pt. ca trebuie sa merg la srv. (mi-a luat juma' de ora sa citesc ce ati scris). Pe scurt, mi-a dat sa fac GONAL si ma pregateste de insemninare.
Va pup pe toate si... daca aveti teste pozitive nu va sfiiti sa-mi impliniti urarea!
_
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra Buna dimineata dragele mele! M-am intors de la Bucuresti, insa nu mai am timp sa va povestesc acum pt. ca trebuie sa merg la srv. (mi-a luat juma' de ora sa citesc ce ati scris). Pe scurt, mi-a dat sa fac GONAL si ma pregateste de insemninare. Va pup pe toate si... daca aveti teste pozitive nu va sfiiti sa-mi impliniti urarea! _ |
Heeii, Libra, bine ai revenit! Bravo, ai trecut la pasul 2. Asteptam sa ne spui pe larg ce ti-a spus dr.
amy2007 spune:
Buna dimineata, suricatelor.
Soricico, te asteptam sa faci testul si sa ne dai vesti bune , si pe Menics sa ne povesteasca ce a facut cu Dl.
O zi frumoasa la toate gagicile.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
menics spune:
buna dimineata,
va multumesc pentru sfaturi si sustinere, se pare ca pt mine este un nou inceput, cu dan am vorbit calm la inceput pana m-am aprins si oricum nu ma mai puteam abtine, am ridicat tonulul doar nu va ganditi la altceva. el a venit cu propunerea veche de altfell de a trai impreuna pana la adanci batraneti dar fara copii, lui ii este frica groaza de ganndul ca acum face un copil pe care il va parasi destul de curand... eu nu accept sa-mi ia acest drept, dupa cum v-am mai spus, nu sunt nebuna, dar dupa ce voi avannsa in functie, la anu, si ma voi redresa un pic cu banii, si daca in viata mea nu va aparea cineva, si sincer nu pre are cum, caci eu de la munca plec acasa, prietenii mei toti sunt deja cu familii deci nu am unde sa cunosc pe cineva, asadar daca voi fi tot asa , voi merge la sibiuu si voi face inseminare ... si astfel imi voi intemeia singura familia pe care mi-o doresc. nu este doar un gand la suparare, este un lucru la care m-am tot gandit in ultima vreme mai ales dupa ce dan imi spusese ca-i este frica ca am putea avea un copil cu probleme din cauza varstei lui... i-am propus atunci si varianta asta, acum aflu ca de fapt el se teme de altceva bla bla... asta simte, nu-i pot face nimic... iar eu ca si el nu pot renunta la visul meu de a fi mama.
deci am pus punct, am plans,am fumat m-am consumat... nu-mi este usor, acum ma doare capul de mor, deci am iesit din randul aspirantelor... am facut test ieri- negativ, azi maine imi va veni probabil , este doar o dereglare poate de la duphaston. daca era sa fie ceva ar fi iesit la test. dl D a mai prpus sa ramanem prieteni, sa ne mai intalnim... sa i-o mai pun din cand in cand sau nu stiu ce vrea... am refuzat, ba chiar i-am spus ca-l urasc acum dupa tot ce a facut, aveam pretentia ca este un barbat matur cu principii, cu coloana vertebrala, un om care atunci cand spune ceva isi respecta cuvantul, mi-a aratat ca m-am inselat, deci eu am dece sa-l mai caut, de ce sa-l vad m-a facut sa sufar si nu pot trece peste asta ...
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu