Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Galli, tocmai asta e, n-am apucat sa mananc azi! De la foame mi se trage! Si sunt in perioada de "speranta in floare", cum zice Micomic, ca de joi-vineri incepe nelinistea si "uitatul in chiloti", cum spune Mona.

Esti o comoara la casa omului tau. Toata ziulica gatesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Mona, nu's cum sa-ti zic, dar primul meu feeling de mama in devenire e ca...va fi baiat!!!! Nu ca imi doresc f mult baiat, dar pana la urma barbatii sufera mai putin in viata decat noi, femeile si pana la urma, ce-o fi sa fie, sanatos sa fie.

Am citit si despre calatoria cu avionul. Eu as vrea sa nu calatoresc cu avionul, dar:
1. sefa mea, momentan in concediu crestere copil, a zburat de la 3 luni la 7 luni in toate partile si....cum n-a patit nimic, eu nu pot motiva ca ...nu vreau de frica sa nu se intample nu stiu ce.
2. s-ar putea, inca nu stiu sigur, sa nu pot rezolva anumite probleme prin Call Conference sau prin a chema respectivii oameni in Ro.
3. mi s-a terminat stocul de parfumuri si cosmetice si taaare as mai trece printr-un duty-free......acu' stiu ca o sa imi sariti in cap, dar.....copilul e f important pt mine, dar inca sunt egoista in inima mea. Poate odata cu sarcina sa se trezeasca si alte sentimente in mine si sa nu ma mai gandesc la mine atat de mult.

Si evident ca ne vedem cand vreti voi. Inca nu am planuit concediu si daca tot ziceti ca nu am voie sa zbor.....unde naiba sa mai merg in concediu anul asta? Ca era planuita o grecie. Sa vedem cum ies analizele si ecografiile si va mai tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

nu dati cu rosii, pai daca pe plaja mi-am petrecut cel mai mult timp, unde era sa ma uit dupa barbati????

uff dl D , a avut multa treaba, a bolit, a ragusit, a numarat voturi, iar acum un min imi trimite un mes:" Treci pe la mine sa fac si eu cinste? " asta este nebun??? voi merge ca-mi plesneste capul ori la bal ori la spital... eu sunt un pachet de nervi si el vrea cinste, eu astept sa zica ce naiba facem, el are chef de baut... va rog spuneti-mi cine e mai nebun dintre noi doi???

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Clar el. Doar nu tu? Tu esti draga noastra si in orice caz si imprejurare ei sunt de vina. :D

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Mamaaa fete da ati scrisara nu gluma.Am fost la scoala , am trecut pe la Aldi ...pe la Digros ..deci am facut cumparaturile pe ziua de azi.
Ce o sa gatesc , habar n-am ...incropesc io ceva.
Soricel da , fatuca aia are cam 16 ani dupa aproximari ..da maine fac sapaturi ...
Mona lasa fata in pace sa invete , nu sa se trezeasca la 30 de ani ca nu stie ce e ala prezervativ.
Eu in concediul de Paste i-am povestit fica-mii cum vine ciclul , ce e aia ovulatie ...de penetrare si sex oral inca nu i-am zis ..da are numa 9 ani si ceva.Si sa stii ca ti-a iesit tarta foarte super.Daca iti place sa faci prajituri , asta e bine .Decoratiile simandicoase vin pe urma , sa fi vazut primele mele "capodopere" te tavaleai de ras.Crezi ca acuma imi ies ca la carte?Nu mereu ...asa ca stai linistita.
Floricel iti urez multa sanatate si sa te faci repede bine ca n-ai voie sa fii bolnava.
Pentru toate fetele dau pupici cat mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Menics, du-te, poarta-te ca o doamna, fii seriosa, prezinta-i ordinea de zi si treceti la dezbateri, punct cu punct. La sfarsit, faceti o minuta a sedintei, semnati-o si emiteti legea.
Unde-i lege, nu-i tocmeala.

Mergi la inceput

Menics eu zic sa nu alergi asa cu viteza luminii ...zii ca poate sa faca cinste si cu o iesire in oras ...ca vrei sa iesi si tu putin in lume ..iti e dor de o rochie eleganta ( daca la nunta tot nu te-a luat)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Menics, du-te, poarta-te ca o doamna, fii seriosa, prezinta-i ordinea de zi si treceti la dezbateri, punct cu punct. La sfarsit, faceti o minuta a sedintei, semnati-o si emiteti legea.
Unde-i lege, nu-i tocmeala.

nico nu pot sari peste faza cu ordinea de zi, sedinta, legea, si sa trec direct la a-l strange de gat???

Manu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Menics eu zic sa nu alergi asa cu viteza luminii ...zii ca poate sa faca cinste si cu o iesire in oras ...ca vrei sa iesi si tu putin in lume ..iti e dor de o rochie eleganta ( daca la nunta tot nu te-a luat)

off ce sa ies in oras, v-am zis azi sunt ca un buboi care sta sa explodeze, sunt ciufuta, indispusa, nu, nu vreau in oras, vreau sa se termine cat mai repede calvarul... ori da ori ba, eu asta vreau, nu povesti si povestiri de la nunta sau ce naiba o mai fi facut el...

Manu

Mergi la inceput

Pai daca vrei doar DA ori BA , dece nu-i trimiti mai bine un sms sau un email?
Nici nu te mai deplasezi , la o adica te mai enervezi si p-acolo , ii mai tragi si una si intri doamne fereste la pacate.
Pentru lucruri d-astea minore te ajutam noi draga mea ...tu ocupa-te de lucrurile frumoase ale relatiei.A se citi : mers la restorant , dans , pupiceala , sex , povestiri erotice.
Asta sa fie preocuparea ta.

Mergi la inceput